Şimdi Ara

PS2 müzik CD'si sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 sene önce Play Station 2 cihazıma chip taktırdım. Çalışmasında hiçbir sorun yok, oyunda seçmiyor. Geçen haftada Play Station 3 250 GB aldım. PS2 oyunu çalıştırıyor mu diye denedim. Tabi çalıştırmadı. "Yazıklar olsun. PS2 bile PS1 oyunlarını çalıştırıyordu dedim. Taktım PS2'yi chip taktırmadan önce çalıştırdığı orjinal PS1 oyununu çalıştırmadı. Müzik CD'si taktım çalıştırmadı. Chip aktırmadan önce müzik CD'lerini ve orjinal PS1 oyunlarını bile çalıştırıyordu. Chip'ten sonra çalıştırmamaya başladı. Acaba bunun chiple mi alakası var yoksa içinden bir parça eksiltmiş olabilirler mi? Ayrıca chipin çıkarılma ihtimali var mıdır?

• PS3 de PS2 Oyunları Sanırım Sadece Fat Kasaların 40 ya da 60 veya da her ikisi olması lazım bunlarda çalışıyo olması lazım. Yani Sizin PS3 Slim Kasa 250GB Olduğuna Göre. Slimlerde Çalışmaz.

Ayrıca,Parça Çalarlarmı Bilmem ama Chip Çıkarılabilir.
  • Peki CD çalıştırmama özelliği chipten olabilir mi?
  • Bazı çipler müzik veya film cdlerini çalıştırma özelliğine sahiplerdir yani hepsinde özellik yok sanırım senin çip çalıştırmadığı için böyle bi problem olmuş.
  • Hangi chipler acaba? Yoksa çıkartıcam... CD çalar gibi kullanmak istiyorum PS3'e geçtiğim için...
  • Bende Müzik CD si yada DVD si Denedim Chipin Markasına Bakmadan Almıştım O Zaman Maksadım Sadece Oyun Oynamaktı 50 Lira Felandı Chip Benim Aldığım ama Chip Taktırdıktan Sonramı Müzik CD si algılamadı Anlamadım Tabi Çip den Öncede Denemedim ama Benm Sorum Müzik DVD sini Kendi Çeltiğimiz Ya da Orjinal Albüm Olsun DVD Film Moduna Geçmek İçin 2 Kez Reset Atılmasıy Çalışırmı Hani DVD Film Takınca 2 Kez Reset Atıyolar DVD Moduna Geçiyo ?
  • Belki o şekilde olabilir bu arada internette bir program var şuan ismini hatırlamıyorum ama ps2 ile mp3 jpeg avi filan açmamızı sağlıyor istersen ona bir bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps2 nini cd kapağı sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Ps3 çizik cd sorunu !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim sorunum chiple... O özellikler chip yüzünden gitti sanırım. Akşama chipi çıkarttırıyorum. Bir sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Belki o şekilde olabilir bu arada internette bir program var şuan ismini hatırlamıyorum ama ps2 ile mp3 jpeg avi filan açmamızı sağlıyor istersen ona bir bak

Sanırım Launchelf den Bahsediyorsunuz Ayrıca Ona Ek Olarak Birde Sms player Var ama Bundan Pek Emin Değilim. Ben Bu Forum da Googlede Aramam Sonucu Bulmuştum ama Yapamadım Karışıktı Her Neyse PS3 Alcam İnşallah.

Bence O Özellikler Chip den Dolayı Gitmemiştir ama Kalitesinede Bağlı Tabi Chiplerin Siz Yinede Bir Şansınızı Deneyin İsterseniz...
  • Chipten önce çalıştırıyordu.? Sorun ne olabilir peki? O zamanlar chipler hakkında bilgim yoktu. Demek özelliksiz, sadece oyunları çalıştırabileni taktılar...
  • Üstte Bahstettiğim Gibi. Ben de Pek Bilgiye Sahip Değildim Sadece Oyun Oynamak İçindi Aldığım Chip. Her Birini Çalıştırır Diye Düşünmüştüm Sonra Farkına Vardım Tabi.

Ben de O Sorun Neden dir Anlayamadım Bir Türlü ama İsterseniz Biraz Daha Araştırın...

Yada Madem PS3 ünüz Var Ondada Yüksek Kalitede Bir Sürü Şarkı Dinleyebilirsiniz Harddiskine Müziklerinizi Kopyalayabilirsiniz Tabi Siz Bilirsiniz Bu Sadece Bir Öneri.

Yalnız Bir Yöntem Daha Var Bazı Yerlerde Okumuştum. PS2 deİki Kez Resete Basıldığı Takdirde Chipin İptal Edildiği Söyleniyo Birde PS1 Oyununu Takın İki Kez Pe Peşe Resete Basın. İnşallah Böyle Olur Benim Bilgim Bu Kadar Umarım Yardımcı Olmuşumdur...

• ps2 nin arkasındaki power swicini cihazı açarken 3 sn basılı tut çip devredışı kalacaktır
    bi sonraki resetlemende devreye girecektir

tüm çip modelleri için geçerli değildir ama %80 i bu şekilde devredışı kalabilme özelliğine sahip
  • Bu Power Tuşu Slimlerde Var mı Yoksa Sadece Fat Kasalardamı Çünkü PS3 de Böyle Fat Kasalarında Güç Kaynağı Kullanılıyo ?
  • hangi model çiplerin hem oyun hem müzik hem de film çalıştırdığını bilmiyorum o yüzden bişi söyleyemeyeceğim.
  • 3 sene kadar önce ps2 almış ve sirkeci'de chip taktırmıştım. O zamandan aklımda kalan bazı chiplerin divx desteği yoktu. Bazılarının ise vardı. Mesela o zamanlar çok tutulan ama fiyatı da biraz daha pahalı olan DMS4 PRO diye bir chip vardı. O chiple yapamayacağın hiç birşey yoktu. Hatta yanılmıyorsam açılış sırasında istenirse bu chip menüden iptal edilip sanki hiç chip takılmamış gibi duruma da getirilebiliyordu.

Gerçi ben bu chipi taktırmamış başka bir chip taktırmıştım daha ucuz diye ama kendi kullandığım aklımda kalmamış.

Kısacası demek istediğim senin sorunun büyük ihtimal chip kaynaklı. Eğer hala bulunabiliyorsa dms4 chip ile sorunun hallolur diye düşünüyorum. Ayrıca Matrix ve Messiah diye chipler de vardı. Sanırım onlarda dms4 gibi senin istediğin işleri yapabiliyordu.
  • @Myslf_61
    PS 2'yi dükkanda kullanmayı düşünüyorum o sebeple canımı sıktı. Eve gidince deneyeyim İnşallah olur.

@manyak_ceset
    PS 2'nin arkasında anahtar var. O yüzden basılı tutulamaz. Ya açıktır ya da kapalı. Sanırım reset tuşundan bahsettin. Onude deneyeceğim.

@pardahun8
    Allah'tan bir şey söylememişsin.

@HiGHWAYMOUSE
    Bende düşünmemiştim sorun olacağını. Araştırayım biraz daha...

Hepinize teşekkür ederim.
  • @***@rmour***
    Hiç Önemli Deil Umarım Yardımcı Olmuşumdur...
  • Evet. 2 defa reset attıktan sonra PS1 oyunlarınıda, müzik CD'lerinide çalıştırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 25 Ocak 2010; 9:36:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.