Y

Teğmen
07 Aralık 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 120 (Bu ay: 0)
Gönderileri

rtx 2060 vardı sattım amd rx 7600 8gb nvidia 3060 12 gb online oyunlarda hangidisini tavsiye edersiniz drop yemeden oynamak icin hayırlı forumlar saygılar

bilgisayarını satıyordu kasa almak icin anlastık mesajlara gec cevap veriyor bankadan kredi cektim bugun musayitsen urunu alabilirim diye mesaj attım olumlu olumsuz pm beklerim diye mesaj attım bana attıgı mesaj

franticfurkan uye

başkası satın alacak,iyi günler. bu kadar yazmıs alıs veris yapacaklar dikkatlı olsun

ps4 kalma usb ses kartımı xbox series s ısıgı yanıyor ama calısmıyor microfonum kola takamak istemedigim icin bi ayarı varmı yarmınıza ihtiyacım var 3D SOUND ses kartım modeli 1 yıldır ps4 kualnıyordum sorunsuz

iyi forumlar kablonet yüz güldüren tarifeye gectim speedteste ping 60/130 arası gidip geliyor hız 25/30 mgbit arası

ttnet fast baska iss lerde ping 9/13 arası hızım 80/90 arası normalmi

iyi forumlar Razer Electra V2 USB: 7.1 usb kulaklık lazım bu model acaba ps4 calısırmı
kulanan varsa yazabilirmi
Ps4 kulakligim 3.5 jack li bunu usb donusturucu alsam ps4 calisirmi yardima ihtiyacin var iyi forumlar
ekran fanı cok gurultulu calıstıgı için bios gunceleme ile düzemese garantiye gonderecem 1 ay beklemiyeyim diye bilen ustalarımın yardımına ihtiyacım var ekran kartı model linkihttp://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4793&dl=1#ov
tam yükte fan yüzde 100 çalışıyor amd stok fanı gibi gurultulu tam yükte ısı 80/85 arası bazen 87 gösteriyor hangi programla gunceleme yapabilirim gigabyte r9 280x WINDFORCE 3X rev 1 suanki biosu dual bios olduğu için 1inci bios f60 2inci bios f31 sitesinde f4 ve f13 mevcut
yardımlarınız için tesekurler
İyi forumlar rev 1 versiyon yük altında AMD stock fani gibi sesli çalışıyor kulaklık takarak oyun oynuyorum sesi duymuyayim diye bios guncelemesini bilmiyorum biraz karışım geldi belki düzelir bilenlerin yardımına ihtiyacım var watch dogs oynarken fan 100% çalışiyor isi 80/85 arası suanki bios sürümü f60 f31 2 bios mevcut yardımlarınızı için şimdiden tesekurler
selam telefonumun pili kirli suya dustu alkola yikadim hava almayan bi kaba princ le birlikte 1gun beklettim telefona taktim sarj oluyo sorunsuz calisiyo bu sekil kulanayimmi bilen ustatlar yardimina ihtiyacim var zarari varsa yeni pil alayim saygilar
hayirli forumlar genel kronik sorunlu 2 defa degistim sorum ayni ya islemci yada ekran kartini acilista gormuyo cizgiyi aradim ramleriniz uyumlu degil diyo ama memory listesinde var ama ureticisi bile bilmiyo sorunu her aradigimda farkli sey soyluyolar alirken sikayetlerimi goz onune alin pisman olmayin
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 310
İkinci El Bölümü Mesajları: 148
Konularının görüntülenme sayısı: 6.741 (Bu ay: 195)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.