Şimdi Ara

pc açılmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • pc de oyun oynarken birden dondu bnde pc yi yeniden başlattım fakat pc bir türlü açılmadı..
    bende kasanın içini açtım temizledim iyice fakat pc hala açılmadı ..
    son çare format attım xp mavi ekran hatası verip bir türlü yüklenmediğinden bende 7 yi kurdum.
    fakat yükleme tamamlanıyor kısmına gelip res attıktan sonra kurulum devam etmedi win logosundan sonra mavi ekran verip res atmaya baladı..
    şu anda cd üzerinden çalışan xp ile pc yi açtım şimdi ne yapmamı önerirsiniz ?
    ayrıca şuan ekranda dikey açık mavi çizgiler var ve renkler birbirine girmiş durumda :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIFosEIII -- 10 Temmuz 2010; 16:49:19 >

• en sonunda xp yüklendi herşey normaldi fakat ekranda yine çizgiler felan vardı...

fakat ekran kartı sürücüsünü yükleyince pc res ten sonra yine mavi ekran verip açılmamaya başladı...
    ekran kartı meftah galiba :S

• quote:

Orijinalden alıntı: ismett01

en sonunda xp yüklendi herşey normaldi fakat ekranda yine çizgiler felan vardı...

fakat ekran kartı sürücüsünü yükleyince pc res ten sonra yine mavi ekran verip açılmamaya başladı...

güvenli modda açtığında ekranda yine aynı çizgiler varmı?
    driveri yüklemeden de aynı sorun olduysa,ekran kartının ramlerinde sorun var gibi.
    kolay gelsin.
    2500K//AKASA VENOM//MSI Z68-GD65//GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM &amp; GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram F3-1600C9S-8GXM//Asus GTX750 Ti PH//MEMORIGHT 120 GB FTM PLUS SSD DİSK (550/500 MB/Sn)//WD1002FAEX //WD20EARX//WD30EZRX//PIONEER 24X DVDRW//Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED//HAF 912 PLUS//SST-ST70F-PB//z506//ASUS VC239H//Brother HL-2040//Lenovo Z580//Samsung J7 Prime Black //Golf V 122 hp//
  • ekran kartın sorunlu

Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
    ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
    gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
    bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
    Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
    sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
    sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.
  • OYUN OYNARKEN OLDUYSA EKRAN KARTIN GİTMİŞ YENİSİNİ ALMAN SORUNU ÇÖZER MAALESEF...

Orijinalden alıntı: gforce2mx

quote:

Orijinalden alıntı: ismett01

en sonunda xp yüklendi herşey normaldi fakat ekranda yine çizgiler felan vardı...

güvenli modda açtığında ekranda yine aynı çizgiler varmı?
    driveri yüklemeden de aynı sorun olduysa,ekran kartının ramlerinde sorun var gibi.
    kolay gelsin.

evet güvenli moddada yine çizgi ve renk sorunu var :S

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram yükselttim PC açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayarım Açılmıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.