Bildirim
bilgisayar açılmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kayıt Defteri; Windows'ta bulunan ve sistem donanımı, yüklü programlar, ayarlar ve bilgisayarınızdaki kullanıcı hesaplarının önemli bilgilerini içeren bir veritabanıdır. Bilgisayar'ın beyni gibidir. Bazı eksik dosyalar format atılmadan yerine getirilemez, HKEY_CLASSES_ROOT gibi kısımları.
Peki bilgisayarınız Windows açılıyor mu? Yoksa bu hatayı verip kalıyor mu?
İşletim sisteminiz nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 24 Haziran 2010; 16:08:27 >_____________________________ Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kakva je sila koja me prati nego po tome koliku svetinju branim. -
windows vista işletim sistemi bu hata ekranında kalıyo enter a basıp devam etme seçeneği war bide esc çıkış esc çıkışda kapanıyo bilgisayar entera basıp dewam edince ise başlatılacak bir işletim sistemi seçin yada bir araç seçmek için SEKME'ye basın diyor seçeneklerde ise bir tek microsoft windows vista war alttada bu seçimle ilgili gelişmiş bir seçenek seçmek için f8 tuşuna basın diyo
tekrar enter a basmayı deneyince windows başlatılamadı ekranı tekrar geliyo güvenli mod normal mod flan seçenekelr war ama hangisine basarsam basıyım yine o hata ile karşılaşıyorum_____________________________ -
Güvenli Mod'da da açılmıyorsa belli ki çökmüş ancak bir şans mevcut Vista Boot Cd'nizi takıp , Onarma ekranına gelin ve ''Sistem Geri Yükleme'' yapmayı deneyin alabileceğiniz en eski zamana yükleyin eğer ki düzelmiyorsa format atmanız gerekli ancak verileriniz önemli ise kurtarabiliriz... _____________________________ Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kakva je sila koja me prati nego po tome koliku svetinju branim. -
nasıl kurtarabilirim dosyaları?? c de kaybetmek istemediğim şeyler war _____________________________ -
Bilgisayarınız , Notebook değilse işiniz daha kolay HDD'yi sökün kasanızdan SATA veya İDE kablosu ile beraber farklı bir bilgisayarınız veya çevrede bir bilgisayar varsa takın zor bir işlem değil , ve bilgisayarı açın DEPO HDD olarak görecektir farklı bir bilgisayar sizin HDD'nizi Windows üzerinden HDD'nize girer verilerinizi D:/ yedekler çıkartırsınız HDD'nizi bilgisayardan daha sonra tekrar PC'nizi takıp format atarsınız...
Eğer ki Notebook ise Hiren's Boot Cd adlı yazılımı indirin farklı bir bilgisayarda daha sonra Kalıp Dosya ( Boot edilecek .) biçiminde yazdırın ve sisteminize takın Cd'yi otomatik olarak portable işletim sistemi kurulacaktır, Cd üzerinden ve verilerinizi kuratabilirsiniz bu şekilde...
İyi forumlar..._____________________________ Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kakva je sila koja me prati nego po tome koliku svetinju branim. -
Tesekkur ederim saol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler