Sleepy bebek bezi alicam 1000 liralik, umarim kiulonu zamaninda yollarlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pazarama 24 Kasım özel bin lira alışverişe 500 lira alt limitsiz kupon(İlk Alışveriş) (4. sayfa)
-
-
Onlar 250 ve 1000tl işlemde geçerli genel kuponlar hocam. Bende de var. Yeni açtığım hesapta ise bu 1000tl sonrası 500tl kampanyası tanımında yazan ilk alışveriş için olan 50/150 kuponu da eklendi.
Bakalım kupon zamanı göreceğiz artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 24 Kasım 2023; 17:1:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben monitör aldım, 12k fiyat idi, ilk sipariş ile 500 gelecek , ayrıca işbankası e ticaret alışverş kampanyası var 10k üstü , 1k indirim , bir de pazarama kampanyası var aynı bankanın 10k üstü 1000 pazarama puanı , 12k monitör 9500 e gelecek , ekstra birkaç kampanya daha ekledim iş bankasından onlardan da bişiler gelir kampanya canavarı oldum
-
En başa 24 kasımı koymamaları gerekli cümlede. 24 kasım kelimesi sonra gelmeli. İlk alışverişini 24 kasımda demek çok mu zor eğer böyleyse. He değilse o zaman eskiden sipariş verilenler dahil anlamı çıkıyor.
MOBİL UYGULAMADAN ALMADIYSAN GELMEZ 500 TL
-
Mobilden aldım
göndermez mi kodu bana da cok ıddıalı geldı 1000 tl harca alt lımıtsız 500 tl kupon versınler
-
ne dıyorlar kupon gelmedı deyınce alamadınız mı kuponu
-
Vermeseler affetmem , iade ederim ürünü
Bende kuruyemiş aldım yılbaşı kuruyemişi niyetine artık, kupon geldiğinde görüşürüz tekrar.
Sonuç ne şimdi ? 24 aralıkta yapacağın ilk alışverişe mi, daha önceden alışveriş yapmış olsan bile 24 aralıkta yapacağın ilk alışverişe mi ?
Edit : beklediğim gibi oldu mh cevap; Kontrol ettiğimzde, pazaramadaki ilk alışverişine özel olarak görüntülenmektedir Bey. Yani üyelik yapıldıktan sonra ilk yapılan alışveriş.
Ben malesef 24 Aralıktan daha önce başka bir tarihte alışveriş yaptığım için faydalanamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subsie -- 24 Kasım 2023; 20:21:14 > -
Mal oldu demek için biraz erken değil mi hocam? Puan yatmadı sonuçta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 24 Kasım 2023; 21:0:55 > -
Çay aldım bakalım. İlk alışverişimdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
11 aralık boşuna değil, 15 günlük iade süresini bekliyorlar
Tam yalan dolan sitesi Pazarama,150-50 yi kullanıp 1 kilo bakliyat, yarım kilo un aldım,.tabi kupon kullanımı diğer sitelerdeki gibi değil,indirimsiz fiyattan kullandırıyor..dahası Hakmar market 1 kilo ürünü bile tedarik edemiyoruz diye iptal etmişler..ama ürün hala satışta ne işse,pazarama sistem üzerinden,kayıt açma butonu koymuş ancak açtırmıyor..işleri güçleri yalan dolan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çağımız hız çağı; artık çağa uyduramayıp yavaş ve pasif kalan kaybediyor: iade süresi 1 ay bile olsa 1 ay mı bekleyecek; yok daha neler: bunun çözümü çok basit: sözkonusu 500 tl 24 saat içinde teslim edilir. Diyelim ki üye de 10 gün sonra ilk alışverişi iade etti: işte o zaman iadeden 500 liralık o hediye olan kuponu düşer. Böyle yapacağını kampanya şartlarında da önceden bildirir.
Mesela cashback veren uygulamalar gibi; alışveriş sonrası aynı gün cashback i veriyor, sipariş iade olunca da o cashback i geri alıyor.
-
Arkadaşlar pazarama uygulamasından 1555 tl olan ürünü 50 tl ilk alışveriş kuponu kullanarak 1505 tl olarak ödedim. 50 tl lik indirim kuponunu sepette kullandım diye 500 tl lik kuponun gelmeme ihtimali söz konusu olabilir mi? Teşekkürler..
Hocam niye gelmesin 1000 TL yi aşmak yeterli. Ayrıca o 50 tl kuponu kullanabilirsiniz diye ekstra açıklama bile yapmış
Teşekkürler cevabınız için. Şartlardaki -diğer kuponlarla birleştirilemez- ifadesi kafa karışıklığına neden oldu o nedenle sordum. Sağolun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X