Merhaba Forumdaşlar. Bu pazar gününü geçirmek için önerilerinizi alabilir miyim? Malum havalar doğa v.s. elverişli değil. AVM gezmekten de hoşlanmıyorum. Eve kapanıp PlayStation'a hapsolmak, film-dizi izlemek de istemiyorum. Sizden farklı fikirler bekliyorum. Teşekkürler. |
PAZAR GÜNÜ İÇİN AKTİVİTE ÖNERİSİ

-
-
Bir arkadasla starbucaks + yemek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş kullanmıyorum hocam. O tür kötü alışkanlıkları bıraktım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
-
O zaman tek başına STARKUCAKS + sahil varsa sahilde yoksa doğal nere varsa orada saglam giyinip güzel bir yürüyüş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ev yok hocam ya.
-
yaşlıları kaçlarınds oluyor ve nasıl bulunuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rezerve
tek başına gezmek de artık sarmıo gittiğin her yerde nezih bir yerse çift ve eğlenen arkadaş grubu görüosun. illa starbucksa da gitme oraya da destek verme biraz vicdanınız varsa. mesela pc de benim de bir sürü oyun var ama 1 tanesi hariç hiçbirisi sarmıyor filmler desen son 10 senedie çıkan zibille film var %90' çöp bence eskisi gibi değil. bugün kadınlar desen ilişki halleri beklentiler uçlara kaymış avmlerde de görecek cidden bir şey yok emperyalizmin kitleyi kontrollü stabil tuttuğu işgal alanları. böyle bir ortamda ben de yapacak sey bulamıyorum.
Pubg oyna. Rdr Online. Gta Online. Aktif discord sunucularında takılıyorum. Fifa 23 arada. Tekli oyun oynamıyorum yeni çıkanlar dışında. Bir oynadığımı bir daha oynayasım gelmiyor zaten. Online oyun dizi nadiren film. Arasıra maç izliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairtune -- 9 Aralık 2023; 16:34:48 >
Çok haklısınız hocam. Hatta yalnız gezene kötü gözle, şüpheyle yaklaşan bile gördüm. Yazın bir kaç otelden red cevabı aldım, hepsi de 5 yıldızlıydı. Kimsenin karısına kızına sarktığımız yok. Kafa dinleyelim, senenin stresini atalım istiyoruz ama millet tuhaf.
AVM-Starbaks gibi yerlere şu aralar mücadele ettiğimiz salgından dolayı gitmem zaten. Ofisin yarısı aynı şikayetten hasta, gelemiyorlar işe. O riski almam zaten.
-
RDR kasım indiriminde indirmiştim. Days Gone bitmeden başlamayayım dedim. Bir göz atarım ama. Fifa'da herkes yeniyor beni. Taktik maktik yok bende, bam bam. Pubg severim ama Kollarla oynamak cidden zor. Dediğiniz gibi ben de gençliğimde oyun hastası biri olarak GoW bile sırf bitsin diye bitirdim. Sevmediğin kitabı okumak gibi.
Eskiden mesela Commandos vardı, Hello Neighbour vardı böyle komuşuya ev kazası yaptırıyorduk :) Onların bile hastasıydım ya.
-
hiç bir oyun sarmıyor benide. denemediğim oyun kalmadı. çekmiyor içine
Hangi salgınla mucadele ediosnz
-
macera parkına gidebilirsin. sauna,, hamam, masaj,, açıkhavada spor, kapalı yuzme havuzu olabilir. lunapark olabilir gondol, roller coaster filan.
-
Pnömani hocam, zatürre.quote:
Orijinalden alıntı: KassadyHangi salgınla mucadele ediosnz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X