Şimdi Ara

Paypal Müşteri hizmetleri ile görüştüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar kısa bir gorusme oldu anca onemli soruların cevabını alabildim

Oncelikle paypalı eskisi gibi kullanmanın bir yolu varmı sorusu cevabı ise evet

Basitce turkiyede bakiye islemlerinin dısında yurtdısı islemlerimizde kredikartı/debit kartımız ile alısveris yapamayacaz turkiye paypal olarak

Ancak mevcut hesabımızı kaldırıp baska bir ulke uzerinden ( tercihen ingiltere ) hesap acar isek butun imkanlara tekrar kavusabilecez tek dezavantajımız bir sıkıtnı oldugunda türkce degil ingilizce ve diğer diller ile iletisim sağlamak zorunda kalıcaz

Aynı eposta ile hesap acılabilirmi tekrar : Evet
    Türk kredi kartları debit kartlar kullanılabilirmi : Evet

• Şirkete 100 kg altı makine alırken ve dijital ürünlerde bayağı yoğun olarak (ayda 20000 dolar civarı) kullanıyorduk, ben arayıp konuştuğumda bir daha Türkiye üzerinden işlem yapılamayacağı söylendi. Hesabımız zaten yurt dışından açılmıştı. Size başka bize başka bir bilgi mi verildi?. Ürünleri alacağımız kişi fatura olarak yolluyor, biz direk ödemesini yapıp güvenli bir şekilde ulaşmasını bekliyorduk, bize son söylenen artık bu tarz bir alıcı güvenliğininde olmayacağı.
  • loses kullanıcısına yanıt
    uyguladınız mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • loses kullanıcısına yanıt
    Ingiltere PayPal sitesine girip hesap Acabilirsiniz Fakat Siteye Turkiye uzerinden girdiginiz icin sistem bir kac girişten sonra Hesabinizi Kisitlayacaktir. Yani Turkiye de PayPal Tekrarda aktif olmayana kadar hiç birsey yapamazsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoExx

Ingiltere PayPal sitesine girip hesap Acabilirsiniz Fakat Siteye Turkiye uzerinden girdiginiz icin sistem bir kac girişten sonra Hesabinizi Kisitlayacaktir. Yani Turkiye de PayPal Tekrarda aktif olmayana kadar hiç birsey yapamazsiniz

Vpn diye bir sey var

• quote:

Orijinalden alıntı: asertyu

quote:

Orijinalden alıntı: NoExx

Vpn diye bir sey var

İyide hesabın tr bankaları üzerinden. Erişimin yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoExx kullanıcısına yanıt
    hesap açıyoruzda kredi kartını ekletmiyor bir türlü yapabilen varmı abd olarak açtım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    Vpn yi ayarladin diyelim . Telefon numarasini ne yapcksn? Adresi ne yapcksn? Yapabiliyosansa yap

• quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

hesap açıyoruzda kredi kartını ekletmiyor bir türlü yapabilen varmı abd olarak açtım.

Hocam abd hesabi acsan bile bos yani . Boşuna ugrasma derim

• Parayı Türkiye ATM'leri üzerinden aktardığımız sürece kullanamayız , NoExx çok haklı.
  • benim ebay alışverişim olmuştu malzeme gelmedi adam parayı dün iade etti paypal bakiyesi 0 görünüyor ve paypal hesabıma tanımlı kartımı da silmiştim bu faaliyet durdurma olayından önce ama iade detaylarında son 4 hanesini gösteriyor kartımın bu para iadesi kartıma yapılır mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergus -- 10 Haziran 2016; 12:59:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.