Şimdi Ara

Banka müşteri numarası ile yapılabilecekler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar borç ödeme dekontumu bir cafede unuttum. Dekontun üzerinde tc no hariç alenen bir dekontta olması gereken tüm bilgiler yazıyordu. IBan no vs önemsiz olsa da Müşteri Numarası çok aklıma takıldı aradım bankayı ( Yapı Kredi ) müşteri numarası ile hiç bir işlem yapılamaz fakat güvenlik gereği internet ve çağrı merkezi üzerinden yapılacak tüm işlemlerinizi durduruyorum dese de benim yine aklıma takıldı. Müşteri numarası ile neler yapılabilir ? Müşteri numarası ile çağrı merkezine ve internetten online işlemlere rahatlıkla ulaşabiliyorum hatta onlinle destek hattına sadece müşteri no ve ad soyad ile bağlanabiliyorum. Bu gibi şeyler tehlikeli olabilir mi ? Yarın gidip kapattıracağım fakat öğleden önce kapattırmam imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F06C905A -- 8 Temmuz 2016; 4:28:04 >

• Babamın müşteri numarası birilerinin eline geçmişti. 2 günde 287.000 liralık harcama yapılmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Babamın müşteri numarası birilerinin eline geçmişti. 2 günde 287.000 liralık harcama yapılmıştı.

5 yıldır bankaya girmesemdr böyle bir şey imkansız

İnternet şubesinde eft yapılır desek cep onay olmadan olmaz

Bazen telefon numarası eşleşmediği için 2 tl harcama yapamıyoruz netten

Adam bankaya gidip elinde dekontumu gösterecek bakk benim müşteri numara ne kadar param varsa verinmi diyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: erdi34i

quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Babamın müşteri numarası birilerinin eline geçmişti. 2 günde 287.000 liralık harcama yapılmıştı.

5 yıldır bankaya girmesemdr böyle bir şey imkansız

İnternet şubesinde eft yapılır desek cep onay olmadan olmaz

Bazen telefon numarası eşleşmediği için 2 tl harcama yapamıyoruz netten

Adam bankaya gidip elinde dekontumu gösterecek bakk benim müşteri numara ne kadar param varsa verinmi diyecek

arastirdigim da onlarca kisinin dekontuna ulasabiliyorum hatta online hizmetler ile rahat bir sekilde konustum ve cagri merkezini aradim musteri no girdigimde onayladi fakat baglanti icin kart no vs istedi. Ama yine de bir açik olabilecegini dusunuyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F06C905A -- 8 Temmuz 2016; 4:59:27 >

• İnternet şubeden herşeyi kısıtla
    1000 üzeri transfer vss..
    100 tl üzeri harcama
    Yani sms siz hiç bir şey yapmayın

Bende bu konularda gerginim ,bir evrağın üstünde ismimde olsa
    Suda deforma etmeden çöpe bile atmam

• Bir şey olmaz

Dekontları zaten bir yerlere veriyoruz
    Sorun olmaz yani

Telefonunuzu çalmadıkları sürece hiçbir şey yapılamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi şey olmaz. yapı kredinin atm kartlarının üzerinde de müşteri numarası yazıyor. kart çalınınca müşteri numarası da çalınmış oluyor. ona rağmen bi şey olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yine de endiselenmeden edemiyorum arkadaslar.

• Bugun bankaya gidip durumu anlattim, musteri numarasi ile bir islem yapilamayacagini fakat gunumuzde farkli farkli dolandiricilik turleri oldugundan belli olmayacagini o yuzden garanti altina almak için çagri merkezi islemlerinizi bir sifre ile yapacagimi soylediler fakat halen guvenmiyorum.i

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.