Yüzbaşı
10 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 56 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar bit pazarından resimde görülen ince çatal anahtarları aldım lazım olur diye bisiklet milindeki dar yerdeki somunlar için ama uymadı 20 mm geliyor 17 mm lazım.Bu anahtarların ne işe yaradığını bilen var mı?her yerde bulunan bir şey değil.Geri verip adamdan başka bir şey alayım mı?

Arkadaşlar merhaba Next Machina 3D süper e hangi kamera uyumludur.Bilen var mıİnternette araştırdım bulamadım.
ROMOSS Sense 4 10400mAh External Battery Pack Power Bank
http://m.gearbest.com/power-banks/pp_203520.html

Nasıl alınırmı iyimi
Metro marketten polypad i8 pro aldım.Şarzı fazla gitmiyo ve tablet yeterince randımanlı çalışmıyo wifide sorun var tavsiye etmem.
Bugünlerde toprak kaybı tartışmaları sürerken lozanda verilen musul ve kerkük ün dramı.
Google chrom da başka bir bilgisayarda oturum açıp kapattım.Fakat bütün yer imlerim olduğu gibi bu bilgisayarda oturumu kapattığım halde duruyor.Bu nasıl iş?
arkadaşlar merhaba ucuz çin el fenerim vardı Pili bitmiş artık yanmıyordu.eski Hp laptop bataryasını söktüm parçaladım içinden 6 tane 18650 pil çıktı.iki yıldır çekmecede boşda durmasına rağmen 18650 pillerin içinde baya iyi elektrik olduğunu gördüm.normalde laptopa taktığımda 5 dk bile çalıştırmıyodu.fenerin bataryasını çıkarıp 18650 pili kullandığımda fener yanıyor.sorum şu bunu nasıl şarz ederim.220 volt prize taksam eskisi gibi bu bataryayıda şarz edermi.yoksa bi yerleri çatlatıp patlatırmıyım.resim eklicem.
Hakkında
Forum İmzası:
İhtiras, rızkı artırmaz.
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Türk Telekom
TV
LG
Notebook
HP
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 494
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 3.182 (Bu ay: 145)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 216 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.