Şimdi Ara

Paypal Kur Farkı Çözümü ( Fazla Para Ödemeyin, Ayarını Yapın ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
350
Cevap
177
Favori
26.965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar kusura bakmayin soracagim soru burayi mi ilglendiriyor bilemiyorum ama iliskili oldugu icin buaraya yazayim dedim.Paypal uzerinden alisveris yaptim ve urun elime ulasti.Paranin saticiya aktarilmasi icin paypal uzerinden onaylama vb birsey yapmam gerekiyor mu?(Paypal hesabima girdim onaylama vb bisi goremedim.Bir arkadasim israrla paranin aktarilmasi icin onaylama yapmalisin diyor)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim paypal hesabımda paypal nakit kartı ekli malesef dediğiniz ayarları yapamadım bu yöntem sadece kredi kartları içinmi ?
    edit ayarları gerçekleştirdim ancak kur hala 3 liranın üstünde alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usstaa -- 16 Aralık 2015; 18:20:40 >
    hayır para çoktan adamın hesabına gitti, sizindaha ürün elinize ulaşmadan ödemeyi ilk onayladığınız anda ulaşıyor. Eğer dispute açtıysanız ve ürün elinize ulaştıysa onaylayabilirsiniz ,onaylamazsanız da elinize ulaşmış sayılır ve belirli bir süre sonra kapanır. ve evet yeri değildi.
    Tamam hocam sagolasin,gittigidiyor.com gibi dusunmustuk,urun elimize ulasinca parayi aktariyor sandik.

Orijinalden alıntı: usstaa

Hocam benim paypal hesabımda paypal nakit kartı ekli malesef dediğiniz ayarları yapamadım bu yöntem sadece kredi kartları içinmi ?
    edit ayarları gerçekleştirdim ancak kur hala 3 liranın üstünde alıyor

Paypala telefon açıp o farkı istediğinizde iade ediyorlar. Forumdan bir çok arkadaş paypal nakit kart ile kamera vs aldıktan sonra paypalı arayıp kur farkını iade aldılar.

.:|MSI GE60/GE70 KULLANICILARI KULÜBÜ|:.
    Intel Core Ivy Bridge i7 3630QM || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard

ana ünite : Pioneer x9550BT + 4 adet pioneer oval peak/rms 400/60 + Pioneer TS w307D2 Peak/rms 1200/400 + Jameson usa 6004 steryo amfi + soundmagus dk1200 mono bass amfisi.
  • paypal kullanmamaya çalışıyorum ama konu için Allah razı olsun sizden @OlguErhan
  • anlamayan arkadaşlar kesinlikle şunu dinlesinler yardımcı olacaktır.

http://vocaroo.com/i/s1eAA2vvwwo2
    Konu sahibine teşekkürler. Henüz alışveriş yapıp deneyemedim ama ayarları değiştirdim. Başta sölediği muhabbeti defalarca yaşadım. Paypali ariyom bankaya mok atıo, bankayı ariyom paypala mok atio.

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.
  • Paypal hesabıma paypal-nakit kart tanımlı denilen ayarları yaptım bakalım bir fark olacakmış konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

NAKİT KARTI OLAN ARKADAŞLAR PAYPALIN NORMAL SİTESİNDEKİ PAYPAL HESABINA GİRİŞ YAPSINLAR NAKİT KART SİTESİNDE O MENÜ GÖZÜKMEDİ BEN DE BÖYLE YAPTIM.
  • ben de paypal nakit kart kullanıyorum.ayarları falan hiç ellemedim,ne zaman alışveriş yapsam önce kur 3.07--3.10 civarı alınıyor.yaklaşık 2-3 gün sonra da fazla alınan para direkt karta tekrar yatıyor.alışveriş yaptığım zamanın kuruna dönüyor.forumdan bir arkadaşa daha söyledim o da müzdaripti ininalda aynı şeyden,denedi onda da oldu aynısı.1 dolarlık bi şey almıştı 2 gün sonra kuruşta olsa yatırmışlardı

Orijinalden alıntı: jubeii

Merhaba,
    Konu sahibine teşekkürler. Henüz alışveriş yapıp deneyemedim ama ayarları değiştirdim. Başta sölediği muhabbeti defalarca yaşadım. Paypali ariyom bankaya mok atıo, bankayı ariyom paypala mok atio.

Denediğinizde tecrübelerinizi paylaşın lütfen
  • Yararlı konu teşekkürler. Ayarları yaptım işe yarıyor. Hatta şöyle bir şey oldu Enpara ile alışveriş yaptım güncel dolar kuru 2.97 iken 2.91 üzerinden kesti. Daha sonra Enpara kurlara baktım dolar satış fiyatı üzerinden hesaplıyor sanırım.

• İşbankasında maximum kart için bir ayar var mı?

Orijinalden alıntı: selmand

İşbankasında maximum kart için bir ayar var mı?

http://vocaroo.com/i/s1eAA2vvwwo2

bunu dinleyin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.