Çözüm bilen varsa çok memnun olurum denemediğim şey kalmadı, windows update dahil bir sürü realtek driver yükledim çalıştıramadım dahili ses sürücüsünü.
VNT USB 802.11 Wireless LAN Adapter Driver'ını bulamıyorum.
VNT USB 802.11 Wireless LAN Adapter (Aygıt yöneticisinde bu şekilde yazıyor)
Aletin üzerinde de Everest EUW54 yazıyor.
Çok memnun kaldığım bir kablosuz ağ adaptörü ancak kullanamıyorum, 1 saat aradım virüs ve scam dolu bağlantılardan ötesini bulamadım. Windows update vasıtasıyla da sürücü yüklenemedi. Evimdeki bilgisayarımda çalışıyor ona nasıl olduysa ben zamanında bulup yüklemişim. İş yerimde kullanmam gerekti ama olmuyor. Windwos 10 Pro 64 bit kullanıyorum hiçbir şekilde valid bir driver bulamadım. Bulabilen varsa çok makbule geçer.
VDSL bağlantımı ethernet üzerinden ADSL modem ile dağıtabilir miyim?
Arkadaşlar foruma da baktım ancak tam anlamadım. Çalıştığım iş yerinde 4. kattaki odamda internet çekmiyor iş yeri bana kablo ile interneti alabileceğimi söylüyor ancak direkt odama kablo çekemiyorum(arada çok koridor var müsait değil) evimde fazla ADSL bir modem var bunu köprü özelliğiyle VDSL modemden LAN üzerinden bağlayıp bulunduğum kata ADSL modem vasıtasıyla internet dağıtabilir miyim? Bana teoride mantıklı geliyor ama bilmiyorum defalarca deneme yanılma yapmaya müsait değil iş yerim tek seferde halletmezsem sıkıntı çıkartabilirler. Daha önce deneyen oldu mu?
Cat5e ve dsl kablo bağlantısı hakkında bir soru
Herkese selamlar, müstakil bir evde oturuyorum, dışardan eve dsl sinyalini taşımak için cat 5e kablo kullanılmış daha sonra da modemlerin içinden çıkan 2 kablolu kablo ile basitçe ek yapılmış. Bu yaptıkları ekin olduğu yeri gelişi güzel bantlamışlar netim koptu ve geri gelmiyor.
Şimdi benim modemin kutusunda uçları çakılı 2 hatlı (yeşil ve kırmızı) bir kablo var. Bu cat5e kabloya düzgün bir jack çakıp ek yapmak ve iki kabloyu bağlamak içinse aşağıdaki aparatı kullansam saçma mı olur yoksa ben de kablonun uçlarını kesip ek mi yapayım.
Cat5e kablonun içinde çok renk var karıştırıp sağlıksız bir internet bağlarım diye korkuyorum. Yalın adsl internet kullanıyorum.
|
|
Evdeki sıva altı anten kabloları hakkında yardım...
|
Toyota C-HR Hybrid almaya değer mi ?
|
|
psu sıkıntı çıkarır mı
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 533
İkinci El Bölümü Mesajları: 123
Konularının görüntülenme sayısı: 18.676 (Bu ay: 290)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El