Şimdi Ara

paylasim sona ermistir (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
13.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an indiriyorum,el turco arkadaşımıza sonsuz teşekkürler bizi bu oyundan mahrum etmediği ve demoyu patlaştığı için.
  • İndirmeyi başlattım ve çıktım..

Allah razı olsun dostum, büyüksün vallahi.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

MrStark

geceyi beklemene gerek yok, gir hemen account seni 5 saniye sora atiyo disari, atilmadan hemen tikla oyunu tamam, az once yine denedim ben oluyo

Tamamdır hocam deniyorumda beni işte almıyo yani başkası var diyo ve ben bunu baya bi denedim başım ağrıdı yazmaktan klavyeyi de bulamıyorum yoksa hemen yazarım girene kadarda yoruldum valla deniycem tekrar sağol sen.

tekrar tekrar niye yazıyosunki ? mail hesabını yazdıktan sonra altta save pasword tiki var onu işaretle bi daha yazmak zorunda kalma hocam.

• Teşekkürler kardeşimize.. buarada emailerinize bakınız sizlerede gelebilir codelar..
  • tsk ederim elturco bende indirmeye basladim sayende cok guzel bir demo oynicaz bu sıkıcı yagmurlu c.tesinde
  • el_turco dostum çok teşekkürler
  • teşekkürler el turco süpersin başlattım çıktım
  • quote:

MrStark

geceyi beklemene gerek yok, gir hemen account seni 5 saniye sora atiyo disari, atilmadan hemen tikla oyunu tamam, az once yine denedim ben oluyo

pm
  • deniyorum deniyorum olmuyor nedense you cannot in using another users signin id dior
  • kardeş allah razı olsun senden.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

quote:

MrStark

Tamamdır hocam deniyorumda beni işte almıyo yani başkası var diyo ve ben bunu baya bi denedim başım ağrıdı yazmaktan klavyeyi de bulamıyorum yoksa hemen yazarım girene kadarda yoruldum valla deniycem tekrar sağol sen.

tekrar tekrar niye yazıyosunki ? mail hesabını yazdıktan sonra altta save pasword tiki var onu işaretle bi daha yazmak zorunda kalma hocam.

Abi öyle yapıyorum işte ama kaydetmiyo yani deli oldum zaten sürekli yazmamı istiyo şaşırdım kaldım hatta bi ara şifreyi sinirden yanlış yazdığımda kendi accountumun email ı geliyo filan bu konuda yardımcı olabilirmisin ?

hocam ilk başta ps3 ana menüde en sol tarafta create new user kısmından yeni bi kullanıcı oluşturucaksın,sonra kendi hesabından çıkıp bu yatattığın kullanıcıda log ın olucaksın sonra network kısmına gelip en üstteki sıngn up kısmına gireceksin sçılsn sayfada alttaki bölümde use an existing accaunt kısmını seçip verilen mail ve şifreyi giriceksin save pasword klikledikten sonra continue tıklıycaksın ve olay bitecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 31 Ekim 2009; 16:16:40 >

• cok sagol dostum indirdim ve hemen sildim tekrar sagol
    ama kesinlikle sifreyi bugun aksam falan degistir ne olur ne olmaz
  • el.turco saol abi, indirmeye basladimve hemen yeni hesabi sildim diger arkadaslara engel olmasin diye gercek hesabima geldim indirmede sorun yok beyler oyunun tamaminin indirmesini beklemeyin o zaman diger arkadaslar giremiyor indirmeye baslar baslamaz yeni hesabinizi silin ve gercek hesabiniza dönün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C9D81039 -- 31 Ekim 2009; 16:20:59 >
  • 5 sn deil yaa 1 sd de logout oluyo indirmeye zaman yok siz nasıl indirdiniz ?
    edit: neyse sonunda 5 sn yakaladım başlatıp hesabı sildim sağol el turco

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haadeess -- 31 Ekim 2009; 16:36:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orijinalden alıntı: keyn

Demoyu birkez indirmeye basladiktan sonra o hesabi silebilirsiniz , problem olmaz... PSN'de offline bile olsaniz demoyu indirmeye devam eder...

Denedim , oradan biliyorum...

Kanka benimle daha önce bir çok kere hesap sahibi tarafından code ile gelen demo hesabı paylaşıldı .ben ayıp olmasın diye bi kaç kere paylaşılan hesabı makineden sildim ve ne zaman sildiysem indirdiğim demoyu oynıyamadım. hesabı tekrar yarattığımda oynıyabildim. benimde yaşadıklarım bunlar ama bu ve bazı demolar için durum farklı olabilir ona bişey diyemem .

Simdi soyle birsey var , oyunun ismi uzerine gelip ucgene bastiginizda acilan menuden Information'i secin... Orada en altta eger OWNER diye bir bolum varsa , o demoyu/oyunu OWNER'in karsisinda yazan hesap olmadan oynayamazsiniz... Benim bildigim kadariyla olay bu sekilde...

Ben GOWIII'te ozellikle baktim ona , Owner yazmiyordu , ben de sildim indirdigim hesabi... Yine de tekrardan bir bakarim...

Hesabi niye sildim , yine bildigim kadariyla bir hesap max. 5 ayri makinede aktif olabiliyor... Yani 5 kisi kullanip silmezse 6. kisi login olamiyor sifreyi bilse de... Yanlisim varsa duzeltin zira ben de pek iyi hatirlamiyorum...

• Anlamam ben bu adamların halini ya psn koysalar ceksek demoyu yada herkeze gönderin maili ne kadar değerli oldu gow 3 demo gelen mail.
  • Girdim arkadaşın verdiği şifreyle ve hemen downloadu başlatıp offline oldum..Çok teşekkür ettim hesap sahibinede
  • Öncelikle ben de hesabınızı almış bulunmaktayım. Teşekkür ederim.

Şu anda hesaba giriş yapan arkadaşım, ben hesaba giriş yaptım, store'a tıklıyordum ki, hesaptan attı ve "başka bir kullanıcı giriş yaptı" dedi. Ve o sensin. Lütfen çıkar mısın?
  • bende aynı durumdayım el turcoya pm attım cevap bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.