Şimdi Ara

paylasim sona ermistir (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
13.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arada bi duruyordevam ediyor inşallah bozuk inmez 2.5gb çok zor iniyor 2 mgbit hızla
  • quote:

Orijinalden alıntı: erk_

arada bi duruyordevam ediyor inşallah bozuk inmez 2.5gb çok zor iniyor 2 mgbit hızla

bütün herkez servera abanıyo olsun okadar
  • KR@TOS un haberi varmı acaba demo geldiğinden onu merak ediyorum
  • sagol arkadasim bende 20 dakikadir iniyor su an %85'teyim
  • Valla hata verirse çıldırırım
  • Demoyu birkez indirmeye basladiktan sonra o hesabi silebilirsiniz , problem olmaz... PSN'de offline bile olsaniz demoyu indirmeye devam eder...

Denedim , oradan biliyorum...
  • arkadaşlar 'the information you entered is not valid' diye birşey çıkıyor yardım lütfen bu arada el turco arkadaşımada çok teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin1406

arkadaşlar 'the information you entered is not valid' diye birşey çıkıyor yardım lütfen bu arada el turco arkadaşımada çok teşekkür ederim..

nerde verdi bu hatayı ???
  • yeni hesap oluşturdum sing in yapmak için adresi ve şifreyi yadım sonra doğum tarihi istiyor onu kafama göre girdim ordan sonra çıkıyor
  • exissttt from user var ona gelcen
  • tamamdır arkadaşlar saolun indirmeye başladım ve hesabı sildim tekrar teşekkürler el turco
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyn

Demoyu birkez indirmeye basladiktan sonra o hesabi silebilirsiniz , problem olmaz... PSN'de offline bile olsaniz demoyu indirmeye devam eder...

Denedim , oradan biliyorum...

Kanka benimle daha önce bir çok kere hesap sahibi tarafından code ile gelen demo hesabı paylaşıldı .ben ayıp olmasın diye bi kaç kere paylaşılan hesabı makineden sildim ve ne zaman sildiysem indirdiğim demoyu oynıyamadım. hesabı tekrar yarattığımda oynıyabildim. benimde yaşadıklarım bunlar ama bu ve bazı demolar için durum farklı olabilir ona bişey diyemem .
  • arkadaşım çok çok saol
    şu an oynuyorum

sayende süper bir demo oynuyoruz
    demo acayip doyurucu ve uzun

uc2 ve gow3 ikisbokusun bittiğinin resmidir

goty 2010 şimdiden belli
  • Teşekkürler, İndiriyorum şu an...
  • şu an accocuntu sildim

deneyceğim oluyormu!!!

EVET ARKADAŞLAR ACCUNTU SİLİNCE OYUN ÇALIŞIYOR

YENİ GÜNCELLEME YAPIP DEĞİŞTİRMEZLERSE ŞU AN OYUN ÇALIŞIYOR

bilginize
  • MrStark

geceyi beklemene gerek yok, gir hemen account seni 5 saniye sora atiyo disari, atilmadan hemen tikla oyunu tamam, az once yine denedim ben oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 31 Ekim 2009; 15:48:37 >
  • Suan girebilir miyiz download icin?

El Turco buyuksun hocam.. :)
  • Arkadaşlar bişey sorucam sizlere ben PS3 kullanıyorum psn adresim vardı ve şifresini hatırlayamıyorum yeni psn adresi almak istiyorum ama alamıyorum acaba nasıl alıcağımı bana msn den izah edebilecek arkadaş varmı varsa eklerse sevinirim

tugayy@leechturk.com

yardımlarınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar oyun indi. Hızlıda indi ayrıca belirtiyim. İsmi E3 2009 DEMO gibi birşeydi. 40 küsür videolarını seyrettiğimiz demo olduğu için videolarda ne varsa aynısı var. Bildiğimiz alıştığımız God Of War. Pek bir fark göremedim. Fakat LCD TV + Kaliteli bir ses sisteminde mükemmel oluyor. 10 numara. 10 kişi üzerinizdeyken hepsini atmak manyak eğlenceli olmuş. 2,6 Gb boyutu ile en büyük demo ünvanınıda aldı sanırım.

Bu oyunun full sürümü alınır, oynanır. Kratos acayip vahşi olmuş bu arada.
  • paylaşım sınırsızmı yahu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.