Yahu sürekli hesaba giriş yapmaya çalışmayın arkadaşlar. Hesapta olan kişiyi de zor durumda bırakıyorsunuz. 1 dakika sabredin, indirmeyi başlatalım, sonra siz girin. Lütfen.
3-5 kişi arka arkaya hesaba girmeye çalışıyor.
Birileri ya sürekli girmeye çalışıyor yada giren çok fazla oyalanıyor anlamadım.Bağlandıktan sonra saysanız 10 saniye sürmüyor indirmeyi başlatmanız.
Bakalım ttnet yarın hızımı yeniden yükseltene kadar bugün ne kadar inecek yarım megabit ile.
Hesaba girdim, indir'e bastım, tam o anda başka bir kullanıcı hesaba giriş yaptı. Ama download başlamıştı, artık çok geçti...
@el_turco_06
Demoyu indirmeye başladım. Bu iyiliğiniz için teşekkür ederim. Hesap bilgilerini açık bir şekilde paylaşmak gerçekten cesaret isteyen bir durum. Tekrar teşekkür eder, iyi oyunlar dilerim.
Yalnız sormak istediğim bir şey var. Mesela bir psn hesabını(ve içeriğini-mesela bir full oyunu-) maksimum 5 kişi kullanabiliyor. Ben sizin hesabınızı silsem, demoyu kullanmaya devam edebilecek miyim acaba?
arkadaşlar hesaba girmeye çalışıyorum şu uyarıyı veriyor bana
you connot sign in using another user's sig-in ID (e mal adress) bu uyarı ne demek acaba söylermisiniz.
Evet arkadaşlar indirme sıkıntısı yaşayan ve yapamayan arkadaşlarımız için yardım niteliğinde buraya bir kaç şey yazacağım.Öncelikle bizimle kodu paylaşan el turco ya,daha sonrada bana yardımlarını esirgemeyen real madrid arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim
Evet öncelikle yapmamız gereken ilk ps3 ekranında(menülerin olduğu ekranda) en solda yeni bir user oluşturmak. kendi kullanıcı adınıza göre user 1 veya user 2 olarak isimlenicek.isterseniz yeniden adlandırabilirsiniz.daha sonra bu yeni oluşan usera tıklıyoruz. ve "yes" seceneğine getirip x liyoruz.yeni kullanıcı hesabınız hayırlı olsun.
Bundan sonra psn e kendi accountumuzdan baglandığımız sekmeye geliyoruz.burada en üstte sign up for playstationnetwork gibi bişeyler yazıyo.siyah zaten icinde XO/\[] var görürsünüz.ona tıklayınca playstation store ekranı gibi bi ekran geliyo.En altta iki secenek var.Biri "create a psn account" digeri "use an existing accoun"t gibiydi.Siz "use an existing account"u seciyosunuz ve elturco arkadaşımızın mail ve password bilgilerini giriyorsunuz.daha sonra save password kutucugunuda tiklerseniz tekrar tekrar yazmamış olursunuz.
Daha sonra continue deyip giriyosunuz.Girer girmez sizi sistem atacaktır.Panik yapmayın.aşağıda playstation store a gelip birdaha girmeye calışın.Burası önemli.yine mail ve password ekranına onay verin.ve evet içerdesiniz hemen hızlıca psstore ana ekranında sağ ust köşede 4 küçük sekmecik var.siz sağdan ikincisine gideceksiniz .ve oradan god of war 3 demoya tıklicaksınız.
Evet hepsi bu kadar.Daha sonra makine download işlemini yapacak.Sizede oynamak kalacak
'the information you entered is not valid' arkadaslar ne yaptiysam hep bu yazi cikiyor yukarda bi arkadastada aynisi olmus nasil halletiniz yada ne yapmam gerek lutfen yardim edin agliyorum su an
Accountu paylaştığın için teşekürler dostum
quote:
Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel
arkadaşlar hesaba girmeye çalışıyorum şu uyarıyı veriyor bana
you connot sign in using another user's sig-in ID (e mal adress) bu uyarı ne demek acaba söylermisiniz.
evet su anda bende aynı uyariyla surekli karsilasiyorum bunu anlami ne demek ne yapmaliyiz bilgili arkadaslar yardim ederse makbule gecer
lütfen dowload başlatan hemen çıksın ve silsin, ayrıca çok teşekkürler elturco
Hala çıkmamış
Demoyu şu anda indiren şahısa sesleniyorum dowload başladıktan sonra çık ki biz de indirebilelim Zekice bir hareket yap ve kendini şaşırt
Ss verin indirenler
güzel oldu saol el turco..5.denememde indi..umarım demoyu oynadıgımız accountumuz banlanmaz..simdilik turk account ta oynıycam..gelirse onun basına gelsin nasılsa bi işe yaramıyor simdilik..:dcok saol..
ben yeni account olusturdum sonra sign in dedim girdim hesabima sora ciktim sora playstation network menude o dediginiz yok usa and exiss fln gibi o kalktı bı tek artık sıgn ın cıkıo
the sign-in ID(e-mail adress) or password is incorrect , bunun anlami indiren kisi su anda hala hesapın icindemi cikmamismi demek oluyor yoksa benmi email ve şifreyi yalnis yazmisim hala ilk sayfadaki email ve sifre degismedi dimi indiren arkadaslar?
ya arkadaslar ben pek anlamiyorum bu islerden bendede 3 tane falan psn hesabi var kodu nerden alicam mailden mi? nerden indircem aciklarsaniz sevinirim...
arkadasim cok tesekkür ederim iniyor suan birde psn mi banlarmi sony eger online iken demoyu oynarsam?
el_turco_06 teşekkürler. 10 kez felan denedim ve sonunda oldu.View downloads a gelip tıklayana kadar atıyordu.Downloada tıklayabildiğim bir denememde diskte yer yok demesin mi Demolardan biraz sildim sonra bir kaç deneme daha ve sonunda tamamdır. Download der demez sonrasında yine dışarı attı. Tekrar teşekkürler.
Arkidişler sizde de çok yavaş mı indirmesi ?
Bende 8mb bağlantı var ama 1 satte %10 anca doldu
hızlar nasıl durum hakkında bilgi paylaşımı yapalım
quote:
Orijinalden alıntı: dragonstory
Arkidişler sizde de çok yavaş mı indirmesi ?
Bende 8mb bağlantı var ama 1 satte %10 anca doldu
hızlar nasıl durum hakkında bilgi paylaşımı yapalım
bende ilk 1nci dakikada 20% olmusdu suan pcye geldim inmisdir tahminen baglantim 16mb