Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.471
Cevap
571
Favori
2.037.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tebrikler, kampanyaya katiliminiz alinmistir. Tüm kazanimlarinizi ve alabileceginiz hediyeleri Paycell uygulamasi ile hemen görüntüleyebilirsiniz. Henüz indirmediyseniz paycell.com.tr/app B002

katılım sms'i gönderince bu şekilde cevap geliyor, tam hatırlamıyorum ancak kısa bir süre sonra

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kampanya değişmiş. Video ve müzik kampanyası ayrıydı galiba. Birleştirmişler ve Disney'i çıkarmışlar.

• Arkadaşlar yatmayan iadeler ile ilgili nereye email atabiliriz? Uygulamada iletişim kısmını bulamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt

info-paycell@turkcell.com.tr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paycell sanal kartta 44 TL param var. Sanal kartın süresi de doldu. Bunu nasıl aktarabilirim. Kullanamıyorum da.
    Ana karta veya hesaba çekmeye çalışıyorum. Bulamadım bir türlü.

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler Fakat katılım SMS'i bu. İade geldi yazmışsınız, ona dair SMS zannetmiştim.

• PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şok posunda ödeme yaparken bağlantı hatası verdi. Ücreti çekti ama işlem onayı vermeyince iade etmedi. Dikkatli olmakta fayda var.

• Paycel den toslaya para cekerken 3d kisminda hata verdi toslaya yuklenmedi para paycel den de cekildi param basina gelen oldu mu

• IBAN'a transfer yapabilen var mı? Bende hata veriyor sürekli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _EngiN_ kullanıcısına yanıt

2.sanal kart oluşur aktarmayı dene hocam

• askmen3755 A kullanıcısına yanıt

Aynen bana da oldu ilk 500₺ çekecektir hata verdi ama paycelden çekmedi. Sonrasında deneme amaçlı 10₺ çekeyim dedim yine aynı hatayı verdi bu sefer paycelden çekmiş, toslada yok para.

• idefixoxo İ kullanıcısına yanıt

Suan geldi hocam benim geri 1 saat sonra sistemlerde sikinti varmis islem yapmayin bilginiz olsun

• geçen ayın iadeleri yattı mı acaba?

amazon ve hb icin bekliyordum genelde 3.nde geliyordu ama henüz gelen giden yok.

• Paycell hesabıma başka hesaptan 5000 TL gönderdim. Sonra bunu kendi hesabıma çekeyim dedim. Ama hesaba bloke koydular. Çekemedim. Paycell kartı kapattılar. olaya bak

• Arkadaşlar 25 TL şok tl yükleme işlemini hiç kullanmadığım faturasız hattım içinde yaptım. Numara doğrı fakat sanal kart numarası farklıydı. Hemen desteği aradım sonu 4343olan karta yüklenmiş. O kartta ibana transfer işleminde gözüküyor. Müşteri hizmetlerini tekrar arayıp iptal ettirdim.

• Vodafone faturası ödeyebileyen var mı(numarayı yazıyorum fatura bulunamadı diyor)?

Ayrıca FastPay'de olduğu gibi faturaları Paycell üzerinden eklenmiş başka bir kredi kartı ile yapabiliyor muyuz?

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

Kayıtlı kredi kartı ile ödeme var.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var numaramı yazıyorum bulunmuyor

• papara hangi bankanın, kullanan var mı iyi midir

paycell harici kullanmadım başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 5 Eylül 2022; 16:50:27 >
  • 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.