< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (504. sayfa)

-
-
Kampanya değişmiş. Video ve müzik kampanyası ayrıydı galiba. Birleştirmişler ve Disney'i çıkarmışlar.
-
Arkadaşlar yatmayan iadeler ile ilgili nereye email atabiliriz? Uygulamada iletişim kısmını bulamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
info-paycell@turkcell.com.tr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paycell sanal kartta 44 TL param var. Sanal kartın süresi de doldu. Bunu nasıl aktarabilirim. Kullanamıyorum da.
Ana karta veya hesaba çekmeye çalışıyorum. Bulamadım bir türlü.
Teşekkürler Fakat katılım SMS'i bu. İade geldi yazmışsınız, ona dair SMS zannetmiştim.
-
-
Şok posunda ödeme yaparken bağlantı hatası verdi. Ücreti çekti ama işlem onayı vermeyince iade etmedi. Dikkatli olmakta fayda var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Paycel den toslaya para cekerken 3d kisminda hata verdi toslaya yuklenmedi para paycel den de cekildi param basina gelen oldu mu
IBAN'a transfer yapabilen var mı? Bende hata veriyor sürekli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2.sanal kart oluşur aktarmayı dene hocam
-
Aynen bana da oldu ilk 500₺ çekecektir hata verdi ama paycelden çekmedi. Sonrasında deneme amaçlı 10₺ çekeyim dedim yine aynı hatayı verdi bu sefer paycelden çekmiş, toslada yok para.
Suan geldi hocam benim geri 1 saat sonra sistemlerde sikinti varmis islem yapmayin bilginiz olsun
geçen ayın iadeleri yattı mı acaba?
amazon ve hb icin bekliyordum genelde 3.nde geliyordu ama henüz gelen giden yok.
-
Paycell hesabıma başka hesaptan 5000 TL gönderdim. Sonra bunu kendi hesabıma çekeyim dedim. Ama hesaba bloke koydular. Çekemedim. Paycell kartı kapattılar. olaya bak
Arkadaşlar 25 TL şok tl yükleme işlemini hiç kullanmadığım faturasız hattım içinde yaptım. Numara doğrı fakat sanal kart numarası farklıydı. Hemen desteği aradım sonu 4343olan karta yüklenmiş. O kartta ibana transfer işleminde gözüküyor. Müşteri hizmetlerini tekrar arayıp iptal ettirdim.
Vodafone faturası ödeyebileyen var mı(numarayı yazıyorum fatura bulunamadı diyor)?
Ayrıca FastPay'de olduğu gibi faturaları Paycell üzerinden eklenmiş başka bir kredi kartı ile yapabiliyor muyuz?
-
Kayıtlı kredi kartı ile ödeme var.
-
Aynı sorun bende de var numaramı yazıyorum bulunmuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
papara hangi bankanın, kullanan var mı iyi midir
paycell harici kullanmadım başka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 5 Eylül 2022; 16:50:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X