< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (503. sayfa)

-
-
Şok marketlerde 150 tl üzeri yüklemelerde fiziksel kart şartı var mı ? Sanal karta yüklemelerine de 25 tl iade geiyor mu acaba ?
-
Sanal kartta gecerli sikinti yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar paycell'in nimetlerinden faydalanırken faturalı veya faturasız hatta olmamız arasında bir fark var mı? ben faturalı olarak kullanıyorum ama faturasıza geçmek istiyorum. Kaybedeceğim bir şey olacak mı?
-
Hiçbir şekilde fiziksel kart gerekli değil. Kasiyer telefon no girince paycell kartlar ekranda görünüyor. İstediğin kartı söylüyorsun ona yükleniyor para.
-
Baska oparatöre gitme yeter
Firsatlar ayni
Başka operatörden kastınız başka operatörde faturasız kullanmaksa tabi ki hocam.
Yoksa başka operatöre gidip tekrar Turkcell faturasıza dönersem bir şey kaybetmem herhalde?
-
Turkcellde oldugun muddetce birsey kaybetmezsin demek istedim. Git gel yapacaksin sanirim. Sıkınti yok gelince kaldigin yerden devam edersin
Paycelle farklı operatörle kayıt olabilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala dijital platform kampanyası yok. Bitirdiler mi acaba? Gelmezse, kartın kayıtlı olduğu hesapları değiştirmem gerekiyor.
-
Olabilirsin. Tek fark hediye dunyam kısmı diger avantajlar ayni sayilir.
Evet kayıt olabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kampanya devam ediyor fakat uygulama içinde görünmüyor, site üzerinden verilen SMS kod ile kayıt olunabilir sorun çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5E52D18F -- 5 Eylül 2022; 1:31:30 >
ilk kullanım 10₺ hediye banner gözükmüyordu sms ile katıldım cashback geldi
Geçen ayki İadesi yatan varmı?
Disney çıkmış mı?
Bana gelen giden bişey yok, beklioz bakalim
Gecen kahve dunyasi 20 tl yi kupon kullandigim icin vermemisti. Simdi yine kupon kullandim bu sefer verdi 20 tl yi.
Anında mı geldi SMS?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X