< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (502. sayfa)

-
-
Migrostan siparis vermistim, siparişi iptal ettim para iade edildi diye gözüküyor işlemlerde fakat hesapta para yok bi kac gun mu sürüyor böyle durumlarda yoksa baska bi sorun mu var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
provizyon gibi gösteriyor, birkaç gün sonra hesabına gelir.
-
Arkadaşlar paycell in. Amazon Hepsiburada Trendyol gibi iade kampanyaları ne zamandır var? Kaç aydır yapıyorlar bunu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6-7 aydir belki daha fazla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam, CRM-Cashback Yükleme olarak gözüküyor.
Alışveriş yaptığınız işyeri ismi ne olarak görünüyor onu sormuştum aslında hocam
Trendyoldan nasıl yüzde 10 indirim alıyoruz hocam. Mesela akıllı saat alacağım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İade bilgisini soruyorsunuz sandım, ona bakıp yazdım. Carrefoursa Online olarak yazıyor.
Teşekkürler hocam
Faizsiz kredi kampanyası bitti mi? Faiz çıkıyor şimdi?
Nays karta özel bir kampanya o ondan bahsediyor.
www.naysapp.com.tr
Trendyol'da Nays Kart ile %10 İndirim Kazan! | Nayshttps://www.naysapp.com.tr/firsatlar/trendyol -
-
Hediye paketi yazan yere tıkla orada alabileceğin kuponlar gösteriliyor Spotify Google play ilk aklıma gelenlerquote:
Orijinalden alıntı: kilecerme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
paycell sanal kart ile fiziki kart arasında para aktarmada ücret alınıyormu acaba ?
-
D&R kampanyasi dr.com.tr de geçerli oluyor mu deneyen var mi yoksa sadece mağazalarda mi ?
Yok
Market 20/100 için Getir'de kartı kullanmaya çalıştım ama kart ne Bkmexpress'de ne de, Masterpass'da geçerli. İçeriye attığımız paraya ödediğimiz komisyonla kaldık. Benim gibi yeni üyeler için bilgi olsun diye yazdım.
Uzun süredir kullanan arkadaşlara birkaç sorum var.
1-Komisyon ödemeden para yüklemek(k.k.) mümkün mü?
2-Market kampanyası için en uygun nerede kullanılır(fiziki kart yok)?
3-Kampanya takibi mümkün mü?(Şok yükleme kampanyasında anında bilgi gelirken, HB ve ilk alışveriş için herhangi bir bildirim/mesaj gelmedi.)
4-Alışveriş sonrası iadelerde para sorunsuz geri geliyor mu?(Mesela Bonus Piu'da iade yok, ancak kayıt açtırırsanız paranızı alabilirsiniz.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 4 Eylül 2022; 12:9:2 > -
Kredi karttan yukleme yaparken mecbur %1 komisyon var. Lakin banka kartinda komisyon yok.
Market kampanyalarini şok markette qr ödeme ile yapabilirsin.
Kampanyalardan gelen cashbackler cuzdanim islem gecmisi kisminda hangi kampanyadan geldigi yazar.
Kampanya sarttlarini tam yerine getirdi isen ben iadelerde sikinti yasamadim simdilik.
3.90 tl ye fiziksel kart almani da tavsiye ederim rahatlik olur yada 5 tl ye şoktan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akarsu20 -- 4 Eylül 2022; 12:58:12 >
3,90 a fiziki kart aldım fakat gelmesi uzun sürer sanırmç Turkcell bayi 15 tl ye satıyor aynı kartı,
Fiziki paycell kartıma sanal kartta transfer ücreti varmı onu merak ediyorum sanal paycell fiziki paycell arası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X