< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (501. sayfa)

-
-
hocam tosla ya şok içinden kredi kartıyla bakiye yükleniyor mu yoksa sadece nakit olarak mı yükleniyor daha önce hiç yapmadım
-
Onu da nakit yapiyo burdakiler kredi kartı kabul etmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paycell herhangi bir ücret kesintisi yapıyor mu ? Komisyon vs ?
-
Hayır herhangi bi ucret yok
hayır kesinti yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelir 1-2 güne bende bekliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
0850 622 60 60 gayet ilgililer yardımcı oluyorlar.
-
Teşekkürler 🙏
Sayın hocam rica ederim ne demek ben teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba, kart işlem detaylarında carrefour olarak mı görünüyor yoksa başka bir isim mi görünüyor?
Benim işlem detaylarında magaza ismi Rodeo spor giyim olarak görünüyor da eğer siz de carrefour olarak görünüyorsa başka bir carrefour da deneyeceğim. Boşuna kampanyayı kaçırmayalım diye yazdım
Şok markette sanal karta para yükleniyor mu?
-
Evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bu 200/100 kupon alma bölümü nerde ben görmedim hediye dünyam içinde. Paycell puaninin zerre ise yaradigni görmedim. çıktığından beri ayda ortalama 30-40 ağaç dikiyorum. Ormanın olmuştur şuana kadar:))
Bende bagislaya bagislaya orman oldu baktim ciddi para yapıyormuş. Turkcell e geçtim o zaman ödüller çıkıyor :)
Paycell Ty hb 150/30 kampanyalarında tyc ve hbc olumlu mu hocam? Ben direk alışveriş yapıyordum bu ay bişey almam sanirim.
Ödül sayfası ekran görüntüsü atarmisin bı ne var mesela
1 tl gönderdim hesap doğrulaması için ama halen doğrula diyor. 1 tl yi de hiçbir yerde göremiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X