< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1310. sayfa)

-
-
Eft yapmak içinde onayla diyor hesabı fiziki mağazalarda qr denicem bakalım ne olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akaryakıt kampanyası bu ayda devam ediyor mu? Kayıt olmayı düşünüyorum bittiyse olmayım.
-
fiziki olarak kullanırsın,ben tüm kartları fiziki olarak onaysız hesapla kullanıyorum.Ama online harcama olmuyor diye yazıldı.
-
Fiziki olarak onaysız hesapla harcama yapabilirsin.
-
Geçen ayki kampanyanın son günü 5 Mayıs. 5 mayıstan sonra belli olur hocam
daha delirtici bişi anlatiyim. bende var diye o kampanyayı gittim 1000 tl mazot aldım. baktım kamp yok. neyse eve vardım. girdim paycell’e kampanya gelmiş 😡
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saçma sapan işler valla Allah'tan vodafone pay 2 aydır güzel gidiyorda paycell falan aramıyorum artık zaten kapatacağım yakında bir işime yaramıyor aylık para kesmez en azından.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onaysız hesaba para nasıl atıyon?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
carrefourdan 1 lira karşılığı yüklüyorum.
-
Vpay ile Paycell'den Süperonline ödemesi yapamıyorum. Yapabilen veya farklı yöntem ile ödeyebilen var mı?
-
Arkadaşlar market&akaryakıt kampanyası bugün 23.59 saati itibarıyla son mu buluyor yoksa yarın mı?
Yarın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Market Akaryakıt kampanyasına kayıt olmayı unutmuşum, tabi alışverişi yaptım ama iade gelmedi. Bu durumda yapabileceğim bir şey var mı?
-
Maalesef hayır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 1250 TL akaryakıt aldım (karta aktarılabilir bakiye 2 bin küsür TL), 1000 TL üstü işlem limitiniz yok vb. hata verdi ve parayı çektiremedim dün.
Akaryakıt istasyonunda uğraşamadım, eve geldim baktım ama uygulamada 1000 TL işlem limiti vs gibi hiç bir bölüm göremedim, böyle bir limit mi var, varsa nerden nasıl artırabiliriz?
-
Arabada yakıt vardı, bimden hediye kart aldım 1000 tl, qr ile ödedim, 150 geldi.
-
Karta aktarılabilir bakiye yüksek bile olsa nedense bende de fatura yansıt yapmaya çalıştığımda işlem başına 1000 TL ödemeye izin veriyor sadece. QR kodu okutup faturana yansıt seçtikten sonra gösteriyor 1000 TL limiti başka yerde göremiyorum.
Zaten kampanya limitleri düşük ve faturana yansıt limiti de sınırlı olduğu için çok üzerine düşmedim bugüne kadar. 750 TL orada 670 TL burada harcasam yetiyor çoğu zaman.
-
QR ödemeye işlem ücreti ne kadar alıyor 1000 tlye bide bu saçmalık vardı sanki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X