Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
26.461
Cevap
573
Favori
2.036.243
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13061307130813091310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    QR ile ödedim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt

o zaman kayıt açmak lazım

• Yükleme komisyonu olmasa iyi de anca karşılıyor.
    IBAN transfer de banka normal EFT ücretini almıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt

önceden kampanya kayıtı yapmanız lazımdı. Benimde aldıktan sonra aklıma geldi.

• sonraki sayfa S kullanıcısına yanıt
    Hadi ya cidden mi? Aylardır kayıt yapmadan yatıyordu bu sefer yatmadı tühhh

• wolkien kullanıcısına yanıt
    inaktiflik ücreti alacak büyük ihtimal de en son ne kadar oldu merak etmiştim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    doğru öyle bir şey var. her ay işlem yapıyorum uzun zamandır almadı benden. sitesinde şöyle yazıyor

Son 3 aylık dönemde işlem, harcama veya finansal işlem yapmayan kartlardan 19,90 TL inaktiflik ücreti alınır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Opt kullanıcısına yanıt
    transfer ücreti alan da almayan da pek çok banka var. enpara, Kuveyt Türk, nkolay, nays, Türkiye finans, cepteteb, qnb GS...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wolkien kullanıcısına yanıt

O öyle genel EFT ücretsiz olanlar. Paycell özelinde yok sanırım. %10 üstü kampanyalarda komisyon anca kurtarıyor

• 750 lira yansıt limiti komisyon dahil mi hariç mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İncehesap.com da kargo dahil sepet 190 tl paycellde 200 tl hediye çeki var ama ödemeye onay açılmıyor,acaba hb deki gibi 200 tl bakiye mi olması gerekiyor ki önce hediye çeki düşsün?

• Paycell %15 akaryakıt ve market kampanyası Migros sanal makette geçerli mi acaba? Karekod olmadığı için %10 iade verir mi?

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt

Sanalda geçerli,% 10 iade verir

• Hattımda 800 TL var, faturama yansıt limiti limitlerim kısmında 750 görünüyor n11'de 600 TL ödeme yapamıyorum çünkü faturama yansıt limitim ödeme sırasında 500 görünüyor. Ana sayfada karta aktarılabilir limit kısmına tıklayınca da 500 görünüyor. Salla topla ,500/50 ve n11 300/75i kombinleyecektim. Kombinleyemedim

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]
    PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 25 Nisan 2025; 7:33:44 >

• Arkadaşlar paycell içinde Vodafone pay ile fatura öderken Vodafone kartını nereye gireceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 25 Nisan 2025; 17:24:46 >
  • Canlı desteği geçemiyorum kamera açılıyo ama takılıp kalıyor aynı sorunu yaşayan varmı acaba?

• Migros ve Carrefourse faturama yansıt kampanyaları katılım gerektiriyor mu? Kampanyalar görünüyor ama katıl butonu çıkmıyor. Bu şekilde alışveriş yapsan iade alır mıyım?

• paycelle yazdım aradılar hatayı düzelttiler 600 lük alışverişi yaptım 75 lik n11 kuponu geldi
    fekat salla topla faturana yansıt 500/50 gelmedi mi

• Akaryakıt için shell'den karekodla 1000 liralık yakıt alıp 150 lira kazanmak istiyorum da başka kampanya yok zaten kullanacağım sanırım.Shell'e sordum da karta bakiye şeklinde yüklenir mi diye olmaz dediler.
    Yani elkart gibi karta neden yakıt puan alamıyoruz çok ilginç. Hem de markete girmeden araç başında ödemiş olurduk.

• 
Sayfa: önceki 13061307130813091310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.