< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1311. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Trendyol iadesi vermedi bugün nedense
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son 6 aydır ne market akaryakıt ne Trendyol hiç bir kampanya gelmiyor. Önceden gelirdi kampanya, kullanırdım hepsini. Artık mimlendik mi ne olduk anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paycell de fatura ödemelerinde işlem ücreti var mı tüm faturalarda?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üstad aslında dediğin gibi, gerek yok yüksek işlem limitine ama Opet'inde kendi kampanyası var, 1250 TL ye 100 TL veriyor, onunla böyle bir sarmal yapacaktık, 1250 TL ye 250 TL gelecekti hesapta. Ama çarşıya uymadı hesabımız
-
Bilgisi olan yok mu?
Var hocam 1.5 TL fatura başı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tekrar gelmiş market akaryakıt
-
Tutar bağımsız 1.5 TL mi?
Hesap doğrulama yapmıştım çok önceleri. Tekrar doğrulama istiyor. Ne mesaj geliyor ne bir şey alışveriş esnasında. Doğrulama yapmak istediğimde kimlik arka yüzünü okumuyor. Valla bezdirdi paycell. İlla bayiye gideceğiz tekrar.
-
Ücretsiz para gönderme bankanıza bağlı. Fastın ücretsiz olduğu bankalardan gönderebilirsiniz. Ücretsiz para çıkarma yöntemi de kalmadı maalesef.
Market-akaryakıt qr ile 1000/150 iyi oldu yine.
-
var turkcell cep faturası hariç
en son aralık ve ocak ayında kullanmıştım payceli , ocaktan beri bana özel bir kampanya çıkmadı bende kullanmadım , bugün anneler günü kampanyası geldi %15 veriyor maks 150tl , muhtemelen market için kullanırım sonra gene nadasa bırakacam , zaten bana özel kampanya çıkınca bildirim geliyor onun haricinde uygulamaya bakmıyorum bile
-
Kassa hesabı olanlar! Hesabım güvenlik politikaları gereği erişime engellenmiş. Sizde durum nedir?
gereksiz mesaj için kusura bakmayın.
500 puan paylaşabilecek var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Defacto ve LCW kampanyası var ancak kutuda katılmak için + işareti çıkmıyor. Bayadır kullanmıyorum böyle + olmayan kampanyalar görünüyor muydu yoksa anlık bir sorun mu?
geçmiş olsun beni de aylar önce engellediler,
kassa gidince mono da gidiyor, kılkuyruklar burunlarından kıl aldırmıyorlar. al komisyonunu geç ne işgüzarlık yapıyorsun dimi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cc-paycell-kassa ile cok mu nakite cevirdiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X