Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.274
Cevap
570
Favori
2.011.575
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13091310131113121313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşlem ücreti vs yok. Bim hediye kartı istiyorum bin TL dedim, qr ile ödeyeceğim dedim. Kartı aldım 1000 ödedim sadece

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trendyol iadesi vermedi bugün nedense

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son 6 aydır ne market akaryakıt ne Trendyol hiç bir kampanya gelmiyor. Önceden gelirdi kampanya, kullanırdım hepsini. Artık mimlendik mi ne olduk anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paycell de fatura ödemelerinde işlem ücreti var mı tüm faturalarda?

• den kullanıcısına yanıt

Üstad aslında dediğin gibi, gerek yok yüksek işlem limitine ama Opet'inde kendi kampanyası var, 1250 TL ye 100 TL veriyor, onunla böyle bir sarmal yapacaktık, 1250 TL ye 250 TL gelecekti hesapta. Ama çarşıya uymadı hesabımız PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] 

• Bilgisi olan yok mu?

• Shadowylord kullanıcısına yanıt
    Var hocam 1.5 TL fatura başı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tekrar gelmiş market akaryakıt

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    Tutar bağımsız 1.5 TL mi?

• Hesap doğrulama yapmıştım çok önceleri. Tekrar doğrulama istiyor. Ne mesaj geliyor ne bir şey alışveriş esnasında. Doğrulama yapmak istediğimde kimlik arka yüzünü okumuyor. Valla bezdirdi paycell. İlla bayiye gideceğiz tekrar.

• PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

Arkadaşlar uygulamadan hiç harcama yapmadım, hesap 10 yaşındaki oğlumun üstüne, doğrulama,veli izin vs yaptım.

Akaryakıt için karekod ile 1000 liraya 150 lira veriyor da ben uygulama içindeki ibana 100 lira göndermiştim, 900 daha gönderip direkt karekod ile ödeme yapacağım doğru mu? Yani fayturama yansıt, paycell kart gibi değişik şeyler de vardı da kafam karıştı.

2.sorum buradaki 100 lirayı denemek için benim bankama gönderdim, ücret kesiyor Fast kullanırken. Ücretsiz para gönderme veya çekme yok mu? Çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 6 Mayıs 2025; 23:9:10 >

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz para gönderme bankanıza bağlı. Fastın ücretsiz olduğu bankalardan gönderebilirsiniz. Ücretsiz para çıkarma yöntemi de kalmadı maalesef.

• Market-akaryakıt qr ile 1000/150 iyi oldu yine.

• Shadowylord kullanıcısına yanıt

var turkcell cep faturası hariç

• en son aralık ve ocak ayında kullanmıştım payceli , ocaktan beri bana özel bir kampanya çıkmadı bende kullanmadım , bugün anneler günü kampanyası geldi %15 veriyor maks 150tl , muhtemelen market için kullanırım sonra gene nadasa bırakacam , zaten bana özel kampanya çıkınca bildirim geliyor onun haricinde uygulamaya bakmıyorum bile

• Kassa hesabı olanlar! Hesabım güvenlik politikaları gereği erişime engellenmiş. Sizde durum nedir?

• gereksiz mesaj için kusura bakmayın.
    500 puan paylaşabilecek var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defacto ve LCW kampanyası var ancak kutuda katılmak için + işareti çıkmıyor. Bayadır kullanmıyorum böyle + olmayan kampanyalar görünüyor muydu yoksa anlık bir sorun mu?

• sakerim1976 S kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun beni de aylar önce engellediler,
    kassa gidince mono da gidiyor, kılkuyruklar burunlarından kıl aldırmıyorlar. al komisyonunu geç ne işgüzarlık yapıyorsun dimi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

cc-paycell-kassa ile cok mu nakite cevirdiniz?

• 
Sayfa: önceki 13091310131113121313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.