< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1312. sayfa)

-
-
750 TL benzin aldım,
karekodla ödedim,
faket silipte hazır beton akaryakıt petrol ltd şti yazıyor,
bundan ötürü mü gelmedi iade, şartlarda pos kodu vs yazıyor ben vatandaş olarak bunu denetleyemem ki, slipte ve fişte benzin aldığım yazıyor,
işyeri ünvanında da petrol akaryakıt ibaresi var, şu an kayıt oluşturmaya çalışıyorum 10 dakkadır hata veriyor,
kayıt oluşturunca iadeyi veriyorlar mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bazı kampanyalarda katıl seçeneği olmuyor. Sadece alışveriş yapmak yeterli oluyor. Yalnız bu kampanyada kişi sınırlaması var bilgin olsun. 1.000 kişi ile sınırlı. Ayrıca online da geçerli değil. Fiziksel Mağazadan ürün alman lazım.
-
Sabah Defacto'da + işareti çıkıyordu ama hata veriyordu bi işkillendim. Detayları okudum evet, teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Defacto bilmiyorum ama Lcw dediğim gibiydi. Defacto bilemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hiç yapar mıyım öyle şeyler,
kendime hakaret sayarım,
salla topla yapmıştım 250/25 miydi neydi bişey çıkmıştı aklımdan bile çıkmış
ben akaryakıt kampanyasına katıldım,,
ama gelen cevapta 2 kampanya birleştirilemez diyor,
ben birşeyi birleştimeye çalışmadım,
salla toplayı ben seçmedim sallayınca otomatik çıkıyor,
velev ki aynı anda 2 kampanya var neden 112.5 TL iade yerine
25 Tl iade geliyor, etik olarak kazandığım en yüksek iadenin verilmesi gerekmez miydi?
piyangoda bile birden fazla ikramiye kazanılırsa sadece en yüksek tutar ödenir kuralı vardı,
bu ayıp yalnız, kendi paramızla için malamat oluyoruz bu paycell sayesinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 8 Mayıs 2025; 21:27:22 >
Arkadaşlar merhaba. paycell kullananlar onerir mi ? arastırıyorum paycell , sipay ve parolapara cazip gibi gorunuyor şu aşamada ama kullanıcı deneyimleri daha gerçekçi oluyor. Bulaşma diyen olabilir. Geç bile kaldın diyen olabilir. Bu değil de şu daha iyi diyen olabilir. Görüşlere açığım. Teşekkürler
-
vermezler.
-
Geri döndürmüyorlar mı? Hesabı kapatmalarına ne sebep gösteriyorlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parolapara kullanmadım hatta adını en az duyduğum yer. Sipay güzel oranlarda iade veriyor deniyor ama onu da iade gelen parayı çekebilme veya bankaya gönderebilme olanayı olmadığından kullanmadım.
Paycelle de ise iade gelen miktarı banka hesabına gönderebilme şansı var. Tabi biraz komisyon alıyor o ayrı konu.
-
Turkcelli isen paycell de evet kaç aydır %20-%15 iade kampanyaları, tukcelli değilsen %15 iadeli kampanyalar mevcut. Parolapara ilk çıktığında çok güzel gitti şu an %10 kampanyalar mevcut ama ilk kullanımda 800/400 iadesi var sistemi tıkır tıkır çalışıyor. Para banka hesabı ile yüklenip çekilebiliyor
onlar aramadı ben de sormadım
slipi ve fişi yolladım
pos kodundan ötürü değil de iki kampanya birleştirilemezden dolayı dediler,
yani sadece salla topla 25 TL geldi, pos uyumsuz demediler ben ondan ötürü diye düşündüm,
MCC uyumsuzluğunu bahane ederler yine de vermezler.Benim de başıma geldi.
-
Kullanın , güzel kombo yakalayan arkadaşlar var. Ben EFT olduğundan nadiren kullanıyorum
Paycell doğrulama yapmadım içeride 50 TL kaldı iban üzerinden gönderdiğim bunu harcamanın veya geri almanın bir yolu var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kolaya kaçıp iki kamp. birleşmez diye kestirip attılar,
iki kampanya birleşmezse en yüksek tutarı vermek zorundalar,
böyle pislik olmaz, ben fişle sliple benzin aldığımı ispatlıyorum,
yapılan çok ayıp bir şey insanda biraz utanma olur.
milyar dolarlık firmalar bunlar sonra diyoruz ki dünya çapında niye markamız yok,
al böyle şark kurnazları nasıl dünya markası olsun. aç bunlar aç. bizden de aç. bizim karnımız aç, bunların gözü aç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 9 Mayıs 2025; 23:52:16 >
Benim tüm hesaplar onaysız,fiziki kartla veya QR ile harcıyorum.
-
Benzin aldım,yazdığın gibi fişte inşaat bilmem ne diye geçiyormuş,halkbankası bile kabul etmedi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X