< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1306. sayfa)

-
-
QR ile ödeme 125tl sınırı var bende neden geçen ay açtım bunu artıramıyor muyuz ?
-
Paycell LCW Kampanyasında dün yaptığım QR kodla alışverişin 100 TL iadesi gelmedi, bunun için ne yapmak lazım, arayalım mi, yazalım mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazın derim
Böyle bi sınır yokki çoğu alışverişi 125 TL üstü zaten
Agalar bu oldubile kredi kartı ile para yükledim, parayı harcıyamıyorum hiçbir şekilde.
Hesabınız onaysızsa onaylayın. Harcatması lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hesap nasıl onaylanıyor kimlik kısmı geçiyor videoda tıkanıp kalıyor eşime yapmaya çalıştık olmuyor
-
bende anlamadım ki QR kod ödeme 125tl yazıyor diğer ödemeler 1000 tl neden yüksek değil onaylatmıştım sanki bi ara faturalı hat çok acayip QR limit yok diye ödeyemedim 130 tlyi
-
Evrakları gönderdim ne zamana onaylanır acaba
Hocam onu tam olarak bilemem. En az 3 gün sabredin derim. Olumlu yada olumsuz bildirim yaparlar.
Paycell'in kampanya algoritmasını çözebilen kimse var mı acaba? Turkcell'e geçtiğim ilk 3 ay bana özel kampanyalarda tüm muslukları (market, akaryakıt, restoran kampanyaları) açmışlardı ve hepsinin dibini sıyırmıştım. Son 3 ayda ise bana açık kampanya sayısı 5te 1e falan düştü, açık kalanlar da Defacto'da 50₺, Tosla fırsatı vs. gibi kullanmak için hiçbir sebep olmayan saçmalıklardan oluşuyor. Eşimin hesabında ise Turkcell'le hiçbir alakası olmamasına rağmen aylardır tüm güzel kampanyaları tanımlıyorlar.
-
Bende de bir ara öyleydi.Müşteri hizmetlerine e-mail attıktan belli bir süre sonra qr ödeme limiti yükselmişti.E-mail atmamın etkisi oldu mu yoksa belli bir süre sonra kendiliğinden mi yükseldi bilmiyorum.
-
Mart ayı Steam kampanyasının iadeleri en geç ne zaman yatacaktı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar paycele para yüklerken işlem ücreti çıkıyor bu yeni mi oldu haberim yok
evet. artık tek ücretsiz yol bankadan yollamak galiba
İyzico link ile Migros çeki alımında geçerli midir deneyen var mı?
nays geçerli de paycell teyidi henüz olmadı.
-
Geçerli değil; ben denemiştim gelmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X