Hocam merhabalar bu kampanya için karekodla mi işlem yapmamiz gerekiyor bilgin var mı ? Yoksa fiziksel kart da iş görür mü ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1129. sayfa)

-
-
Paycell için de geçerli olur mu bu paraf noktaları
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam opet olsun petrol ofisi olsun ya da shell şu ana kadar bu listeden farklı 3 yerden akaryakıt aldım hepsinden iade geldi.Gittiğinizde işi garantiye almak için fatura adresiniz ne diye geçiyor diye sorun yine de.
-
Hocam bu tr karekod kampanyası ilk başladığında fiziki kart harcaması içindi sanki , şimdi QR kod la mi yapmak gerekli iade için ? Bu konuda bilgin var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu ay market-benzin kampanyasından fiziki kartla 3 işlem yaptım hepsinden iade aldım.QR kod diye bir şart yok.
-
Teşekkür ederim hocam, bakalım deneyeyim umarım sorun olmaz
arkadaşlar slmlar.bir sorum var .hattım faturalı değil yıllık tcell mutlu mega .acaba faturana yansıt ile ilgili kampanyalardan yararlanabilir miyim.nasıl oluyor.hatta tl mi yüklemek gerek içerde paramı olmalı.
-
Kampanyalar kısmında üstte arama yerine istanbul yazarsanız kampanya çıkacaktır. 50 ye 25 veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiziksel kartla yapanlara iade gelmiş ama bu ay bu kampanyada genel olarak bir sıkıntı var. Kampanya tanımlamayla ilgili bir problem oldu. Önce bazılarına geldi bazılarına gelmedi sonra herkese geldi ama ardından kaldırdılar vs. Eski mesajlara da bakarsanız görürsünüz.
-
Burda paycell kart ile yapılan harcamalar 100 TL ye kadar iade diyor QR ödeme ile yaptım da bunu alabilirmiyim varmı bilgisi olan durum nedir acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 10 Aralık 2023; 17:15:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
marketten fiziki kart ile iade alan arkadaşlar zahmet olmazsa hangi marketlerden alışveriş yaptıklarını da paylaşabilir mi ? 1000 lira para yüklemiştim karta kampanya var diye öylece duruyor içinde 10 gündür
a101, bim, carrefour, migros ve file marketlerden şimdiye değin bu kampanya dahilinde alışverişlerimiz oldu. hepsinde 150 anında geldi. (sadece bir defa gelmedi, kayıt açtık 10 gün sonra yattı)
-
Opet'ten fiziki kartla harcama yaptım. Anında indirimi yansıttılar. Bu kadar iyi çalışmasına şaşırdım açıkcası.
-
fiziki kartla geliyor olması çok iyiymiş, en azından benim gibi qr ödemede sorun yaşayanlarda faydalanabilir böylece kampanyadan, geri dönüşünüz ve bilgilendirmeniz için teşekkürler hocam 🖐🏼
Marketten alışveriş yaptım yansımadı kayıt açtım. Geçen ay da aynısı olmuştu yine kayıt açmam gerekmişti.
-
geçen ayki epic games kampanyasının iadeleri kaçınca yüklenecekti ?
-
hotspot olmayacak.. wıfı hayır
odeme de yapılacak hat telefon da olacak.. 2 sım varsa mobıl o hattan secılecek
sım bloke yoksa ve mobıl odeme acıksa sorun olmaz
bır suru seyın bır araya gelmesı sart calışması ıcın
-
normalde bütün şartlar uyuyordu hocam operatör değişikliği olduğu için sim blokesini kaldırdık ve ne hikmetse daha önce açık olan mail order kapanmış ve onu da tekrar açtırdık, teyit etmek için tekrar müş. hiz. aradım ve sorun olmadığı söylendi, bugün tekrar işlem yapmak istediğimde bingo yine aynen devam ediyor.
fiziki kartı çocuğa vermiştim içindeki bakiyeyi harçlık olarak kullansın diye artık onunla deneyeceğiz kartla da geçerli olduğu bilgisi paylaşıldığı için, zaten ilk fairyler için açmıştım hesabı sonra da güzel kampanyalar oluyor diye ara ara bakıyordum ama genel yorumlardan anladığım ve tecrübe ettiğim kadarıyla saçma sapan bir sistemi var paycellin insanı yoran cinsten.
2 hesapta kampanya aktifti. Dün ikisini de değerlendirdik.
Fiziksel kart ile.
Geçen ay da kullanmıştım.
Shell
Tebrikler, Paycell Kart’ınız ile harcama yaparak 150,00 TL hediye kazandınız. Hediyeniz kartınıza yüklenmiştir. B002
a101
Tebrikler, Paycell Kart’ınız ile harcama yaparak 124,60 TL hediye kazandınız. Hediyeniz kartınıza yüklenmiştir. B002
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebuchet55 -- 11 Aralık 2023; 9:23:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X