Patrona Ne Yakışır

-
-
Dolar cinsinden olsaydı birşey denirdi de bu parayla en iyisi megane alsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Patronu boşver bence, sana ne araba yakışır onu konuşalım ...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
napcan patronu salla senin bütçe ne kadar sana araba alalım patronu patron düşünsün.
_____________________________ Emral K. -
salla kendi baksın
_____________________________ -
Sen önce akü al.almışken bitane aküde patrona al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ Omoda -
Porche Cayenne falan yakışır. vitaralı patron mu olurmuş.
bari 1600 yap bi yardım et de Togg v2 uzun menzil alsın 350 bin faizsiz kredi varken.
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b] -
Sen kendine hedefler koyar , çok çalışır ve işini iyi yaparsan patronun seneye daha iyisini alabilir
1 milyon 2 milyona patron arabası mi olur nasıl patron o öyle
Ben yazacaktım. 1,5 milyonluk patron mu olur? Başlık açmaya utanır insan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Patron adam togg'mu kullanır :)
Minik patron nerdeyse 2 yıl olacak halen bana borcunu ödemedi.
Zaman zaman beni gördüğünde "Makamımı ziyaret et vereyim" diyor,
"Canın sağolsun önemli bir meblağ değil zaten, unuttum ben onu" diyorum ama nafile illa ki makamında verecek üç kuruş parayı...
Patrona işçinin hakkını yememek yakışır. Hayırlı cumalar.
_____________________________ insan
ya hayrandır sana, ya düşman.
ya hiç yokmuşsun gibi unutulursun
ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan...
FENERBAHÇE! -
Ben Gemlik mavi diye aldım ama hava bulutluyken bildiğin koyu lacivert hatta siyah gibi duruyor. Satıp açık renk olanını alayım dedim, yok böyle iyi ağır duruyor diyorlar.
nesi var şu arabanın. ağır adama yakışıyor da patrona mı yakışmaz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 12 Mart 2024; 11:32:7 >_____________________________
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b] -
Aracın tasarımıyla alakalı bir sorun yok . Sorun aracın ciddi yazılım ve kalite sorunları olması
Ayrıca soğuk havalar da klima acinca , biraz gaza basınca menzil acayip dusuyor. Otoyollar da Clio'lar polo'lar geçiyor togg'u :)
Ciddi sorunlara örnek verebilir misin hocam?
Bazı yazılım sorunları reset atma ile iki dakikada çözülüyor. Ekranların kararması sornu çok konuşuluyor onu da 20 gündür sadece bir defa yaşadım ki sistem kendi kendine ekranı resetledi iki dakkada görüntü geldi geri.sonrasında serviste büyük bir güncelleme yapıldı, zaten o güncellemeden sonra donma yaşayan pek olmuyormuş.
Bende en sık yaşadığım olay haritanın donması ki onu da üç beş defa yaşamışımdır ama zaten büyük bir problem değil. Haritayı ekrandan çekip tekrar ekrana alınca resetleyip açıyor birkaç saniye içinde. daha kötüsünü Tucsonda da yaşıyordum, tucsonda motoru da kapatıp açsan harita gelmiyordu kolay kolay birkaç saat. Togg saniyeler içinde geri açıyor.
Kalite sorunu ilk çıkan araçlarda oluyormuş diyorlar, aralık itibariyle ciddi iyileştirmeler yapılmış. Benim aracım ağustos 2023 çıkışlı ama youtube videolarında bahsedilen kalite sorunları yok. ilk üretimlerde de her araçta yokmuş yani demek ki.
Klima menzile o kadar da çok etki etmiyor, yüzde 5 civarı görünüyor etkisi ki o da çok soğuk çok sıcak durumlarda.
Gaza basınca, 140km ve üzeri hızlarda menzil acayip düşüyor bu konuda haklısın ama öldürmüyor da sonuçta. en kötü şartlarda 300-350 km götürüyor yine. uzun menzil.
bu patron! zaten vitara kullanıyormuş. şimdi Togg sınıf atlatır.
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
-
Patrona yakışacak bütçe olmamış sanki.
Ramazan günü arkadaş eğlence arıyor. Şimdiden hayırlı iftarlar.
Anlayın işte; bunun paytronu züğürtgiller familyasından bir paytron; yani nadir bir tür...

Dolar cinsinden olsaydı birşey denirdi de bu parayla en iyisi megane alsın
|
Sen kendine hedefler koyar , çok çalışır ve işini iyi yaparsan patronun seneye daha iyisini alabilir ![]() |
Patronu boşver bence, sana ne araba yakışır onu konuşalım ...
|
Benzer içerikler
- motor no sorgulama
- goodyear lastik yorumları
- bi led projektör
- suv mu sedan mı
- ankara marmaris yol tarifi
- opel grandland elektrikli fiyat
- ford custom elektrikli
- icar chery
- tesla batarya ömrü
- dacia fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X