Şimdi Ara

PATLAK NIKE AIR MAX TABAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
23.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 senesinde 375 TL yani yaklaşık 210 USD para verip İzmir Yalı Spor'dan almış olduğum NIKE AIR MAX 2012 ayakkabının sol tabanı 5 ay0 sonra patladı.
    Bu arada ayakkabıları hafta içi çalıştığımız için SADECE hafta sonu giyebiliyorum, o da spor için değil. Dağa taşa tırmanıyorum, araba ile dolanıyorum yani patlatacak dış etken yok.
    Taban havası kaçınca Yalı spor'a gittim ve ürünle ilgili sıkıntı olduğunu söyledim onlar da inceleyip haber verelim falan filan dediler. 15-20 gün sonra kullanıcı hatası diye geri verdiler, tüketici heyetine başvurdum.
    Onlar da ayakkabı imalatçıları odasına bilirkişiye gönderdiler. Tabi Yalı Spor gibi bir şirkete olumsuz rapor vermek kimin haddine, bilirkişi de kullanıcı hatası dedi, nurtopu gibi bir patlak ayakkabım oldu.

İnannın yepyeni ayakkabı ama solu patlak, sağı sağlam giyince paytak paytak yürümeye başladım. Dedim diğerini de patlatayım ama patlak olan kenarından deforme olmaya başladı.
    Atmaya kıyamadım, NIKE Türkiye'ye yazdım, NIKE ABD'ye yazdım nafile.

Giyemiyorum, ayakkabı bana bakıyor ben ayakkabıya, bir şey yapmam gerek. İnternette araştırdım hiç bir yorum, konu yok. Sadece bir rus vatandaş içine basmış silikonu öyle kullanmış. O da ayakkabıya ağırlık verir diye yapmak istemedim.

ÇILDIRACAĞIM. dedim ki madem kullanamayacağım, bari deneysel bazı işlemler yapayım, olursa kurtarırım, olmazsa silikon basarım diye düşündüm.

Bisiklet kullanıcısı olduğumdan acaba patlak lastik tamiri gibi olurmu gibi düşünürken, hep kullandığım pompa ile 30 psi hava basıp etrafında herhangi bir delik olup olmadığını kontrol ettim.

kesinlikle kaçak yoktu ama pompayı taktığım deliği ne şekilde kapatacaktım. Birçok yapıştırıcı denedim ama nafile hiç biri olmadı. Oldu gibi oluyordu ama sabahına havası kaçıyordu.

İnanın 1 senedir bu işle uğraşıyorum ve en sonunda geçenlerde olayı çözdüm halettim. ayakkabıyı giydim ve kısa yürüşe çıktım, 99 KG beni taşıdı taban oldu.

Eminimki benim gibi olan bir dünya insan vardır. şu an yenisi 479,50 TL olan bu ayakkabıyı alıp da bundan müzdarip olan arkadaşlara, PM atarlarsa yardımcı olabilirim.

Selamlar

• Adres ver ben alayım ayakkabını bu kadar yazilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye pm

Tamir seti yapıp onu mu kitleyeceksin millete

• Yani 210 usd yapmaktakı amaç ne?

• Pahalı olduğunu vurgulamak için USD fiyatını yazdım

• Kardeş konuya yaz gitsin işte millet sırf sana ulaşmak için üye olmaya çalışacak belki üstünden zaman geçecek forumda olmayacaksın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Csb. Ama bu hakiki manada cool. Ben senin adına hem üzüldüm hem de sevindim.

Ben de Adidas ve Nike dan uzak duruyorum.

• Yazsana kardeşim millet uğraşmayın boşuna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hehhehe

Adres ver ben alayım ayakkabını bu kadar yazilirmi

Gazi mahallesi,perçemli sokak no:4 d:7 gop/ist

Siyah rengi olsn hocam

• İnsan bir fotoğraf atar da kafamızda resmini çizmeyiz be adam.
  • Csb

• ..

• şu nike air max patlak tabanlarla ilgili nasıl yardımcı olabilirsin. bu arada tabanın da delik oluştu. çivi deliği gibi düşün ama koşarken oldu.
  • nike airmax taban tamiri yapilir dm atin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam oda bişeymi 1200TL ye aldığım nike air max 720 ayakkabı 2 ay önce patladı acısı halen içimde silikon basmayı denedim ama nafile

• poyrazispir12 kullanıcısına yanıt
    2 ay cok acikli cidden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.