Çavuş
07 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 460 (Bu ay: 4)
Gönderileri
Ozel mesaj atamiyorum sorun mu var ? Ozel mesaj alabiliyorum ama atamiyorum
Turkcell de yurtdisi suan berbat fiyatlar , hatti da tasiyamiyorum ne onerirsiniz suudi arabistanda iletisim icin onerisi olan varmi(wifi haric)
Nasildi gidilir mi ? Mujdemi Isterim filminden sonra artik direkt gitmem bir filme berbatti
2016 octavia celik jant varmi 16 lik.

Merhaba arkadaşlar 2014 kia sportage araç p de takılı kalıyor, durdurup tekrar çalıştırınca vites başka viteslere geçiyor. Star stop özelligi yok anahtarsız çalıştırma özellikli araç

Bu numaradan aranıp size her ne paahasına olursa olsun tarife satmaya çalışıyorlar vaatlere inanmayın inanılmaz yalan konuşuyorlar sanırım vodafone da arkalarında diye düşünüyorum çünkü böyle birşey olamaz ses kaydı olmasına rağmen bu kadar nasıl yalan konuşurlar ki ? Örnek”
“hattım çekmiyor dedim operatör bana dedi ki yeni tarifelerimizden birine alırsam sizi hattınız daha güzel çekecektir” ertesi gün arıyorum tekrar başka bir operatöre soruyorum böyle birşey varmı yok efendim ne alakası var diyor DİKKAT edin.
Arkadaslar ekran kartimda mi sorun var acaba daha once bu hatayo yasayan oldu mu ? Video izlerken ya da autocad calisirken ekran sari sari karincalaniyor . Windows 7 de olmuyodu windows 10 a gectim
Basladi birisi kurtarsa beni sundan
Nvidia GT630 ekran kartım var windows 10 yükleyince , full screen moddda yani film izlerken tam ekran yapınca kızarıyordu. driverpack ile driver yükleyince yaptığını anladım. internet sitesinden indirdiğimde driverı düzenli çalışmaya başladı. he birde nvidia belirli bir sürüm ile uyumlu yani en son sürümü indirip yüklemeyi denemeyin. her modele göre bir sınırı var bunuda nvidia yardım dan iletişim kurarak öğrenebilirsiniz.
gt630 ekran kartı için windows 10 1909 sürümü 64 bit için olanı atıyorum indirp yüklersiniz.https://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/132845/en-us
Vodafone hat taşıma ile 9gb hediye veriliyor. Vodafone lu bir arkadaşınızdan yanımda uygulamasından davet linki isteyin hattınızı taşıyın veya hat alın 9gb hem size hem o arkadaşınıza gelsin eger
Merhaba arkadaşlar , yıl sonu geliyor hepimizin 1500 puanı silinecek.Bugün baktım da sarı kutu 125 tl degerinde VINN veriyor . Ne dersiniz mantıklı olurmu.

VINN ın ozelliklerinden olan 32 gb USB BELLEK cezbetti biraz.Hem kontorlu vınn bakarsınız lazım olur arada?

http://www.turkcell.com.tr/kulup-ve-programlar/sari-kutu/3g-vinn-modem
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.447
İkinci El Bölümü Mesajları: 33
Konularının görüntülenme sayısı: 171.263 (Bu ay: 3.757)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 644 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.