Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bellerephone Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.871
Cevap
118
Favori
332.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam de download cuma sabah 04:00 da mı başlayacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salihamcalarinamerabade kullanıcısına yanıt

Hocam oyunun çıkış saatinden 24 saat öncesine ea paketlerini yayınlayacaklarını söyledi ya burdan bi ton insan, en kötü ihtimalle cuma gün içinde ya da tam olarak çıkış saatinde yayınlanacak 6 aralık 22:00'da yani. Hani bunu diyen kişiler developerlar, bizim bi tarafımızdan uydurdugumuz bilgi değil merak etmeyin. Orda yazanları takmanıza gerek yok, EA hem PC hem Xbox hem de PS'de olacak 6 aralık 22:00 da.

Geç yayınlanmasının sebebi ise Sony malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 5 Aralık 2024; 16:14:36 >
  • Brazian B kullanıcısına yanıt

Evet, bu gece saatleri 03:55'e kuralım, indirmeyi başlatıp tekrar uykuya, sonra saat 7-8 gibi uyanıp oyunu kurup işe. :)

Bu akşam sadece client mı açılıyor? Girmişsin hesaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kage. kullanıcısına yanıt

iyi bari son dk sony kazigi yemeyelim iyice odaklandim bu oyuna PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

Kay geri dönmüş ,kesin Witch  açarım bu kızın buildleri sağlamPATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Öncelikle ücretsiz oyunlarla ilgili South Park bölümünü şuraya bırakalım PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

Muhtemelen tek Sorcerer başlayacak benimdir. Diablo 4'te herkes yüklenir diye başta sınıfı tamamen öldürmüşlerdi, millet diğer sınıflarla ortalıkta Rambo gibi dolaşırken ben bin tane taktik geliştiriyordum Boss'ları kesmek için. Oyun oynanmayınca düzeltmişler sanırım güncellemelerle ama o zaman da ben soğudum, oyunu açıp oynayasım gelmedi senaryoyu 1 kez bitirdikten sonra. Umarım bunda öyle bir baltalık yapmazlar, zaten tercih edilmeyecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 5 Aralık 2024; 17:13:2 >

oo hocam, senin yorumların ile de daha çok karşılaşırız umarım bu oyunda. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Tam tersi, denk geldiğim çoğu ankette Stormweaver 1.sırada hep.

Valla ben buralar dahil nereyi okuduysam Monk, Mercenary falan görüyorum. Neyse, doğmamış çocuğa don biçmeye gerek yok, yarına erken erişim başlıyor zaten ilk elden göreceğiz.(Elden yazdım irkildim yine, Elden Ring olmaz umarım bu oyun PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 5 Aralık 2024; 20:47:55 >
  • Karakter tercihim Monk olacak, animasyonlar felaket. Zırh setleri de güzeldir inşallah, siyah ve deri yoksa üzer.

• Jeito kullanıcısına yanıt

zevk meselesi biraz kisiye gore degisebilir ama yorucu yani onu soyliyim. birbirleriyle sinerjisi olan skilleri birlikte kullanmak gerekiyor. bu muhtemelen butun charlar icin gecerli ama staffda daha da bir yorucu gibi.

beta sali gunu basladi zaten yarina kadar iste. baska bir char deneme firsatim olmadi. monk ile 3 acti bitirdim. zaten betada sadece 3 act vardi.

chayula monkun into the breach nodunu actim flameleri merak ettigim icin. baya cok flame cikiyor. flame cikma hizi gem quality ile daha da artiyor. bu skille gemmis gibi gcp basilabiliyor yani

en azindan skillin aciklamasinda oyle diyor.

• Rod bile dogru yolu bulmus

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

• Arkadaslar bu 3 gundur betasini oynuyorum oyunun beta act 3'e kadardi sonunda kadar gelmis biri olarak birkac tavsiye vermek istedim.

Oncelikle butun campaign yipratma savasi seklinde geciyor.

Biraz video, reddit, discord falan baktiysaniz War of Attrition dediklerini duymussunuzdur zaten. Bu tabir sonunda kadar dogru.

boss disindaki arealarda size tek atan bir monster yok. daha cok sizin healthinizi kemirip health flask kullanmaya zorluyorlar sizi.

boss arealar disinda oyunda olme su sekilde oluyor

ya hp flaskiniz bitiyor ve health basamadiginiz icin oluyorsunuz.

ya da cok aciliyorsunuz bir kac packi oldurmeden geceyim hepsini bi toplayim diyorsunuz sagdan bir kapatiylar hepsi birden ustunuze cullaniyor kisa zamanda cok dps cikamadiginiz icin oluyorsunuz.

oyle normal ya da rare yaratiktan tek yedim diye bisey yok poe1deki gibi.

Bu yuzden campaign icin soyluyorum onemli olan sey sizin hayatta tutan sey itemlerde aldiginiz max life/ES den ziyade recovery.

RECOVERY >>> Health pool

Peki recovery nasil artiracaz?

Oncelikle health flasklarda zamanla charge dolduran bir affix var. hp flasklarda kesinlikle bunu tercih edin. hem arealarda hem de ozellikle bosslarda inanilmaz ise yariyor.

buldugunuz yuksek beyaz flasklara transmutation/augmentation orb basip bu modu almaya bakin.

-towna dondugunuzde flask satan vendorlari kontrol edin bu mod var mi diye.

-passive treede hp flasklara zamanla charge basan clusterlar var bunlara yakinsa oynadiginiz class mutlaka alin.

-passive treede recover life on kill nodlari var bunlarda arealarda ozellikle cok ise yariyor. classiniz yakinsa alin.

craft soket

superior itemleri soketli itemleri vendora satmayin. salvage edin. salvage etme ozelligi act1 de yapacaginiz bir quest ile aciliyor. oyunda soket basan artificer orb cok az dusuyor artificer orbu soketli itemleri salvage ederek kazaniyoruz daha cok. oyunda soketli itemler OP. silahta extra damage ve leech sagliyor. armorlarda da resistans sagliyor.

silahlara kalite basan blacksmith whetstone u da yine kaliteli itemler salvage ederek elde ediyoruz.

yine regal orb icin de rare itemleri; transmutation orbu da magic itemleri salvage ederek elde edebilirsiniz. transmute ve regal o kadar cok dusmuyor.

ofans

ofans olarak da birbirleriyle sinerjiye giren skilleri birlikte kullanmaya calisin. poe1 deki gibi ben bir tane skill alirim onu spamlarim diye bir durum yok. skiller arasi sinerji bulmaniz lazim.

bir tane main dps yaninda en az bir tane bir tane de freeze/stun gbi cc koyan skilliniz olsun. oyunda ozellikle stun cok OP. bir tane fiziksel hasar vuran bir skilliniz varsa buna stune artiran support gemlerle(overpower gibi) desteklemeye calisin.

oyunda arealar cok buyuk hatta yoracak bikkinlik getirecek kadar buyuk. yeni bir areaya gectiginiz de "U" tusuna basip eski haritada yapmadiniz bir gorev kesmediginiz bir boss kalmis mi diye bakin.

SPOILER!!!!!

Dreadnought diye lanet bi yer var. 46 dolarlik packe bakanlar bilir. orasi aslinda bir map. cok ciddi soyluyorum oraya gelmeden once kendinize sabir basin. oyunu birakacaginiz yer olabilir. asla fazla acilmayin 5 adimdan fazla atmayin packleri godugunnuz anda geriye takla atin cunku bir kac tanesi falan arkaniz atliyor oyunun en lanet en kanser yeri.

• aschil A kullanıcısına yanıt
    Xbox uzerinde ki 1000 tllik paketi aldigimizda yarin saat 22:00da oyunda olabiliriz yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ajmel Efkar kullanıcısına yanıt
    CrossPlay, evet. Ortak sunuculardan herkes aynı zamanda başlayacak.

• mechatengu kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    oyunda soket basan artificer orb cok az dusuyor

Bu kısım çok önemli, canlı yayında da gösterdikleri karakterlerin çoğu socketsiz ekipman giyiyordu, bi işte socket sistemini tanıtırlarken gösterdiler PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]  Belli ki cidden nadir, peki ben şunu soracağım şimdi oyunda oyun içi item filtresi var mı? PoE 1 de custom filtre kullanıyorduk özellikle neversink'in filtrelerini, şimdi bu adam dedi ki poe2 de custom filtre destekleyecek fakat benim filtre oluşturmam 3-4 haftayı alıcaktır. Haliyle filtresiz oynacağız ya da oyun içi filtre var mı? Yoksa en azından socketli item düştüğünde belli oluyor mu bi ibare bi ikon vs oluyor mu yerdeyken item yoksa hepsini toplamak zorunda mıyız?

Filtreleme için bağlı POE hesabı üzerinden yapabiliyoruz. Kısa zamanda topluluk filtreleri çıkacaktır. Tek yapılması gereken bunları hesaba eklemek olacak, akabinde oynadığınız platformun ayarlarından ilgili filitleri seçmeniz yeterli olacak. Üzerine uğraşmasılmasi gereken pek bir şey değil. Spesifik ses veya renk yapacam derseniz bilemem tabii.

• Titan. Candır. Oyunlar melee ile öğrenilir. Hulking form baş tacıdır. Invoker monk da olur. Benim 1 ve 2. karakter böyle olur.

Tecrübesi az arkadaşlara mercenary - gemling legionnarie ile başlamalarını öneririm. Chronomancer sorceress dan uzak durun derim.

• Diablo IV'da Rogue sınıfına alışan birisi için, bu oyunda ona en yakın sınıf hangisi acaba?

• 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.