Hocalarım yalvarırım bana yardımcı olun Sun Clan Relic ve Kabala Clan Relic i ben ne yapacağım ? Envanterimde kaldı hiç bir şey yapamıyorum. |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (344. sayfa)
-
-
Act2 de Titan lı bir harita var. Bunları orada bir yere takıyorsun. 3 tane de kule var onları aktif edip Titan mağarası kapısı açılacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 26 Aralık 2024; 21:32:36 > -
Allah razı olsun, kafayı yedim envanterde yer kaplayıp duruyordu :)
-
Teşekkür ederim, builddeki itemleri arıyordum bende enayi gibi :) Orbları da sanki kefen cebine koyacak gibi saklıyordum, basayım bari :)
Bazı rare eşyalarım 3 özellikli, bazıları 6. 3 olanlara nasıl devamını ekleyeceğim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaycna -- 26 Aralık 2024; 21:42:6 > -
Rare eşyalara mod eklemek için "Exalted Orb" kullanılıyor. Düşük seviyelerde Exalted Orb'ları harcamaya pek gerek yok. Orb of Transmutation ile Magic yapıp Orb of Augmentation ile 1 mod ekleyip sonrasında Regal Orb ile eşyayı rare yapıp 1 mod ekleseniz yeterli. Bu şekilde 3 modlu rare eşya elde edersiniz.
-
Harita'da valley of the titans var orada keltoş bir heykele 2'sini de takıyorsun görev bitiyor.
Gamers HeroesyoutubeThe Ancient Vows quests in Path of Exile 2 can be started in a number of ways. You may find a relic first and be given the objective of finding where to place it, or you may find the Altar first and be told to find something that can be placed on it. Help support what we do by joining the SPARTANS! https://www.youtube.com/channel/UCA0txuM5Uo2TZ0qn0tZphRg/join Check out the website: https://www.gamersheroes.com Follow us on Twitter: https://twitter.com/GamersHeroes Check out our Facebook: https://www.facebook.com/GHeroes/ Discord - https://discord.gg/c88mr8j Instagram - https://www.instagram.com/gamersheroes/ #GamersHeroes #Poe2https://www.youtube.com/watch?v=3sxRCWxv9yM -
-
selamlar. karakter seçtikten sonra oyuna girerken masaüstüne atıyor, birtürlü oynayamadım oyunu. çzöümü bilen var mı acaba
-
Warrior oynuyorum .Geçen hafta act 1 bossuna gelene kadar 2.silah setini ayarlama ve kullanma ihtiyacı hissetmedim.boss un kendisiyle de pek sıkıntı yaşamadım ama son tur olarak gelen moblari bir türlü indiremeyip ölüp durdum.2.silah seti için bir silah alıp, skilleri silahlara paylaştırıp, gemlerle biraz oynayıp durumu biraz düzelttim ama gene sonuç alamadım son mob grubundan.bu hafta ilk defa bugün girip deneyeyim dedim ,oyun ya update gördü yada başka bir durum oluştu son mob grubu gelmedi ve geçtim. Bu türe diablo 3 ile girmiş biri olarak , sıralama da en üstteki ne yapmış diye bakıp onu kopyalamaya çalışmak yerine kendi kendime deneyerek uğraşarak gelişmek ilerlemek gerçekten keyif veriyor bana.bir başarı hissiyatı oluşuyor. Oyuna fazla vakit gömmesemde bu şekilde gittiği sürece ufak ufak oynar devam ederim artık. -
Hayatımda ilk defa bu tarz bir oyuna başladım ve inanılmaz keyif alarak oynuyorum. Başta çok karışıktı fakat oynadıkça öğrenmeye başladım. Benim gibi tecrübesi olmayıp başlamayı düşünen varsa gerek burdan gerekse YouTube gibi yerlerden sayısız kaynaktan yararlanıp oyuna başlayabilirler.
-
Oyunun yıl sonuna doğru çıkması talihsizlik oldu, tatile çıkmaları gerekmeseydi şuana kadar 2 büyük patch görürdük kesin. Hatta druid, huntress ve silahları da eklenmiş olurdu diye tahmin ediyorum, bu karakterler ve silahları oyuna eklenmeye hazır gibiymiş diye duydum. Ekonomi zaten çöp oldu, magic find oyunun içine etti, bari druid ile eğleneyim yav yeni league yayınlanana kadar
-
Tecrübeli Merc oynayanlara bir sorum olacak Mana problemi çekiyorum. 73 level'da 384 mana var. 1 gas 2 explosive ile bitiyor mana. Max mana'yı sağlıklı şekilde nasıl arttırabilirim ve özellikle hangi tür item'larda leech mana özellikleri aramalıyım
-
Tavsiyem trade ile exalted orb lari harcayın daha iyi ekipman silah alın. Zira ilerde zaten bolca düşecek. En azından başlarda zorlanmazsiniz. -
Aynen, ileride Exalted Orb bol bol düşüyor, erken dönemde iyi bir silah almak sizi rahatlatır veya belirli levelling legendaryleri var, alabildiğinizi alıp bir an önce senaryo kısmını bitirmeye bakın.
Bu arada ufak bir trick, arada skill gemlerinize Vaal basın belki şansa 5 link gem sahibi olabilirsiniz. ;) Skill gemleri de bol bol düşecek, endişeniz olmasın. Tek sıkıntı corrupted olan gemlerinize artık kalite yükseltmesi yapamazsınız, fakat ekstra destek gemleriyle elde edeceğiniz devasa hasar artışı bunu fazlasıyla tolere edecektir.
-
Eşya alırken dikkat etmeniz gereken özellikler sınıfınıza ve buildinize göre değişiklik gösterebilir, mutlaka bulunduğunuz level'da kullanabileceğiniz eşyaları alın.
Poe2 sisteindeki arama kısmında level aralığı belirleyerek aramalar yapın.
Ayrıca, bir silahtaki flat damage her zaman iyi değildir, örneğin bir staff'da Attack speed, Critical hit chance ve +skill level gibi özellikleri aramak gerekli. Buildinize, kullandığınız hasar tipine göre arama yapın.
Weapon için bu linkteki Damage Calculator dökümanı işinize yarayabilir:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamahali -- 27 Aralık 2024; 10:37:52 >
-
@NeCRiS
Hocam onu bende düşündüm açıkçası ama ne yapsam bilemedim, buildime baktığım sitede olan eşyaların özelliğinde mi almalıyım aynısını ?
@Selamahali
Hocam Vaal dediğiniz nedir? Bana şuan da 8. seviye uncut skillgem düşüyor, supportlar 1. seviye düşüyor.
Bahsettiğiniz hasar tipi sanırım bu dex, int falan oluyoe değil mi? Benim yaptığım deadeye buildinde 80 int 200 dex 20-30 str falan oluyormuş end game de sanırım build açıklamasında öyle yazıyordu.
Paylaştığınız linke izin ile giriliyor, izin isteği attım. İzin verildiği zaman bakarım.
Bende hala 6 seviye eşyalar var, ben 31 lvl oldum :) Dün sanırım çok iyi bir silah yaptım kendi seviyeme göre orb basarak rare yaptım slot açtım lightling taşı bastım. Skill hasarı 450 lerde iken 900 e çıktı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaycna -- 27 Aralık 2024; 10:29:12 > -
Döküman anonim sanırım, ben de kopyalayarak çoğaltmıştım, kısıtlı kalmış, herkese açık şu an.
Vaal Orb, oyundaki eşyalara rast gele özellikler veren bir orb, tamamen rast gele çalışıyor. :) Uygulandığı eşya corrupted oluyor, yani daha sonra üzerinde değişiklik yapılamıyor ama PoE'de corrupted eşyaları düzenlemeye yarayan mekanikler getirilmişti.
Bu orb'u bir silaha, giysiye, maplere veya skill gem'ine basarsanız özelliklerini değiştirebilir, yenileri eklenebilir veya tamamen kullanılamaz hale de getirebilirsiniz. :)
-
Anladım hocam bundan bana daha hiç çıkmadı. Eşyaları anladım ama skillgemlere nasıl bir etki yapıyor ki? Bu skill gemileri zaten sağ tık yapıp skill açıyoruz, spirit skill açıyoruz ve supportlar var sanırım. Oyunda 2. günüm kusura bakmayın öğrenmeye çalışıyorum. -
Skill gemlere quality, Soket, veya seviye ekleyebiliyor bu orb veya çöp ediyor şans. Sana böyle şekilde düşerse kaçırma hiç.
-
Bu hali daha iyiymiş :D Skill e bunların yapılabilmesi çok ilginçmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X