Bildirim
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (224. sayfa)

Giriş
-
Hediyesi dediğiniz, değeri mi demek?
Ligin bitmesine iki hafta önce sıfırdan craft'ladım bunu, enchanted fossil salladım, üçüncüde spectre damage geldi. Üç tane de bound salladım, bu roll'ler geldi. Arkadaşa gösterdim mirror tier dedi, craftlanabilen item'ın mirror tier olması için en az beş roll'ün şahane gelmesi gerekiyor. +3 ve Burning Damage 20 olsa, bir de T1 res, -%4 mana reserve ya da spell block olsa mirror tier diyebilirdik sanıyorum. Bir ara tab'e koydum, beş on dakika sonra 75 ex teklif geldi. Spectre enchant'ı bu base'de pek yok. Eğer sorunuzu yanlış anlamadıysam herhalde 120 ex'e falan gider. -
Lig bitimine yakın 4-4.6 ex arasındaydı. Bence BiS +1 spectre'li güzel base'li bir rare'dır. Ben +1 spectre ve T1 life'lı Vaal Regalia (Bence Trickster hariç en iyi base'dir) almıştım, 6 link ve multi craft ile birlikte toplamda bana 10 ex'e geldi. 50 ex'e koydum, hemen teklif gelince korktum satmadım.
Cimri bencil pisliq olmamın da etkisi var. Kasada var 6 mirror 890 ex, satışta 2600 ex'lik item var, ligin bitmesine kalmış üç hafta, item satmaktan korkuyorum. -
@Nicholai Hel
Evet. tutarını sormuştum.
Kim, hangi build ile başlayacak acaba yeni sezona?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Poison Assassin ya da Spectre Necromancer ile başlıcam ben. -
Spectre Necro ile girelim bakalım, düşmez kalkmaz build. Beni bayıyor bir süre sonra pasif buildler. Şu yeni poison gem'lerinden bir şey çıkarsa onlardan biri ile Assassin düşünüyorum sonrasında. Çıkmazsa SA Assassin artık. -
Gecen lig 3.gününde 50 chaos luk gear ile uber elderi duman ettiğim slave drive ile tekrar baslarim ilk hafta biraz para kazanir delve 400 falan iner assasin dizmeye baslarim.
aa lig gelmiş, ben yarın geliyo sanıyordum. -
arkadaşlar nasıl buldunuz yeni ligi? yorumlarınız neler -
Agir cekim Legion oynuyor hissiyatindayim ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler türk guildi varmı? -
Cok begenmedim kuleleri ayarlamasi büyük mesele. Infested blight map ler cok zor 2 kere girdim 2 sindede bitiremedim.
Kuleleri ayarlayana kadar içimizden geçiyorlar. Uzakta dursan kuleyi ayarlayamıyorum. Ayrıca dalga hızlı geliyor. Act bittikten sonra ölen ben act 6’ya kadar en az 10 kere öldüm. Sanki oyuna yeni başlamış gibiyim. Aşırı sinir bozucu, 24 yapıp bırakacağım çok sıkıcı lig.
bu lig pek beğenilmedi heralde -
Ben bu oyunda cok eski değilim delve liginden bu yana oynuyorum ama ggg nin her lig 2 3 skilli GOD yapıp bir önceki ligdeki buffladıgı skilleri p. iç etmesi gerçekten beni baydı. Cyclone yaptın millet güle oynaya oynuyor 5 dakkada map temizliyon falan ulan sonra geliyon range yarıya çekiyon daha bide mana işine channeling skiller kullanamaz getiriyon. E biz bi önceki ligde 25 dolar para bayılıp celestial cyclone mtx almıştık hacı abi yalan ettin onları ??? demezlermi abi adama. Winter orb aynı keza adam skille özel mtx yapıyor bir sonraki lig hoop skill yerle yeksan oluyor artık Allah bilir ne zaman kullanırız onu.quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminê
bu lig pek beğenilmedi heralde
Gelelim elimizdeki lige abi lig çıktı başladım Allahım akıllara zarar bir kasma sorunu var hani pc öyle patato falanda değil gtx 1070 16gb ram falan var bligt cı ablayı açıyorum caaaaart diye oyundan atıyor geri geliyorum portallar kapanmış. Ulan sizin yaptıgınız oyunada ligede dedik girdik delveye abi ne kadar necromancer odası varsa alayı buglu bitmiyor mk şeyleri 10 dakka bekliyorum yok hareket mecbur cık gir oyundan 1000 sulphite direk yalan oldumu sana.
İnfested blight map lerde durum dahada içler acısı tek basıma giriyorum kasıyor ölüyorum. Arkadasımla giriyorum 2 mizde birden kasıyor ölüyoruz aga 6 kişilik komple ölüm mangası yapıyoruz onda bile oyun hacamat oluyor adam diyor dayı ben ekranda hiç bişey yapamıyorum hadı size kolay gelsin pat cıkıyor.
Uzun lafın kısası GGG batrayal liginde aldığı ilgili oyunun içine içine yenilik güzellik yapacagım diye itina ile sıç.. arak güzelce sıvadı.
Benmi koydum itemleri exleri chaosları guild banka hadi eyvallah deyip cıktım. Şimdi gittim wow aldım kafam rahat oynuyorum.
-
Her lig başında kasma sorunu olmazsa olmaz zatenquote:
Orijinalden alıntı: Rhego
Ben bu oyunda cok eski değilim delve liginden bu yana oynuyorum ama ggg nin her lig 2 3 skilli GOD yapıp bir önceki ligdeki buffladıgı skilleri p. iç etmesi gerçekten beni baydı. Cyclone yaptın millet güle oynaya oynuyor 5 dakkada map temizliyon falan ulan sonra geliyon range yarıya çekiyon daha bide mana işine channeling skiller kullanamaz getiriyon. E biz bi önceki ligde 25 dolar para bayılıp celestial cyclone mtx almıştık hacı abi yalan ettin onları ??? demezlermi abi adama. Winter orb aynı keza adam skille özel mtx yapıyor bir sonraki lig hoop skill yerle yeksan oluyor artık Allah bilir ne zaman kullanırız onu.
Gelelim elimizdeki lige abi lig çıktı başladım Allahım akıllara zarar bir kasma sorunu var hani pc öyle patato falanda değil gtx 1070 16gb ram falan var bligt cı ablayı açıyorum caaaaart diye oyundan atıyor geri geliyorum portallar kapanmış. Ulan sizin yaptıgınız oyunada ligede dedik girdik delveye abi ne kadar necromancer odası varsa alayı buglu bitmiyor mk şeyleri 10 dakka bekliyorum yok hareket mecbur cık gir oyundan 1000 sulphite direk yalan oldumu sana.
İnfested blight map lerde durum dahada içler acısı tek basıma giriyorum kasıyor ölüyorum. Arkadasımla giriyorum 2 mizde birden kasıyor ölüyoruz aga 6 kişilik komple ölüm mangası yapıyoruz onda bile oyun hacamat oluyor adam diyor dayı ben ekranda hiç bişey yapamıyorum hadı size kolay gelsin pat cıkıyor.
Uzun lafın kısası GGG batrayal liginde aldığı ilgili oyunun içine içine yenilik güzellik yapacagım diye itina ile sıç.. arak güzelce sıvadı.
Benmi koydum itemleri exleri chaosları guild banka hadi eyvallah deyip cıktım. Şimdi gittim wow aldım kafam rahat oynuyorum.
Alıntıları GösterLig ortalarına doğru biraz fixliyorlardı ama bu ligde kimse kalmayacak sanırım 1 ay içinde.
Bi ss gördüm, elemanın biri act 4 de beklerken birisi trade atmış tüm currencyleri vermiş xD " im done with this league" tarzı bişey yazmış mesaj olarakta elemana
-
Ben de Bestiary'den beri oynuyorum gerçi tam ortasında başlamıştık arkadaşla. Betrayal'a kadar lig sorunsuz gidiyordu ne varsa o ligten sonra oyunda saçma sapan hatalar görünmeye başladı. Kaç ay geçti üstünden hatta aralıkta 1. senesi dolacak hala o lige ait değişiklikler yapıyorlar cidden dengesiz ligti.(ilk zamanları...)
Maalesef kasma sorunu herkeste var. Act bitireceğim boss'a gidiyorum Cassia çıktı hadi yapam dedim hoop oyundan attı. Blighted map'lerde atıyor sanıyordum her türlü atıyormuş inanılmaz can sıkıcı. OYuncular çözdü artık, Celestial mtx neye gelirse gelsin sonraki lig nerf yiyor. Soulrend'e bir şey olmadı galiba anladığım kadarıyla (range dışında) Worb'un içinden geçtiler, Cyclone sokulmadık yer bırakmadılar, yeni ligin içeriği zombiler... İnsan güler buna. Bana komik geliyor gerçi Zizaran zombilerle bayağı iyi ilerliyor bilmiyorum Poison Assassin sıkınca ona da bakacağım tek oynatma sebebi 24. challenge olan portal. Yoksa hayatta oynamam...
-
Vallahi ben open betadan bu yana oynuyorum, daha ilk blight portal'inda bu ligin mantar bir lig olacagini dusunmustum. Ben de bir ay sonra kimse kalmaz diye tahmin ediyorum.
Hic kafanizi yormayin, Necro acin rahat edin. Big DPS summoner diye official forumda aratin, slave driver spectre build'i. Oyunun basindan sonuna kadar icinden geciyor. 24 achievement alin keyfinize bakin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lig içeriği cazip değil; ödüllendirici değil, eğlenceli hiç değil. Lig metalarından biri olan poison build, elimde daha bir hafta olmadan 20 ex'lik item'lar olmasına rağmen yeterli değil. Bino denemem gerekiyordu, onu övüyorlar ama ben claw gittiğimden ve 83. level'da sıkıldığımdan bu sezona beraber başlamayı düşündüğüm Necromancer'a döndüm.
Ligi bırakıp standard'a dönecek arkadaşlardan currency'leri standard'takiler ile uygun oranda takas etmek isterim. Keza şu yeni wand'lardan abartı bir 5 T1 craftlamak istiyorum. Sonrasında ben de bırakacağım. 36 yapmaya değer bir içerik de görmedim, 24 yapar bırakırım. -
Arkadaşlae merhabalar. Uzun suredir oynamiyorum elimde orblar ve itemlar var belli bir miktarda. Satmak istiyorum bosuna duruyorlar. Iletisime geçebilirsiniz . Iyi gunler dilerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X