Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.525
Cevap
126
Favori
397.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steame bağlı olduğu için hesabım, oyun içinden satın almak istediğimde steame yönlendiriyor beni ve söylediğim fiyatı istiyor :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DeathAnqeLs kullanıcısına yanıt
    Bende xboxda stashler mtxler vardi birleştiremiyomuyuz steamle hala :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu arada sisteminiz ne ben 2600 ve rx 580 li sistem almayi dusunuyorum yeterli olur sanirim sabit 60a.

• Bu ligin challengeları diğer liglere nazaran çok daha kolay sayılır. Birkaç gün kafa patlatsanız rahat 36 yaparsınız. Sadece belli başlı challengelar (unique box açma gibi, ki 36 yapmak için bunu es geçebilirsiniz.) için biraz para dökmeniz gerekiyor, onun dışında zor olanı yok gibi. Geçen liglerde kusana kadar oynadığımızdan dolayı bu lig oyundan aşırı sıkıldım. 36 challenge'ı 40'a çekebilirdim fakat hiç uğraşmak istemiyorum. Büyük ihtimal de uğraşmam.

Online gördüğümde Steam'den yazarım size jewellar için. Normalde kalsın derdim de birkaç arkadaşa daha challenge yaptıracağımdan dolayı almam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 23 Temmuz 2019; 19:34:38 >
  • Yeter herhalde :) Benim sistemim 2013 mezunu 4790 + gtx 780 ve çift monitör kullanırken 1440p de 80-90 tek monitör kullanılırken 1440p de 190 civarı fps veriyor(v-sync kapalı).
  • Arkadaşlar 3.7 Deadeye ice-tornado v.s bir build önerebilir misiniz? Bayadır girmiyordum sıfırlanmış.
  • FunSociety kullanıcısına yanıt
    Youtube da poe builds yazinca build oneren bi kanal var ben ondan kullaniyorum genelde

• Arkadaslar bi yardim edebilir misiniz path of exile dosyasi belgelerimde yok loot filter ekleyemiyorum o yuzden
  • Dr.Ryzz kullanıcısına yanıt
    benim belgelerim klasorunde path of exile yok hocam nasil halledebiliriz loot filter kuramiyorum
  • Arkadaşlar elimde exalted orb stoğu mevcut. Bunu nasıl paraya çevirebilirim ? Bildiğiniz güvenilir Türk ya da yabancı siteler var mı ? Herkese teşekkürler.
  • Bu oyun diablo çakması ve çok sıkıcı olmaya başlamıştı. Asassin olup Tuş spamlayarak bıçak fırlatıp durarak kimse yanına yaklaşamıyo her düşmanı yenersin oyun çekişme sunmuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun amacı PvP'den çok PvE. Önce bu kısmı kavramak gerek. Sıkıcılıktan çok anlama kapasitesine bakar bu oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

Arkadaşlar elimde exalted orb stoğu mevcut. Bunu nasıl paraya çevirebilirim ? Bildiğiniz güvenilir Türk ya da yabancı siteler var mı ? Herkese teşekkürler.
    ligin bitmesine 1 aydan az süre kaldı bu saatten sonra kimse exalta para vermez zaten oynayan oyuncu sayisi nerdeyse 4 te 1 ne düştü. diger bir absurd durum bu lig en kolay para kazanilan lig olmasıydı yaptigim kumarin haddi hesabı yok stacked deck alip havaya savurmalar samuray karti alip çöp watcher eye acmalar ancient orb sapamlari yapmama ragmen halen 100 exa dan fazla param var ne kasmisim simdi bakinca ben bile sasirdim valla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhego

ligin bitmesine 1 aydan az süre kaldı bu saatten sonra kimse exalta para vermez zaten oynayan oyuncu sayisi nerdeyse 4 te 1 ne düştü. diger bir absurd durum bu lig en kolay para kazanilan lig olmasıydı yaptigim kumarin haddi hesabı yok stacked deck alip havaya savurmalar samuray karti alip çöp watcher eye acmalar ancient orb sapamlari yapmama ragmen halen 100 exa dan fazla param var ne kasmisim simdi bakinca ben bile sasirdim valla

Alıntıları Göster
    tamam diyelim lig bitiyor. benim öğrenmek istediğim bir şekilde paraya çeviremez miyiz ? yeni lig başlayınca kassak nerelerde okutucaz bu itemleri ?

• matrix999 kullanıcısına yanıt
    eğer hardcore oyuncuysan lig basinda tabiki gercek para kazanirsin lig basinda exalted 10 dolar gibi fiyattan gidiyor bunu yabanci veya yerli forumda ilan vererek kolayca satabiliyorsun.

yabancı al-sat için :
    www.g2g.com
    POE Currency | Path Of Exile Items | POE Orb | POE Items - Buy & Sell Securely At G2G.com
    https://www.g2g.com/path-of-exile-global/Item-19398-19400

yerli al-sat için :
    Path of Exile Türkiyefacebook
    Path of Exile Türkiye
    https://www.facebook.com/groups/982137365243389

kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhego -- 7 Ağustos 2019; 11:27:20 >

• Headhunter standartta ne kadar ediyor bir bilgisi olan var mı?
  • 55-60 ex
    Gerçek parayı merak etmiştim ama 120₺ falan ediyor bir ex 2₺ olunca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

Gerçek parayı merak etmiştim ama 120₺ falan ediyor bir ex 2₺ olunca.
    Hocam gercek para işi lig basında olur 2 tl değil 1 liraya bile suan alacak adam zor cıkar. Bir arkadasım var sabah aksam uber lab dönüyor ligin ilk 2 haftası basıyor parasını ondan sonra oynamıyor cocuk :) gecen lig 4000 lira degerinde ex ve kafalık enchantı sattım demişti.
  • Rhego kullanıcısına yanıt
    İyi de ben standarttan bahsediyorum.

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.