Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.525
Cevap
126
Favori
397.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim tek uyuz oldugum nokta ligin güzel kötü olması değil. Alın mesela bugun salvage box diye bişey getirmişler oyuna duplicate olan skinleri yakıp yenisini yapıyorsun ne kadar güzel hoş kullanışlı bişey değilmi Ama adam parayla satıyoruz 30 point diyor 30 point 3 dolar bir döner parası 1 muratti sigara parası. Hemen sonrasında topluluktan çok tepki aldık satışdan kaldırdık diye ibare yazmışlar.

Bunu akıl edip oyunda satmak yerine keşke GGG hazretleri akıl etseydide duplicate mtx olayı olmasaydı bizde boşyere polemiğe girmeseydik.

Aga iyi oyun güzel oyun microtransaction da eyvallah ama oynayan insanları para ağacı gibi gören sağılacak inek haline getiren bir şirketin ömrü ne kadar olur inanın bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhego -- 11 Eylül 2019; 16:14:10 >

• Tepki almasının bir diğer sebebi de duplicate olanları birleştirip yine duplicate vermesi ve bunu da parayla satması. Gelen tepkiler üzerine kaldırmaları en azından dinlediklerini gösteriyor ancak bu oyuncuları söğüşlemek için böyle saçma bir şey çıkarttıkları gerçeğini değiştirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhego

Arkadaşlar benim tek uyuz oldugum nokta ligin güzel kötü olması değil. Alın mesela bugun salvage box diye bişey getirmişler oyuna duplicate olan skinleri yakıp yenisini yapıyorsun ne kadar güzel hoş kullanışlı bişey değilmi Ama adam parayla satıyoruz 30 point diyor 30 point 3 dolar bir döner parası 1 muratti sigara parası. Hemen sonrasında topluluktan çok tepki aldık satışdan kaldırdık diye ibare yazmışlar.

Bunu akıl edip oyunda satmak yerine keşke GGG hazretleri akıl etseydide duplicate mtx olayı olmasaydı bizde boşyere polemiğe girmeseydik.

Aga iyi oyun güzel oyun microtransaction da eyvallah ama oynayan insanları para ağacı gibi gören sağılacak inek haline getiren bir şirketin ömrü ne kadar olur inanın bilemiyorum.
    İyi de adam seni başta sağmıyor. Oyun f2p. 50 dolar yatırım yaptığında

Bana bir tane oyun söyle 3 ayda bir neredeyse expansion büyüklüğünde content çıkaran? Bu oyuna 3 ayda bir gelen content çoğu buy 2 play oyunda paralı DLC olarak çıkıyor.

• mechatengu kullanıcısına yanıt
    Doğru. Ayrıca gelen tepkiler üzerine direkt marketten kaldırmalarını da unutmamak gerekiyor. Evet, MTX fiyatları muazzam pahalı. Tıpkı Apex Legends gibi. Ben Steam'deki Dota 2 item'larından satıp supporter pack'leri ve arada sırada da gelen yeni kutulardan üç beş tane açıyorum. Oyun her ligde sadece sık oynayarak kazanabileceğiniz kozmetikler var. Fena da değiller. Çok büyük sıkıntıları olmasına rağmen ben oyunu seviyorum. Sıkıntılar da fiyatlandırma hususunda değil, keza stash tab'ler hayatı kolaylaştırsa da diğerlerine karşı bir avantaj sağlamadığı gibi kozmetik ürünlerin de hiçbir avantaj kazandırdığı yok.

Yakındığım sıkıntılar optimizasyon ve bu ligle birlikte gelen "Present" hatası.
  • Şu oyunla beraber Warframe içimde ukte olarak kaldı.

Ne zaman başlamak istesem biraz oynadıktan sonra sıkıyor. Arayüzünden midir nedir bir türlü bağlanamadım şu oyuna.

Neyse soruma geçeyim. Bu oyunda anladığım kadarıyla bir normal bir de legacy server versiyonu var. Legacy'de açtığım karakterlerin zaman geçtikçe normal servera döndüğünü farkettim. Bu normal bir şey mi? Yeni karakter mi açmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAIZEN -- 24 Eylül 2019; 7:57:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RAIZEN kullanıcısına yanıt
    Oyuna her üç ayda bir, çoğu oyunun dlcsinden büyük bir dolu content ve tema ile yeni sezon geliyor. Ekonomi, itemler, seviyeler her şey sıfırlanıyor. Sezonda kastiginiz karakter, o sezon bitip yeni sezon geldiğinde "normal" moda geçiyor. Normal mod hiçbir zaman sıfırlanmaz, aynı karakterle yıllarca oynayanbilirsiniz ama önermiyorum. Grind temali bi oyun olduğunu için oyunun tadi en çok yeni sezon ve yeni karakter ile çıkıyor.

Normal modda güncel sezon yoktur, bir sezon geriden gelir. O yüzden normal modda her zaman güncel icerikten uzak kalıyorsunuz. Ayrica pazar fiyatlari inanilmaz yüksek, yillarca biriken currencyler(oyunun genel para birimi sayilan itemler) piyasada dolaştığı için ticaret yapmak imkansiz. Bu saydığım nedenler ve oyunun en keyifli kısmı progress aşaması olduğu için aktif oyuncularin yuzde 90i yeni sezonda oynar. Zaten steamchartstsn bakarsanız her üç ayda bir(sezon çıktığında) poenin oyuncu sayısı ikiye katlanır, devam eden üç ayda yavaş yavas düşer

Kim kasacak o karakterleri her sezon en baştan diye düşünebilirsiniz. Ancak oyunu bilenler için oyunun en basit kısmı karakter kasmak. Yeni sezonun ilk karakterini oyunu ortalama bilen birisi bir haftada rahatlikla +80 level yapabiliyor. Zaten ilk karakteri kastıktan sonra level kasmak için gerekli itemleri toplamış olduğunuz için, ikinci, üçüncü karakterleri çok daha kolay kasıyorsunuz.

Uzun zamandir poe oynamıyorum ama her yeni sezon geldiginde bi içim kipirdaniyor Şimdilik warframe oynuyorum bakalım. Amelelik konusunda poeyi aratmasa da poeden biraz daha basit gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 24 Eylül 2019; 19:24:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normalde her lig absürd hatalar ve açıklarla karşılaşan ben ilginçtir ki bu lig sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Redditte gördüğüm kadarıyla FPS dropları, crashler, takılmalar, serversal sorunlar, errorlar ve bilimum daniskalar diğer liglere oranla hat safhada sayılabilir. Kimseyi suçlayamıyorum çünkü böyle sıkıntıların yaşanacağı Legion'dan belliydi. Oyun resmen optimizasyonu -iyi- yapılmamış birçok "şey" ile boğulmuş vaziyette ki daha oyunun %40'ının summoner olduğundan bahsetmiyorum. Bakalım, 4.0 gibi büyük bir güncelleme ile MTX getirmeye devam mı edecekler yoksa biraz olsun kabuklarına çekilip oyunu onarmaya mı gidecekler. Söküklere yapılan yama bile belli bir yere kadar idare ediyor. Artık bir şeyler yapmaları lazım. Oyunun motoru mu değişiyor, assetler mi yenileniyor, komple oyun mu değişiyor, artık teknik kısmını bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 26 Eylül 2019; 0:4:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathspell Omega

Normalde her lig absürd hatalar ve açıklarla karşılaşan ben ilginçtir ki bu lig sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Redditte gördüğüm kadarıyla FPS dropları, crashler, takılmalar, serversal sorunlar, errorlar ve bilimum daniskalar diğer liglere oranla hat safhada sayılabilir. Kimseyi suçlayamıyorum çünkü böyle sıkıntıların yaşanacağı Legion'dan belliydi. Oyun resmen optimizasyonu -iyi- yapılmamış birçok "şey" ile boğulmuş vaziyette ki daha oyunun %40'ının summoner olduğundan bahsetmiyorum. Bakalım, 4.0 gibi büyük bir güncelleme ile MTX getirmeye devam mı edecekler yoksa biraz olsun kabuklarına çekilip oyunu onarmaya mı gidecekler. Söküklere yapılan yama bile belli bir yere kadar idare ediyor. Artık bir şeyler yapmaları lazım. Oyunun motoru mu değişiyor, assetler mi yenileniyor, komple oyun mu değişiyor, artık teknik kısmını bilemiyorum.
    Katılıyorum her 3 günde bir milleti sağmaya mtx yapacağınıza şu oyunun sorunlarıyla ilgilenin diye haykırmakdan dilimizde tüy bitti artık

• Arkadaşlar merhaba Icicle Mine Saboteur Build yapıyorum ama yere attıklarımı patlatmak için detonate mines basmam gerekiyor. Nerede yanlış yapıyorum cevap verirseniz çok sevinirim.

• Closedoor17 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bunlar trap olmadığı için dokunduğunda patlamaz, sizin patlatmanız gerekir. Ya da Detonate Mines+Spell Totem linkleyebilirsiniz, totem sizin yerinize patlatır attığınız tüm mine'ları.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Sağolun cevabınız için ps4 oynuyorum zor oluyor atıp patlatması videolarda tek tuşla atıp patlatıyor zannettim. Bazı gemler arc gemi gibi arc totem oluyor bunları spell totem olmadan, totem yapabilirmiyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Closedoor17

Arkadaşlar merhaba Icicle Mine Saboteur Build yapıyorum ama yere attıklarımı patlatmak için detonate mines basmam gerekiyor. Nerede yanlış yapıyorum cevap verirseniz çok sevinirim.
    aslında mayınların gücü birazda buradan geliyor. biliyorsunuz mayınlar mana reserve yapıyor, ve trapa kıyasla muhtemelen bir aura açamamanızı sağlıyor. ama tüm mayın skillerinin yerde biriktikçe gelen bi aurası var. blastchain support la herhangi bir skilli mayına çevirirseniz patlayan her mayın bir öncekinden yüzde 5 daha fazla damage vuruyor toplam yüzde 100 e kadar. eğer ascendancy den %100 increased aura effect i açtıysanız yere 10 mayın attığınızda son mayınınız yüzde 100 daha fazla vurur.high impact ta double damage vurma şansı verir aşağı yukarı benzer kapıya çıkar. stormblast mine da aynı. icicle da crit şansı verir.
    bunu neden anlatıyorum ? eğer mayınları otomatik patlatmayı seçerseniz biriktirme şansınız pek olmaz.olur ama tam potansiyelini yakalayamazsınız. ama ozamanda ascendancy den sağ taraftaki kolu açarsanız biraz daha crit multi-damage penetrate-crit alabilirsiniz.
    ama tecrübeyle sabit diğer taraf güçlü yaratık veya endgame bosslar için daha güçlü. elinizi mayınları mümkün olduğunca biriktirip ( en az 10 tane) öyle patlatmaya alıştırmanızı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Bu mesaj silindi.
    Summoner buildler aşırı şekilde kolay bu ligde. Bundan sıkılırsanız Slave driver necromancer buildini öneririm az bir yatırım ile ( tabula ve unending hunger yeterli) t16 map farmı uber elder killer ve delvede 500 e kadar çoook rahat ilerleyebiliyorsunuz ben suan bu gear ile 540 dept deyim. Param çok diye biraz fantazi yapıp +1 spectre body armor falan kendim yaptım normalde alınmasada olur.

Bu sezon oynadıgım beleş etkili fiyat performans buildleri :

1. Slave driver necromancer
    Build guide :
    Path of Exile
    Forum - Witch - [3.8] Big DPS Spectre Summoner | All Bosses | League Starter | Leveling Guide | SSF | PS4/XBox - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2181275

Kendi karakterim :
    Path of Exile
    View Profile - Path of Exile - Rhego_1
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Rhego_1/characters
    (Kole_Taciri) build bütçesi yaklaşık 50-100c benim taktıgım armor ve minion dmg aksesuarlar şart değil tabula armor ve maximum life + resist itemlerle çok rahat ve hızlı şekilde herşeyi kesebilir farm yapabilirsiniz.

Map temizleme hızı : 5/5
    Boss öldürme : 5/5
    Dayanıklık: 5/3 ( flame dash atıp cengaver gibi ön saflarda girerseniz tek yeme sanşınız çok yüksek biraz geriden takip etmek lazım elemanları + Zombilere meat sheild gem bağlayınca sizi hasarlara karşı daha fazla koruyorlar normal map farmda kullanmıyorum ama gardiyan ve u. elderde daha safe oluyor.)

2. Modular CoCpri Ice Nova Assassin

Necrodan biraz sıkıldıktan sonra 1 assasin yapayım biraz sağa sola zıplayayım dedim skill seçimi olarak cobra lash yaptım ve ebenim höreksini tersinden görme şansına eriştim soulrend bane gibi dot mantığında oynanıyor ama vuruş hissi çok kötü ve ne kadar para yatırırsanız yatırın illa ota boka bişeyelere ölüyorsunuz venom gyre ve prestilent strike daha iyi dediler ama poison işi çok yatalak bir build gibi geldi bana belkide ben beceremedim. Bunun yerine orb of regallerimi basıp güzelce Ice nova buildine geçiş yaptım

Build karakterim :
    Path of Exile
    View Profile - Path of Exile - Rhego_1
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Rhego_1/characters
    (Kobra_Cevdet) ortalama harcanan miktar 150-200 chaos. Body armor 4-6 ex. Tabula ile rahat kullanılabilir veya 5 link armor ilede ilerleyebilirsiniz. Gemleri gidip 20/20 almaya üşendim bunun yerine shoptan bir çogunun 1 level halini aldım ve kullanmaya başladım sonuç harika oldu cobra lash builde göre daha cok hayatta kalma sansım oldu ve herseye koydummu oturtabiliyorum bu gemler ve bu itemlerle uber elderi hiç ölmeden portal kullanmadan cok rahat kesebildim.

Build orjinal linki :
    Path of Exile
    Forum - Shadow - [3.8] Nickonasty's Modular CoCpri Ice Nova Assassin - Shaper/UElder Viable - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2541000

Şuan 3. olarak Enki's Voidforge Consecrated Path Slayer ve gladiator earthquake buildleri arasındayım 2 sinden biriyle veya 2 sini arka arkaya yapmaya niyetim var sizlerde beğendiğiniz ucuz 100 200 chaos yatırımla lig dönecek buildleri paylaşırsanız güzel birşeyler yapabiliriz.

• Rhego kullanıcısına yanıt
    1. Oynuyorum hiç de rahat değil. 86 lv’ım. Neyi yanlış yapıyorum? 4 spectre 9 zombie 1 animate guard(kingmaker yok) kesemiyorum daha doğrusu kesiyorum ancak uzun sürüyor + canavarlar tek atıyor bana phase ruh kullanmadığımda.

Edit: enki voidforge kullanıyorum aşırı zevkli ama yine tek yiyorum. Loreweave 5 link voidforge da 5 link acaba xoph’s heart almak mantıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 2 Ekim 2019; 18:37:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spectre ler slave driver mi yoksa baska biseymi kullanıyorsun?

Slave driver ne anlama geliyor bilmiyorum. Wand + shield olan build’i kullanıyorum.

• mumak M kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Oyuna yeni başladım verdiğiniz bilgiler için sağolun. Hazır build yapıyorum otomatik nasıl patlatılıyor diye merak ettim . Ps4 oynuyorum mayını yere at patlat zor oluyor . Nasıl oluyor diye sordum ama olmuyormuş.

• act5 de control block diye zindan tarzında bir mekan var orada slave driver isimli yaratiklari spectre olarak yanina aliyorsun elinde kamçı olan lightning atan abiler. zaten buildin amaci bu elemanlari geliştirip terminator haline getirmek.

ingilizcen varsa paylastigim buildi incele. adam herseyi tek tek kalem kalem anlatıyor anlamadıysan anlatirim sana. rasgele spectre kaldırmayacaksın.

Ben de şeyleri yanıma alıyordum, Solaris Fanatic ellerinden ateş çıkaran yaratıkları. Allah'ım ne kadar da dikkatsiz oynuyorum. Dediğine bakacağım. Üstümdekiler de yetersiz olabilir çünkü tabula var ve kafalık olarak +2 minion levelling helmet var. Bone helmet henüz craft başlamadım zira base hali pahalıdır diye düşünüyorum.

• aslında build o kadar bedavaki sadece resistleri cap yapsan canıda 5k yapsan rahat rahat geziyorsun. ben can sıkıntısından yaptım üstümdekileri üstümde normalde tabula falan vardı 3 4 gün öncesine kadar.
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.