Şimdi Ara

Patch Note'da yazmayan DK değişimleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son 4.0.6 patchinden sonra dün yaptığım raidde DKnın vuruşlarında ciddi azalma farkettim. DW oynuyorum, frost olarak. İlk 3e oynayan bu bünye sustain dps gereken fightlarda inanılmaz kötüleşmiş nerden baksanız 3k kadar kaybım var minimum 5 dk.lık bir savaşta. Bufflanan diğer classlar da çok iyi çıkarmaya başlamışlar o yüzden dün dpsmeterda ilk 10a zor girer oldum. Tek ben değil, bütün DK arkadaşlar son sıralara demir atmış durumdayız.

Ancak çok şanslı olursam, yani arka arkaya proclar devamlı patlarsa ilk 3e oynuyor ve eski dpsime yaklaşıyorum.

Şimdi "Nolcak? olur. Buff da gelir nerf de" diyebiliriz ama işin komik yanı patch note'da hiçbir bilgi yok bu konuda. Sonrasında vuruşların teker teker damagelarını kontrol ettim, gerçekten değişen birşey de yok. Nedir bunun esbab-ı keramı?

Aynı durumdan muzdarip olanlar var mı? Ya da bu konu hakkında bilgisi olan?

Not: Not Raid setup'ından gelen bufflar ve debufflarda bir değişim yok. Recountu incelediğimde max Obli crit 38k (daha önce 47-48k gördüğümü biliyorum) durumda, normal hitlerde de ciddi düşüş var. Gerçekten dün affalladım, işin içinden çıkamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dübel -- 11 Şubat 2011; 9:34:02 >

• Evet doğrudur.
  • frost dk ların dpsleri unholy e gore herzaman düsük idi. unholy ler 1 target patchden once 20-25k dps yapıyordu. en yakın takipcisi 17k idi. suan digerleriyle dengeli oldular.

unholy e gecmenizi oneririm. (bizim gulddeki en iyi dps dk 2h silah da kullanmıyor. adam duelhand unholy oynuyor.)

bu arada en iyi dps dk derken dk lar arasında en iyi olanı kasdettim yoksa bizim guildin en iyi dpsi benim (mooooooonnnnkkkiiinnn roarrrr)

hc dün 78k critledim moonfire spam yaparak 15k dps yapıyorum. moonfire 20k critliyor. moonkin nerf nerf imba yapmıslar moonkini

• Maşallah Moonkine kesin hotfix gelir, patch kurtarmaz bence. O ne yahu?

Dün resmen moonkinler mageler ve enhancement shamanlar coştu, Roguelarda da hafif artma var dpslerde.

En anlamadığımsa zaten çok sağlam dps yapan enhancement shamanlara bir de extradan windfury buffı gelmiş olması.
  • benim de dkm var fakat 2h unholy. unholy de de biraz nerf oldugu soylenebilir ama cok fark yok.eskiden full 1. veya 2. oluyordum simdi ilk 5 te takılıyorum ama ilk 5 te kalmam daha mantıklı oyun için çünkü daha item levelim 344 iken ilk dpsm baya bi fazla olmus oluyor nerf gelmesini dogal karslıdım
  • dün bizim dk tankta interruptlarda afalladı, canımız çıktı heal edecez milleti diye... Neyse sonra warrior aldı boss'u dk addlere geçti rahatladık... hit ile ilgili talentı değiştirmişler dedi tabi dk interrupt spell base olduğu için sıkıntı çıktı...
  • dün birde rune regen rateleri client ve server arasında farklı calısıyordu.. hemen düzelidmi bilemiyorum ama çok ciddi bir sorun.. bizde skill kullanılabilir olmasına rağmen server tarafında hasteler farklı çalıştıgı için gelen isteği geri ceviriyordu... hunter dk roguelar sorun oldugunu hemen düzelteceklerini söylemişlerdi.. belki server reset bekliyordur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

dün birde rune regen rateleri client ve server arasında farklı calısıyordu.. hemen düzelidmi bilemiyorum ama çok ciddi bir sorun.. bizde skill kullanılabilir olmasına rağmen server tarafında hasteler farklı çalıştıgı için gelen isteği geri ceviriyordu... hunter dk roguelar sorun oldugunu hemen düzelteceklerini söylemişlerdi.. belki server reset bekliyordur..

ona hotfix geldi diye biliyorum
    4.0.6 akşamı hemen getirdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

Maşallah Moonkine kesin hotfix gelir, patch kurtarmaz bence. O ne yahu?

Dün resmen moonkinler mageler ve enhancement shamanlar coştu, Roguelarda da hafif artma var dpslerde.

En anlamadığımsa zaten çok sağlam dps yapan enhancement shamanlara bir de extradan windfury buffı gelmiş olması.

hotfix geldi , moonkin nerflendi. enyakın markette kına bulabilirsin

http://blue.mmo-champion.com/topic/157908/incoming-hotfixes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 12 Şubat 2011; 11:01:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

Maşallah Moonkine kesin hotfix gelir, patch kurtarmaz bence. O ne yahu?

hotfix geldi , moonkin nerflendi. enyakın markette kına bulabilirsin

http://blue.mmo-champion.com/topic/157908/incoming-hotfixes

Arkadaşım her nerfde ağlıyorsun ya .. Çok hoşuma gidiyor

• Olmadı bu Raging Blow nerfi olmadı
  • Ama oldumu bu simdi?! Bu blizz benden nefret ediyor sanırım. Dk nerf yıyor ben rogue açıyorum kasarken dps yerlerde kalıyor dk ların yanında. pvp de desen caresizim (rog bılmıyorum fazla) dun gece otrdum karar verdım bıraktıgım dk yı 85 leyıp forst dps olayım dıye. Ehlıyet sınavından geldım! NERF frost bıtmıs durumda. E sımdı ben ne yapayım Pala mı acayım yanı blıss e ınat? Ciddiyim tavsiye istiyorum artık yeter 400 char kastım su oyunda bırıyle tad alarak oynamk ıstıyorum ah nerf yemıs ah 2 gunlugune ımbayım falan ıstemıyorum. Degısmeyen bı class. Pala uygunmudur evet dersenız hemen 55 palayı kasıyorum artık tırnaklarımla mı bot lamı bılemem ama bı care bulun
  • Eğer bir nerfde classını bırakacaksan bu oyunu oynama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motörheadd

Ama oldumu bu simdi?! Bu blizz benden nefret ediyor sanırım. Dk nerf yıyor ben rogue açıyorum kasarken dps yerlerde kalıyor dk ların yanında. pvp de desen caresizim (rog bılmıyorum fazla) dun gece otrdum karar verdım bıraktıgım dk yı 85 leyıp forst dps olayım dıye. Ehlıyet sınavından geldım! NERF frost bıtmıs durumda. E sımdı ben ne yapayım Pala mı acayım yanı blıss e ınat? Ciddiyim tavsiye istiyorum artık yeter 400 char kastım su oyunda bırıyle tad alarak oynamk ıstıyorum ah nerf yemıs ah 2 gunlugune ımbayım falan ıstemıyorum. Degısmeyen bı class. Pala uygunmudur evet dersenız hemen 55 palayı kasıyorum artık tırnaklarımla mı bot lamı bılemem ama bı care bulun

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 12 Şubat 2011; 15:47:57 >

• Ben bu oyunu 3 yıldır oynuyorum her nerf de classımı bırakmıyorum dps eksıgım oluyor rotatıon ayarlayamıyorum dur dıye baska bı class acıyorum onu da tam ecınce nerf yıyor. gecen yaz bırakmıstım sınırımden dk yı cata dan sonra yıne basladım baktım cok sey degısmıs pure dps class acayım dedım rog o da sub nerflenmıstı pvp de zevk alamıyordun. Ben sadece pala nın bu kadar fazla degısım e ugrayıp ugramadıgını sordum oyunu sızce oynamaya yeterlı degılmıyım demedım ve ayrıca Psikotrex tanımadan etmeden tasak gecmeye kalkma ıstersen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motörheadd

Ama oldumu bu simdi?! Bu blizz benden nefret ediyor sanırım. Dk nerf yıyor ben rogue açıyorum kasarken dps yerlerde kalıyor dk ların yanında. pvp de desen caresizim (rog bılmıyorum fazla) dun gece otrdum karar verdım bıraktıgım dk yı 85 leyıp forst dps olayım dıye. Ehlıyet sınavından geldım! NERF frost bıtmıs durumda. E sımdı ben ne yapayım Pala mı acayım yanı blıss e ınat? Ciddiyim tavsiye istiyorum artık yeter 400 char kastım su oyunda bırıyle tad alarak oynamk ıstıyorum ah nerf yemıs ah 2 gunlugune ımbayım falan ıstemıyorum. Degısmeyen bı class. Pala uygunmudur evet dersenız hemen 55 palayı kasıyorum artık tırnaklarımla mı bot lamı bılemem ama bı care bulun

bliss.... kıymetlimisss

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.