Şimdi Ara

PASSAT MODİFİYE EDİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABALAR.BEN 2006 PASSAT 2.0 TDI ARACI MODİFİYE ETMEK İSTİYORUM.ÖNCELİKLE YAPACAĞIM İŞLEMLERİ SIRALAYAYIM. DERİ KOLTUK DÖŞEME-Bİ XENON FAR-MANUEL SUNROOF-MAUN KAPLAMA-KROM ÖN PANJUR-KROM YAN ÇITA KAPI KOLU- YAPTIRMAK İSTİYORUM.BUNLARIN MALİYETİ NEKADAR OLUR?BİRDE ÖZELLİKLE BUNLARDAN TAVSİYE ETTİĞİNİZ ÜRÜNLER VAR MI?SAYGILAR.

• Ben olsam sonradan sunroof taktırmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Ben olsam sonradan sunroof taktırmazdım.

hocam sunroofta nasıldır bilmiyorum ama fabrikadan cam tavanlı olan araçlarda yan çıtalar daha kuvvetli olur eğer siz aracınızın tavanını kestirirseniz güvenlik zaafı oluşur.
  • Bunlar modifiyeden çok "aksesuar takılması" kokan hareketler
  • Passat 2006 model olduguna göre B6 kasa , ve kesinlikle sonradan sunroof tavsiye edilmiyor..Fabrikasyon sunroof lu araçlarla , sunroofsuz araçların tavanındaki guvenlık barlarında ciddi farklar var..Sonradan sunroof taktırmak istediginizde ana güvenlik barlarından birini kesmek zorundasınız..Bence hiç bulaşmayın sunroof işine..

Deri koltuk için Art-Car ı tavsiye ederim..800TL civarı olması lazımdı..Alman Suni deri.

Artcar ın yapmış oldugu bir uygulama..
     PASSAT MODİFİYE EDİYORUM.

Orjinal bixenon için 2500-3000 TL arası bir ücret cıkacaktır..Adaptif far özellikli..Eger sadece bixenon olmasını isterseniz 2000 tl civarı

Orjinal Highline panjur serviste 450-500 TL arası

Krom yan çıtadan kastınız nedir tam olarak anlamadım..Aracın orjinalinde zaten krom cıtalar var..

Maun kaplamayı servisten almayın derim..Ebay den falan araştırın..Uygun fiyatlı urunler var..

• Sunroof işini ben de pek tavsiye etmiyorum.Yalnız şöyle bir durum var,1-2 firma bu konuda baya iddialıydı.Şöyle ki,sunroof u güvenlik barlarını kesmeden yerleştiriyorlar.Orijinal olana göre daha küçük oluyor,görüntü olarak ta kenarlardan dar kalabiliyor.Ama dediğim gibi,bence hiç bulaşmayın.

Bunun yerine aracınızın tavanına kaplama yaptırabilirsiniz,gerçi aracınızın rengini belirtmemişsiniz.
  • sunroof yaptırmayın yazık etmeyin aracınıza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DSG GOLF PARK EDEMİYORUM YARDIM
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eee motor, egzoz, chip,..vs yokmu
  • Deri koltuğa hem ısıtma hem sogutma koydur yoksa kışın soğuktan yazında sıcaktan koltuğa otururken pek iyi olmuyor.Yazın güneşin fazla olduğu bi yerde bırakma bile sonra koltuktan bi anda kalkarsın.
  • Ufak tefek şeyler hariç fazlasına girme derim aksi taktirde içinden çıkmassın söylemedi deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxirabit

Deri koltuğa hem ısıtma hem sogutma koydur yoksa kışın soğuktan yazında sıcaktan koltuğa otururken pek iyi olmuyor.Yazın güneşin fazla olduğu bi yerde bırakma bile sonra koltuktan bi anda kalkarsın.

Deri koltuk hiç kullanışlı olmuyor, katılıyorum...
  • motora da çip yaptırın olsun 170 beygir. sonra keyifle dolaşın. sunroof yaptırmayın derim orjinali gibi olmaz hemde arabanın tavanı delinmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Bunlar modifiyeden çok "aksesuar takılması" kokan hareketler

eh ülkemizde yakıt fiyatları bu kadar yükselince kimse motoru düşünemez oldu :)
    Artık arabalara binmeyeceğiz kapının önünde bekleyecek , süsleyip camdan bakıcaz :)))
    Modifiye aslında başlı başına bir zincir.Motor , fren sistemi vs derken uzayıp gidiyo.Ve bizim türk halkının gözünde modifiye anlayışı dışı süslemektir.Biz görünüşe önem verenlerdeniz :)
    Diğer türlü ne modifiye yapıcak düzgün usta var ne de bizim parça beklememize zamanımız var

• bunlar modifiyeden ziyade aksesuar gbi gözüküyor.
  • Bunlar modifiye değil ki... sonradan sunroof yaptırılmaz, yazık olur araca... Bunların hepsini sonradan yapacağına 2006 model ve zevkine uygun bir passat alsan? içi maun kaplma, sunrooflu vs.vs bir highline?
  • önemli olan +hp bunları yapmakta ne var ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

Orijinalden alıntı: maxirabit

Deri koltuğa hem ısıtma hem sogutma koydur yoksa kışın soğuktan yazında sıcaktan koltuğa otururken pek iyi olmuyor.Yazın güneşin fazla olduğu bi yerde bırakma bile sonra koltuktan bi anda kalkarsın.

Deri koltuk hiç kullanışlı olmuyor, katılıyorum...

ben deri koytuğu seviyorum sonuç ne olursa olsun ancak yaptırırken hem ısıtma koydur hemde soğutme denmiş, nasıl olacak ki bu??
  • aksesuar kokan hareketler arkadaşın dedği gibi
  • sunroof parasını motora harcayın
  • Ön panjur için servise 500 kağıt bayılmayın derim..Ben yaklaşık 100 tl ye hallettim çokta güzel oldu..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.