Yarbay
24 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme
Toplam: 63 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar

2 saattlir steam'e bağlanamıyorum. Bağlantı hatası veriyor. Telefonda mobil uygulamadan da bağlanamıyor. Ne wifidan nede LTE den.

Sorunu yaşayan var mı?
Merhaba

Karambit Ultraviolet FT

Fiyat 350 TL
Ödeme Enpara-Garanti

İletişim için PM atabilirsiniz.

Satılık Karambit Ultraviolet FT
Merhaba arkadaşlar,

Komple envanterimi satıyorum..

Silahlar orta düzey stattrack Pembe-Mor ve mavi skinlerdir.

Bıçak olarak Flip Knife Dopple FN Phase 4

Envanter kısaca:

ST AWP Redline FT
ST AK 47 Redline FT
ST M4 Evil Daimyo FN
ST Deagle Consipracy FN
ST Glock Royal Legion WW
ST USP Guardian FT
ST p90 Chopper MW
ST Five Seven Urban Hazard FN

vb skinler

Envanter Linki :http://steamcommunity.com/id/errddm/

Satılık Full Stattrack Envanter + Bıçak

Satılık Full Stattrack Envanter + Bıçak

Tek parça satışı yoktur. Komple envanter şeklinde satılıktır.

Steamde en düşük fiyatları aldığımda ( phase 4 dopplerler biraz daha pahalı normalde ) toplam envanter 580-590 Lira civarına gelmektedir.

İstedeğim fiyat %70 410TL > Yuvarlak hesap 400 TL dir. Pazarlık teklif etmeyiniz. Ödeme enpara veya garanti bankası. Middleman kullanabilir veya İstanbul Kadıköyden elden alabilirsiniz. Önce item sonra para teklif lütfen etmeyin.

Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar.

PC me format attım ve format sonrası böyle bir durumla karşı karşıyayım

CS go da console a oyundan cıkmak ıcın '' Quit veya Exit'' komutları sonrası pc kilitlenmeye, siyah ekranda takılmaya başladı..Reset tuşuna basmadan düzelmiyor. Nedeni ve çözümü hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Teşekkürler.
Arkadaslar sormak ıstedıgım bır konu var

Bildiğiniz gibi stattrack swap tool ile aynı iki silahın st sayılarını degıstırebiliyoruz..ornek olarak st awp redline ile st awp asi nin st leri degısebiliyor. Sormak ıstedıgım konu st bıcaklarda surum nedır.. St gut knıfe ıle st bayonet gıbı ıkı farklı model bıcagın st sayılarını degıstırebılıyor muyuz.
Merhaba arkadaşlar,

Oyuna bir süre giremeyeceğim için tüm envanteri satıyorum. Envanter linkinden bakabilirsiniz..Full stattrack set genel olarak her silahın en ucuz veya en ucuzdan biraz daha pahalı stattrack versiyonlarının minumum FT olan hallerinden oluşmaktadır.

Tüm envanter +m9 Bayonet Doppler FN P4 850 TL

Sadece M9 Bayonet Doppler FN P4 fiyatı 800 TL

Sadece envanter satmayı düşünmüyorum..

Envanter içinde sadece bıçak tek olarak satılıktır. Diğerlerini parça olarak satmayacağım.

Teşekkürler.

Tercihim istanbul - kadıköyden bölgesinden elden satış yapmaktadır. Harici durumlarda önce ödeme olacak şekilde skinleri teslim edebilirim. Ödeme : Enpara + Garanti

Steam Linki :http://steamcommunity.com/id/errddm/inventory/

Satılık Envanter ( M9 Bayonet Doppler P4 + Full Stattrack Set ) Satılık Envanter ( M9 Bayonet Doppler P4 + Full Stattrack Set )
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Merhaba,

Bıçağımı satıyorum.. Sanırım Phase 4 olarak geçiyor. Mavi ağırlıklı siyah..Fabrikadan yeni çıkmış ve isim etiketli.

Forumda 2009 yılından beri üyeyim. Daha bu bölümde satışım olmadı. İstanbul-Kadıköy elden veya önce ödeme olacak şekilde satabilirim. Ödeme olarak enpara ve garanti.

Fiyat: 900 TL

Bıçağa ait görüntüler

Satılık M9 Bayonet Doppler Factory New

Float durumu (AURORA-07'ye tesekkurler)

Steam Linkim :http://steamcommunity.com/profiles/76561198181805155
Merhaba arkadaşlar,

Awp Asiimov FT ( İsim Etiketi '' Wicked End'' )::::> 75 TL

Forum disina satildi
MErhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi CS go da attığınız rekabetçi maçları pc ye indirebiliyoruz.. Sormak istediğim konu şu.. CS go yu ilk yüklediğimde normal hdd ime kurmuştum..İndirdiğim maçları bu hdd içerisinde replays başlıgı altında buluyorum.. ( Kendi dosya biçiminde ) Şİmdi CS go yu silip SSD me kurdum ve indirilen maçlarım oyun içinde gözükmüyor. Yeni indirdiğim maçlarımda SSD ye iniyor.. SSD de malum alan dar.. Bu rekabetçideki indirilen maçların ineceği konumu nasıl değiştireiliirim.. CS GO SSD ( /C Diskinde ) yüklü olacak ancak maçları /D diskine kaydedicem.. Var mıdır bir yolu?

Teşekkür ederim..
Dun pek arastirmadan aldigim wd my book 3tb hdd'in on/off dugmesi olmadigini aldiktan sonra farkettim..daha ince kullandigim diskte mecvuttu..kullanmadigim zamanlarda kapiyordum..simdi my bookta bole bir imkanim yok.. diski arsiv depolama amaciyla kullanicam..devamli kullanim olmayacak..prize takili iken devamli pc kapali olsada isigi yanip sonuyor,tahminim uyku moduna geciyor.

Sormak istedigim kullanmadigim zamanlarda prizden cekmeli miyim? Hdd sagligi acisindan ne onerirsiniz?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Volkswagen
Otomobil
Seat
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.909
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 125.854 (Bu ay: 120)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 94 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.