Şimdi Ara

Passat B8 satıp Mercedes C-180 alınır mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
13.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iquique

kara eylül dostum hayalimizdeki bmw-mercedes algısını değiştirdiğin için teşekkürler.
    estağfurullah

Malesef yoğurduna laf söylemeyen tonla insan var,

Abi mercedes yaaa bi şeye benzemez bu diyen, mercedes abi daa nee konuşcaz diyen, BMW dedinmi akan suları durduran tonla insan var,

Doğruya doğru, ben üç aracıda kullandım, kesinlikle aralarında uçurumlar yok,

insanlarda bi algı oluşmuş kıramıyorsun.

Ben c180 i 108.500 e aldım ikinci el, komşum sıfır megane almıştı o dönem ve 130.000 ödemişti. adamın arabası benden daha pahalı olmasına rağmen kendi arabasını ezik hissediyordu, kimbilir kaç para bu arabalar yaa diye sokak ağzı yapıyordu, fiyatı söyledim, nasıl olur mercedes bu fiyata diyor, megan alırken bi kez ilanlara baktın mı ??? yoo bakmadım biz kim mercedes kim diyor, kapı komşum olmasam hangi mağrada yaşıyorsun diycem ama maprada yaşamadığını biliyorum dedim, şaşırdı.

Balkonda sigara içerken aşağıda arabalarına binerken hanımına hanım bizim megane bundan pahalıymış diyişini zaten hiç unutmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 11 Nisan 2019; 14:9:57 >

• kara_eylül kullanıcısına yanıt
    Hocam ben en iyisi elimdekinin kıymetini bileyim.
    30 bin TLyide dolar yapacam.

Yaza bozup trendi satıp higline passat alacam
    Sanırım en doğrusu bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Hocam ben en iyisi elimdekinin kıymetini bileyim.
    30 bin TLyide dolar yapacam.

Yaza bozup trendi satıp higline passat alacam
    Sanırım en doğrusu bu :)
    En güzeli,

Bakın, trend passattan higline geçmeyi düşünüyorsanız ona lafım yok, yani bazı donanımların olması güzel, aynı aracın üst donanımlısı mantıklı, mesela passatta koltuk ısıtma vardı, c180 ve f30 da yoktu, yine passatta arka ve arka yan cam perdeleri vardı c180 ve f30 da yok ve bun gibi bazı şeyleri o kadar çok arıyorumki anlatamam.

Passatta geri vitese takdığım anda yada park sensörünü elle açtığım anda müzik çalıyorsa anında dururdu, yine telefon çalıdığında müzik anında dururdu ama ne c180 nede bmw de yok bunlar, geri vitese takınca aynanın yere doğru eğilmeside öyle. f30da eğiliyor ama hiç bi halta yaramıyor,

higline donanımlar trende göre baya baya farklı, hatta hepsini geçin, trend den inip highline oturunca koltuk farkını direkt hissedeceksin,

bazı donanımlar olmasada olur deniyor ama insan bi kere kullandımı sonrasında eksikliğini arıyor.

• Zaten Almanya'da bmw-mercedes fiyatları ile diğer markalar arasında çok bir fark yok. Bu fark sadece bizde var.
  • kara_eylül kullanıcısına yanıt
    Araç servisdeyke bana 4 günlüğüne higline vermişti doğuş.
    Gerçekten çok fark var.
    En beğendiğim ise koltuk masajı olmuştu :)
    Sıcacık koltuk bide sırt masajı yapıyor valla kemiklerim açılmıştı. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

Zaten Almanya'da bmw-mercedes fiyatları ile diğer markalar arasında çok bir fark yok. Bu fark sadece bizde var.
    Aynen öyle,

birde şu var,

Orada asgeri ücretli bir adam c180,f30, passat gibi arabları bir iki yılda sıfırnı alabiliyorken bizde sıfırını almak için sağlam bütçe gerekiyor, fiyatta böyle uçuk olunca insanların gözünde süper arabalarmış gibi geliyor ama oralarda hemen hemen büyük kesimin alabileceği standard aile arabası,

Düşünün şimdi ülkemizde asgeri ücretlinin üç yılda sıfır c180 yada bmw 3 aldığını, bu arabaların değeri kıymeti yine aynı mı olurdu yoksa şuan tofaşların kymeti değeri neyse o kadar mı olurdu.
  • Paran varsa geç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende b8, biraderde de c 180 bir önceki kasa var. İçi daha hoş ve kaliteli olmakla birlikte passat’ın olanca genişliğine karşın olanca dar ve basık. Arkadakiler passattaki kadar rahat etmeyecektir. Seçeneklerde 3 serisi de olsaydı 3’ü tercih ederdim şahsen ama c 180 çok basık, ben sevmedim, d sınıfı gibi hissettirmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

Aynen öyle,

birde şu var,

Orada asgeri ücretli bir adam c180,f30, passat gibi arabları bir iki yılda sıfırnı alabiliyorken bizde sıfırını almak için sağlam bütçe gerekiyor, fiyatta böyle uçuk olunca insanların gözünde süper arabalarmış gibi geliyor ama oralarda hemen hemen büyük kesimin alabileceği standard aile arabası,

Düşünün şimdi ülkemizde asgeri ücretlinin üç yılda sıfır c180 yada bmw 3 aldığını, bu arabaların değeri kıymeti yine aynı mı olurdu yoksa şuan tofaşların kymeti değeri neyse o kadar mı olurdu.

Alıntıları Göster
    Alamıyor orda da. Nerden çıkarıyor insanlar bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyüyecek 2 çocuğunuzu da düşünün. Passatın arkası kadar rahat olmaz c180

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.