Şimdi Ara

Passat 2015 Yedek parça ve yıllık masraflar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Passat aldık alıcaz. Çok indirim olmadı ama ikinci el de güzel araç yoktu çok araştırdım.
    Sormak istediğim

Bu arabayla ufak kazalar bana çok pahalıya mal olur mu ? BMW 520 vardı 2004 mesela o çok pahalı oluyordu.

Yıllık masrafı bize ne olur ?

Çok usta aman aman bir şöfor değilim ama kendime güveniyorum.

Passat motoru TSI olduğu için uzun ömürlü olmaz diyoırlar siz ne düşünüyorsunuz ?

İkinci aile arabamız bu nasipse. Yarın bir gün karşıma sürpriz bir masraf çıkar mı ? Son olarak vites manuel rengi de beyaz.

Yaşadığım yer Alanya yazın çok sıcak oluyor bu sıcaklar arabaya olumsuz etki yapar mı ?

Anlayan arkadaşlar cevaplarsa çok müteşekkir olurum.

• Muhakkak kapsami geniş bir kasko yaptirin. Yanliş anlamayin ama diger yazdiklariniza cevap vermeme dahi gerek yok. Sicak filan arabayi etkilemez yeni 125 TSi motorda yakit ve performans anlaminda gayet basarili. Passat forumunu takip etmenizi öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araci siyah almayin alanyada yanarsiniz

• Merhaba
    56 derecece Passatların arka koltuk sabitleme mandalı eriyormuş.
    Güneşte bırakmayın.?
    Toyota olsa geri çağırmıştı bile...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW kadar olmasa da gayet masraflı olur özellikle yetkili serviste yaptırırsanız. Kaskosuz binmek çok riskli.
    Yedek parça sıkıntısını yaşamazsınız çok zor en fazla 1 hafta gelmesi beklenir.

Sıcak her aracı ne kadar etkilerle passatı o kadar etkiler. Alanyada yaşadığınızı göre az çok biliyorsunuz.

Beyaz renkten şaşmayın Antalyanın vazgeçilmezidir :)

Yılda kaç bin km yapıyorsunuz? 10 bin civarı bir km yapıyorsanız 7-8 yıla ancak 100 bin km yaparsınız. Bakışlara kullanım kurallarına riayet ederseniz de o sürede sizin başınızı ağrıtmaz..

• Arabaniz passatin en uygun ve mantikli versiyonu.motoru sanzimani herşeyi guzel.0km alindiktan sonra o alinir.yalniz arac yok demissiniz arac var.1'4t insignia ve avensis var 65k civarlarına ikinci el olarak.
    Sicaga karşı bez bir branda alin(naylon degil bez)
    Yedek parca ve bakim masrafiyla ilgili servisler ve burdaki passat sahipleri bilgi verebilir
    Sorun yasamazsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 20 Şubat 2016; 10:43:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexday

Arkadaşlar Passat aldık alıcaz. Çok indirim olmadı ama ikinci el de güzel araç yoktu çok araştırdım.
    Sormak istediğim

Bu arabayla ufak kazalar bana çok pahalıya mal olur mu ? BMW 520 vardı 2004 mesela o çok pahalı oluyordu.

Yıllık masrafı bize ne olur ?

Çok usta aman aman bir şöfor değilim ama kendime güveniyorum.

Passat motoru TSI olduğu için uzun ömürlü olmaz diyoırlar siz ne düşünüyorsunuz ?

İkinci aile arabamız bu nasipse. Yarın bir gün karşıma sürpriz bir masraf çıkar mı ? Son olarak vites manuel rengi de beyaz.

Yaşadığım yer Alanya yazın çok sıcak oluyor bu sıcaklar arabaya olumsuz etki yapar mı ?

Anlayan arkadaşlar cevaplarsa çok müteşekkir olurum.

hocam sıfır passatı hangi bayide buldunuz ben birkaç yere sordum nisana tarih verdilerbana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YEDEK PARÇA VE 10 YIL ???
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.4 TSİ Passat F/P aracıdır hocam. Beyaz, zaten sizin için en iyisi olacak. Düz vites ile de Dsg riski olmayacak. Siz öyle diyenlere bakmayın. Eğer arabalar sıcakta eriseydi Antalya, Adana gibi yerlerde daha kalitesiz Tofaşların erimesi lazımdı, ya da Arabistan'daki araçlardan birşey kalmaması lazımdı. Hiç olmazsa bir de film çekersiniz rahat rahat kullanırsınız.

• Son kısma nedensizce guldum..

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    Yılda tahminimce 25 bin km yaparız çünkü yazın çok gezicez kemer vs. DSG özellikle istemedik çok korktum forumda okuduklarımdan sonra

• fatihkahve1234 F kullanıcısına yanıt
    Alanya başaran oto dan sorduk kesin bir şey bize de söylemediler bardır yoktur vs. olmazsa bizde bekliycez.

• Aynen fiyat performans hocam fiat egea en ful modeli ile bunum arasında kalmıştık bunu tercih ettik

• Yilda 25.000km ve benzinli araba .

• Dizel passat içeriye çok ses alıyor.
    Yakıttan ziyade konfor arayanlar tsi almalı.
    Bu bakımdan bence mantıklı tercih yapmışsınız.

Ben bu arada büyük beklentiyle bindim herhalde.
    Öyle abartılan bir konfor ve genişlik göremedim. Kesinlikle yeterli ve güzel bir araç. Ona şūphe yok. Ama forumda çok abartıldı bu araç.
    2012 avensis 2.0 premium benzinli kullanma fırsatım olmuştu. O araç bence daha iyiydi.

• Dexday kullanıcısına yanıt
    25 bin km tsi Araba yazık günah olur hocam ya o kadar benzine

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Hocam benzin çekleri ilaç firmasından geliyor :D

Haftada 2 tane 1000 tl çek geliyor en az o yüzden dizele yönelmedik

• Bmw ölücünün birine gitti kesin dh den biriydi o adam ama neyse :D Mart nisan gibi elimizde olacak araba nasip ise.

• kararınız kesin olarak passat ise diğer konular teferruat, almanıza engel değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.