Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
407.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimki v10d-TUR-XX . Bakalım ne zaman gelecek güncelleme :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

O zaman acilen bir G4 almanızı tavsiye ederim hocam.

Nexus cihazlarla G4 ü karşılaştırmaya gerek yok bence. G4 ü masaya koy havası yeter ama Nexus u sadece kullanıcısı bilir.
    Fonksiyonellik kullanım zevki için G4.
    Antutu da milletle kapışmak için performans için Nexus serisi (Gerek varmı ? Bence yok)

Nexus cihazları her zaman alınır olmuştur bazı kesimler için yazıolım desteği önemli olur bazıları içinse özellik kısmı hepsinin bir arada olduğu telefon her zaman alınır

ben şimdiye kadar bechmark hiç denemedim telefon aldıyanda denemeyede niyeyim yok çünki boş bir şey bana göre tabi

dediniz gibi g4 dün havası yeter ben bir ümitle nexus bekledim belki iyi bir şey çıkar diye örneğin micro sd vede pilin çıkması gibi yine bekledimle kaldım yanıldım

ben şuan için lg v10 modelini bekliyorum ayrıcı lg g4 karşışatırma olursa benim için daha iyi olur onun için şuan beklemedeyim

• bir ara G2 kullandım. o zaman kitkat güncellemesi yeni çıkmıştı sanırım. yüklemeden önce telefon şarjı harikaydı. kitkat geldi mertlik bozuldu. hem bu hemde samsungun güncellemeleri sayesinde her güncellemenin telefona iyi gelmediğini anladım.
    ha... G2 sonradan toparlamış eski ekran sürelerine şarj sürelerine gelmiştir onu bilemem çabuk değiştirdim telefonu... şimdi dün aldım G4 ümü 10a sürümü var. güncellesem mi dursun mu karar veremedim.

ne tavsiye edersiniz eski sürümlerden beri kullanan arkadaşlar varsa bir yorum yapsın ne tavsiye edersiniz???
  • Merhaba ben 10a sürümünü kullaniyorum ve 10d ye gecmek istiyorum. 10D de herhangi bir sorun varmi tavsiye edermisiniz gecmemi

• Arkadaşlar bugün lg g4 aldım bana önerebileceğiniz ince tavsiyeleriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenobi00

Merhaba ben 10a sürümünü kullaniyorum ve 10d ye gecmek istiyorum. 10D de herhangi bir sorun varmi tavsiye edermisiniz gecmemi

Lgnin verdiği tüm güncellemeleri yükleyin. Her güncellemede telefon daha iyi oluyor. Dokunmatik sorunu ortadan kalkıyor 10cye gelince

• quote:

Orijinalden alıntı: West!

Arkadaşlar bugün lg g4 aldım bana önerebileceğiniz ince tavsiyeleriniz var mı?

Hocam şuan telefonunuz 10a sürümlü büyük ihtimal. 10d sürümüne kadar güncelleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: WoLKovY

quote:

Orijinalden alıntı: West!

Arkadaşlar bugün lg g4 aldım bana önerebileceğiniz ince tavsiyeleriniz var mı?

Hocam şuan telefonunuz 10a sürümlü büyük ihtimal. 10d sürümüne kadar güncelleyin

Güncelledim hocam.
  • şarjım %79
    12 saat önce şarjdan aldım
    1 saat ekran süresi
    sürekli 3G deydi

10a sürümündeyim.

güncellesem mi kararsızım
  • ANDROİD MARŞMELOVA HAZIRMIYIZ GENÇLER SON 2-3 HAFTA
  • 3gyi nasıl aktif ediyoruz. benimki edge modunda calısıyor.
    yeni simkart alamadım elimde ki baya baya eski simkartı kestirmek zorunda kaldım ondan olabilir mi acaba. yoksa bi 3g ayarı mı var yapmam gerken?

edit: tamam hallettim. bizim evde sinyal gücü az olduğu için çekmiyormuş. dışarıda bi tur atıp speedtest falan yaptım 7mbit down 5 mbit up verdi 3g ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 2 Ekim 2015; 22:04:26 >
  • Sevgili dostlar bildirim ledi sapitti.whatsapp dan yada baska yerden mesaj gelmemesine ragmen ekran kapandiginda beyaz led yaniyor .varmidir bi cozumu acep.2 kez oldu bugun 10 d yuklu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h@mza -- 2 Ekim 2015; 21:24:16 >
  • Bayramda ben kirmizisini aldim suan icin gozle gorulur bi deforme yok

• quote:

Orijinalden alıntı: a.celal

Pardon 1.650 tl imiş :) ben 1.700 tl'ye almıştım. 10 gün önce link:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-kutusunun-ambalaji-acilmadi-233959839/detay

Valla bu tip ilanlar bana pek güven vermiyor.. O yüzden Vatan vs. gibi teknoloji marketleri takip ediyorum..

Bu ara başım aldığım bi kahve makinası ile dertte zaten; tekrar sinir olmak istemiyorum

• Arkadaşlar Merhaba bu istanbul bilişim de satılan ik tür G4 ün H815 serisi daha ucuz ne fark var aralarında da bu seri daha ucuz

• babaeski39 kullanıcısına yanıt
    v10 gayet güzel bir telefona benziyor; hiç lafım yok. Yalnız bu telefonun hitap kitlesi farklı olacak. Iphone 6 ve 6 plus arasındaki fark gibi.

5.9" (0,2" ikinci ekran ile) tek elle kullanım için bence çok büyük mesela. Artık tablet gibi oluyor alet (ya da phablet desek daha doğru)

2. kamera; ses kayıt özellikleri vs. gibi ekstralar da bana hitap etmiyor örneğin. Lg G4 ile arasındada anlamlı fiyat farkı olacaktır çünkü rakibi Note 5 ya da Edge serileri belli ki.

Kamera anladığım kadarıyla aynı ama video kaydına ekstra özellikler eklemişler.

Ama aletin görünüşü 10 numara olmuş.. Cidden çok klas duruyor
  • Istanbul bilişimde G4 un garantisi nedir arkadaslar

• kalavar kullanıcısına yanıt
    kendileri garanti veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loser.

kendileri garanti veriyor

Alınır mı yani .. sizce

• kalavar kullanıcısına yanıt
    gittigidiyordan 1320 liraya alınabiliyor şu an, hiç indirimin yoksa 1580tl. istanbul bilişim sorunlu bir firma, onu geçtim 1800 verilmez paralele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 2 Ekim 2015; 23:35:19 >
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.