Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
407.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 883 seri diyor alacağım g4 için.bazı arkadaşlar 505 serisinden bahsetmiş.hangisi daha iyi.fark eder mj.acil cevap lütfen şimdi almak uzereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera gerçekten iyi arkadaşlar :)

https://forum.donanimhaber.com/UploadPhoto.aspx?fromMobile=yes&secureID=F0CE6BF20EB83B44E474CFD9C1C95E3C&mem=194268&photoDraftID=&from=46.45.154.82

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytugrul -- 30 Eylül 2015; 20:11:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Beyler bazen ilk aramalarda sesim karsiya gitmiyor. Kapatip arayinca problem olmuyor sebebi ne olabilir sizce???

Tam olarak bilmiyorum ama sorun bendede var sanirim,aradigim kişiler sorunj belirtmesede ben "Alo" dedikten sonra cevap vs gelmiyor tekrarlamak zorunda kalıyorum.Büyük ihtimal yazilimsal bi sorundur.

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sensorler kapaniyor sanirim. Kapatiyorsa alinmaz kanimca.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

Arkadaşlar şimdi hiç ekrandaki sarılıktan dolayı telefonu servise götüren yada diğer g4ler ile test eden olmadı mı

dostum ben ilk alırken bakmıştım.g2de de aynı sorunvardı pm den yazmıştım sana.g4 te bi sorun yoktu.yarın başka magazalardada bakcam bi.sonucunu yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffa

Sensorler kapanmıyor,kameranin sağ tarafindan kalıyor

Bu arada inceleme icin tesekkurler kamera lensi icin ek olarak koymalari hoş olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon07

Arkadaslar cok tesekkur ederim gercekten cok yardimci.oldu bilgiler acaba flexten sonra tatminsizlik ceker miyim onu dusunuyorum

G flexden sonra fazlasıyla tatmin olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: HomeScreen

quote:

Orijinalden alıntı: seffa

Sensorler kapanmıyor,kameranin sağ tarafindan kalıyor

Bu arada inceleme icin tesekkurler kamera lensi icin ek olarak koymalari hoş olmus.

Ozaman alinabilir siparis geceyim bakalim.

• Arkadaşlar selamlar.
    G4 ü güç tasarrufu moduna aldığımız zaman arka plandaki uygulamaları kısıtla seçeneğini de seçersen whatsapp dahil uygulamalar çalışmıyor.
    Benim sorum şu, arka plandaki uygulamalardan atıyorum sadece whatsapp ve email ve instagram dışındakileri kısıtla gibi bir seçenek var mıdır?

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: tgenc

Arkadaşlar selamlar.
    G4 ü güç tasarrufu moduna aldığımız zaman arka plandaki uygulamaları kısıtla seçeneğini de seçersen whatsapp dahil uygulamalar çalışmıyor.
    Benim sorum şu, arka plandaki uygulamalardan atıyorum sadece whatsapp ve email ve instagram dışındakileri kısıtla gibi bir seçenek var mıdır?

Teşekkürler

Yok diye biliyorum. Eğer arka plandaki uygulamaları kapatmak istiyorsanız greenify uygulamasını tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLKovY -- 30 Eylül 2015; 20:57:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

Arkadaşlar 883 seri diyor alacağım g4 için.bazı arkadaşlar 505 serisinden bahsetmiş.hangisi daha iyi.fark eder mj.acil cevap lütfen şimdi almak uzereyim

Enson 509 var . yanlis bilgi verilmis oyle bir seri yok

• quote:

Orijinalden alıntı: HomeScreen

quote:

Beyler bazen ilk aramalarda sesim karsiya gitmiyor. Kapatip arayinca problem olmuyor sebebi ne olabilir sizce???

Tam olarak bilmiyorum ama sorun bendede var sanirim,aradigim kişiler sorunj belirtmesede ben "Alo" dedikten sonra cevap vs gelmiyor tekrarlamak zorunda kalıyorum.Büyük ihtimal yazilimsal bi sorundur.

Hocam sim karti yeniledim aktif olmadi daha. Bakalim birde oyle deneyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Beyler bende lg g4c var ama telefon inanılmaz kasıyor ya facebook whatsapp tarzı uygulamalar yavaş çalışıyor bunun nedeni ne olabilir ? depolama alanıyla bi ilgisi varmı ?

Hocam favebook uygulamasi bazi telefonlarda asiri kasiyor. Birde tarayicidan girin

• quote:

Telefon etme ekranında 5457#*500# yazarak servis menüsüne girip en üstteki seçeneği seçin ve bütün lte seçeneklerinden işareti kaldırın. Sadece wcdme ve GSM seçenekleri işaretli kalsın. Bende işe yaradı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • apokhan kullanıcısına yanıt
    bilemiyorum bende yok galiba kimse birşey demiyor. yalnız bendede farklı bir sorun var. 5-10 dakika telefonla konuştuktan sonra ses bir perdenin arasından geliyor yani filtre gibi birşey oluyor ve netliği kayboluyor . kapatıp tekrar arayınca düzeliyor.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar 883 seri diyor alacağım g4 için.bazı arkadaşlar 505 serisinden bahsetmiş.hangisi daha iyi.fark eder mj.acil cevap lütfen şimdi almak uzereyim

Bu seri numarası kutunun üstünde yer alan numara mu peki,yoksa başka bir yerden mi bakiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: WoLKovY

quote:

Arkadaslar cok tesekkur ederim gercekten cok yardimci.oldu bilgiler acaba flexten sonra tatminsizlik ceker miyim onu dusunuyorum

Kesinlikle ama bataryada sikinti cekerim diye endiseleniyorum

• quote:

quote:

quote:

Bu seri numarası kutunun üstünde yer alan numara mu peki,yoksa başka bir yerden mi bakiyoruz

Kutuda yer alan numara,sanirim bataryanin altındada var.

• quote:

Orijinalden alıntı: solventh

manuel modda otofokusu kapatarak dene bir de. AF ye basıcan MF ye dönüşecek. bi dene.

O şekilde de olmuyor. Full manuel dışında makine tamamıyla kendisi karar veriyor pozlama değerine. Bu kadar iyi lensi olan ve bu özelliğiyle öne çıkan bir telefonda büyük bir eksiklik bence.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WoLKovY

quote:

Kesinlikle ama bataryada sikinti cekerim diye endiseleniyorum

Sony hariç tüm amiral gemi telefonlarla aynı ekran süreyi alıyor hocam

• 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.