Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
407.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz arkadaşlar? Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loser. kullanıcısına yanıt
    Benim kapakta da mıknatıs yok. ilk zamanlar aralık duruyor fakat bir süre kullandıktan sonra tam kapanıyor. Anormal bir görüntü yok.
  • MSefa23 kullanıcısına yanıt
    ses kısma ve power tuşuna aynı anda basıyoruz ekran görüntüsü almak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Önerebileceğiniz ekran koruyucu veya kılıf var mı ?

UAG

http://m.n11.com/urban-armor-gear-uag-lg-g4-kilif-P70485237

• dancingman kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: dancingman

şimdiden hayırlı olsun. 3 haftada anca gelir (PTT yüzünden) sende telefonu almış olursun o zamana kadar.

Sağolasın dostum, 2 haftadan önce alamam zaten telefonu.. Beklicez artık
  • Arkadaşlar LG G4 vatan bilgisayarda 1.900TL; istanbulbilişim'de 1.800TL. Bunların her ikisi de LG Türkiye garantili midir sizce? Öyleyse İstanbulbilişim'den alayım diyorum?
  • Evet bu kapaklar Orijinal kapağın yerine takılıyor. deri kapakla birlikte kullanamayız.
  • LarethIan kullanıcısına yanıt
    paraleldir o lg garanti olsa yazarlar her tarafına ilanın
  • LarethIan kullanıcısına yanıt
    Şimdi istanbul bilişimin sitesine baktım model H815 yazıyor, LG Türkiye garantili cihazlar H815TR model numarası ile satılıyor.
  • Beyler bazen ilk aramalarda sesim karsiya gitmiyor. Kapatip arayinca problem olmuyor sebebi ne olabilir sizce???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokhan -- 30 Eylül 2015; 19:25:25 >
  • Fabioss F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, fiyat biraz tuzlu gibi...
  • klıksadakı g4 ler hangı fırmanın garantısı altında acaba ?
  • Telefonun gerçekten kamerası çok çok mu iyi?

Bu aradalar telefon alacağım ve şu an için en önemli şeylerden birisi kamera.
  • cepporttan verdiğim g4 siparişim geldi fakat kodu h815 yerine, h815t yani hongkong versiyonlu. hatta poşetin içine sarj için priz dönüştürücü atmıişlar 1 tane ekstra. almadan önce tr sarj uyumlu diyorlardı
    ben şimdi telefonun kutuyu açmadım ne yapayım? hongkong versiyonlu olması sorun yaratır mı?
  • vectrac kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok, çok iyi. Açıkça kamerası en iyi Android işletim sistemli cihaz.

Ha sadece kamera önemli, gerisi önemsiz derseniz Lumia 1020'den daha iyi bir cihaz yoktur.
  • tarzanabi T kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. En önemli kriter kamera ama tabii ki diğer özellikler de en azından fiyatı kadar tatmin edici olsa yeter. Oyun performansı nasıl peki? Hani o da iyiyse hemen almayı düşünüyorum kuzenime.
  • İlk incelemelerinde pil performansı 3000mh a göre bayağı düşüktü cihazın. Zaman içinde gelen updateler ile gelişme yaşandı mı? Ona göre almayı düşünüyorum...
  • Arkadaşlar şimdi hiç ekrandaki sarılıktan dolayı telefonu servise götüren yada diğer g4ler ile test eden olmadı mı
  • 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.