Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
407.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam beyler sonran 9 sayfayı da okudum hepsinde de almak isteyen arkadaslar sormuslar cevaplayan insanlar olmamıs dogru duzgun, bu kadar mı pasif buradaki kullanıcılar? Ya adam gibi fikirlerinizi yazın biraz bilgilendirin bizleri, eger ki g4 bir hataysa almayın su yuzden dolayı ama yok F/P olarak en iyi cihaz derseniz (ki su anda oyle gozukuyor) alın su sebeblerden dolayı diyin. Cihazın ozelliklerini biliyorum ama guncel gunluk kullanımda onerir misiniz? G flex kullanıyorum cok memnunum acıkcasi sadece sıkıldım degistireyim dedim G4 hem boyut kucuk hem 5.5 inc 2k ekran
  • quote:

Orijinalden alıntı: vectrac

Cevap için teşekkürler. En önemli kriter kamera ama tabii ki diğer özellikler de en azından fiyatı kadar tatmin edici olsa yeter. Oyun performansı nasıl peki? Hani o da iyiyse hemen almayı düşünüyorum kuzenime.

Piyasadaki en iyi telefon kamerasına sahip. Oyun olarakta şuan piyasadaki tüm oyunları ultra ayarlarda açıyor. Pek oyun oynayan biri değilim. Asphalt 8 denemiştim ultra ayarlarda. 0 kasma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

İlk incelemelerinde pil performansı 3000mh a göre bayağı düşüktü cihazın. Zaman içinde gelen updateler ile gelişme yaşandı mı? Ona göre almayı düşünüyorum...

Her güncellemede daha iyi oluyor. Ben şuan memnunum. Gece uyurken %20 %25 kadar şarjım kalıyor. Akşam takıyorum sabah şarj oluyor. Benim günümü çıkartıyor. 5 ile 6 saat arası ekran süresi alıyorum. Daha 5 saatin altına düştüğümü hatırlamıyorum. Greenify kullanıyorum. Çok etkisi oluyor bataryaya

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon07

selam beyler sonran 9 sayfayı da okudum hepsinde de almak isteyen arkadaslar sormuslar cevaplayan insanlar olmamıs dogru duzgun, bu kadar mı pasif buradaki kullanıcılar? Ya adam gibi fikirlerinizi yazın biraz bilgilendirin bizleri, eger ki g4 bir hataysa almayın su yuzden dolayı ama yok F/P olarak en iyi cihaz derseniz (ki su anda oyle gozukuyor) alın su sebeblerden dolayı diyin. Cihazın ozelliklerini biliyorum ama guncel gunluk kullanımda onerir misiniz? G flex kullanıyorum cok memnunum acıkcasi sadece sıkıldım degistireyim dedim G4 hem boyut kucuk hem 5.5 inc 2k ekran

Hocam telefondan girdiğim için uzun uzun yazamıyorum. Siz hangi özelliğini merak ediyorsunuz veya aklınıza takılan ne varsa sorun cevaplayım

• napolyon07 kullanıcısına yanıt
    5 aydır kullanıyorum. kamera konusunda bence 1 numara ... şarj konusunda beni çok fazlasıyla tatmin ediyor. 1 günden fazla kullanıyorum. 4 saat civarı ekran süresi alıyorum. bazen 3 - 3,5 saat de oluyor. takılma gibi bir olayla karşılaşmadım. daha önce de g2 kullanıyordum. onda olan ısınma kadar ısınma olmuyor. kahverengi deri kapak ile aldım. kapak cebe girip çıkmaktan köşelerde rengi soluyor fakat gerçek deri zaten bu şekilde davrandığından sıkıntı duymuyorum. son güncellemelerle şarj konusunda daha iyi olduğunu söyleyebilirim. basit oyunlar oynuyorum o yüzden grafik olarak ne kadar iyi ya da kötü yorumum yok ama almadan önce incelemelerimde gayet iyi oyun performansı olduğunu gördüm. dokunmatik sıkıntıları genelde ekran filminden kaynaklanıyor. doğru ekran filmi alınırsa sıkıntı çıkmıyor. konuşma sesinden g2 den sonra gayet memnunum.

genel olarak çok memnunum. daha bir sıkıntısını görmedim. ( 505 serisi bu arada ).

• Hocam cevap için tesekkurler ikinizede,

Eotd arkadasım, seriden seriye değişiyor mu bu olay? Bir de kronik problemleri var mı acaba?

WoLKovY arkadasım ayrıca bilmek istediklerim 1 gunde ortalama kullanımda kac saat batarya performansı aldığınızla birlikte kamerayı S6 ile karsılastırınca fark nasıl ? S6 nın kamerasını cok begendim cunku LG G4 unkü ondan daha mı iyi ?S6 guzel cihaz ama pahalı. G4 ise fiyat performans bakımından en uygunu su anda
  • G2 den G4 e geçtim Kamerası Hariç Geçmeye değmez Değişiklik Olsun diyenler Geçebilir. Bide 4k kayıt var ekstradan. G2 uzuuuun seneler rahatlıkla götürür. G2 de yapıp ta G4 te yapamadığın 4k varvar. G4 Kamerada uzak ara 1 numara sırf bunun için bile alınır.

• quote:

Hocam cevap için tesekkurler ikinizede,

Eotd arkadasım, seriden seriye değişiyor mu bu olay? Bir de kronik problemleri var mı acaba?

WoLKovY arkadasım ayrıca bilmek istediklerim 1 gunde ortalama kullanımda kac saat batarya performansı aldığınızla birlikte kamerayı S6 ile karsılastırınca fark nasıl ? S6 nın kamerasını cok begendim cunku LG G4 unkü ondan daha mı iyi ?S6 guzel cihaz ama pahalı. G4 ise fiyat performans bakımından en uygunu su anda

Buyurun hocam şu videoda gayet iyi bir şekilde karşılaştırma yapılıyor.

• quote:

Hocam cevap için tesekkurler ikinizede,

Hocam sabah 6ta şarjdan çıkartıyorum. Gece uyurken (saat 24:00 gibi) %20 %25 şarj artıyor. Ekran süresi 5 ile 6 saat arası alıyorum. 5 saatin altına düşmedim. İlk aldığınızda ekran süresi 3 saat kadar gidicektir. Birkaç tam şarjdan sonra batarya yerine oturuyor. Gelen tüm güncellemeleri de yapın. Şuan 10d sürümü mevcut. Kamerası ise s6dan bir tık önde. Gece çekimleri s6ya göre çok çok iyi. Özellikle ben ön kamerasını çok beğeniyorum g4ün. Çok net çıkıyor. Performansından çok memnunum. 31 temmuzdan beri kullanıyorum daha 1 kere kastığını, donduğunu görmedim. Pek oyun oynamam ama bir kere asphalt 8 ile ultra ayarlarda performansını denemiştim. 0 takılma. Arka kapağının açılması ve SD kart takılabilmeside başka bir avantajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLKovY -- 30 Eylül 2015; 17:41:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dancingman

Benim kapakta da mıknatıs yok. ilk zamanlar aralık duruyor fakat bir süre kullandıktan sonra tam kapanıyor. Anormal bir görüntü yok.

hocam mıknatıs gibi çat diye kapanıyor mu. yoksa hafifte olsa bi ayrıklık var mı ?.

birde bu modelde (yani bu şekilde olanlar) hepsi aynı mı kapanmıyor mu ?
  • aliexpress ten kap almayı düşünüyorum alan var mı acaba ?
  • kamerayı çok kullanmayan biri için yine tavsiye eder misiniz bu telefonu?
  • telefonu gittigidiyordan aldım, paralel. geldi bataryasını taktım, direkt açıldı ve çince acıldı hgiç bi ayar ekranı falan gelmeden. normal mi bu?
  • Ana kamerada pozlama hatası
    Benim kullandığım diğer android cihazlarda fotoğraf çekerken focus ve pozlamayı ekrana dokunduğumuz yere göre yapıyor. LG G4 focusu dokunduğum yere göre yapıyor ama pozlama sabit kalıyor.
    Şöyle örnek vereyim. Pencere önünde duran birini çekiyorum. Pencereden görünen binalar vs. var ve içeriye göre oldukça parlaklar. Ben ekranın neresine dokunursam dokunayım kamera ışık ayarlarını dışarıdaki manzaraya göre yapıyor. Çekmek istediğim kişi karanlık çıkıyor.
    Cihazın ön kamerasında bir problem yok. O tam istediğim gibi tam dokunduğum yerin ışık değerlerine göre ayar yapıp çekiyor.
    Başka bir LG G4'te de denedim, sonuç yine aynı. Bu LG'nin yazılımsal bir hatası mı yoksa benim bu sorunu çözmek için başka bir ayar mı yapmam gerekiyor ("ışık ayarını dokunduğum yere göre yap" gibi bir ayar)?
  • manuel modda otofokusu kapatarak dene bir de. AF ye basıcan MF ye dönüşecek. bi dene.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gsmarena.com/lg_g4_pro_stops_by_gfxbench_with_a_57_display_and_4gb_of_ram-news-14246.php

komple metal olacaktı galiba bu. ön kamerayı 5 e indirmişler. 64 gb. 4 gb ram. başka bi fark yok gibi gözüküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,

Nillkin'in LG G4 için olan sertleştirilmiş 9H cam korumasını aldım ve inceledim. Dilerseniz aşağıdaki adresten izleyebilirsiniz.

http://goo.gl/XB7iFl

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Beyler bazen ilk aramalarda sesim karsiya gitmiyor. Kapatip arayinca problem olmuyor sebebi ne olabilir sizce???

• Arkadaslar cok tesekkur ederim gercekten cok yardimci.oldu bilgiler acaba flexten sonra tatminsizlik ceker miyim onu dusunuyorum

• war3z kullanıcısına yanıt
    Bu telefon replika. 400 liraya bulabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.