Şimdi Ara

Pascal Nouma: 'Ben 7 Ay Aldım Şimdi 4 Maç''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devamli burada kazandigim parayi konusanlar, 7 ay ceza sonrasi 32 yasinda futbol hayatim bitmisti..itiraz bile etmedim..

Kimin yaptigi onemli degil, Simdi o hareketin cezasi 4 mac, yinede kimseye kirgin degilim, saglik olsun..

https://twitter.com/pnouma21

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Raul'u savunmuyorum da adam golü attı soktu elini o biçim salladı Raul hem sahada değildi hem de elini içeri sokmadı nasıl aynı ben anlamadım. Adamın bi çıkarıp direğe vurmadığı kalmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Devamli burada kazandigim parayi konusanlar, 7 ay ceza sonrasi 32 yasinda futbol hayatim bitmisti..itiraz bile etmedim..

Kimin yaptigi onemli degil, Simdi o hareketin cezasi 4 mac, yinede kimseye kirgin degilim, saglik olsun..

pascalı satanlar beşiktaşlı yöneticilerdi. o işler karışık. azizin o zaman ki vukuatları değişik. yaşı gençler hatırlamaz. başka bir gün anlatırım.
  • Bunların hesabını nasıl verecek fenerasyon. Bunlara çok sabredildi yeter artık
  • adam haklı adalet , dağıtıcı sistemde olmaz ise ne anladım ben o sistemden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Drogba

quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Devamli burada kazandigim parayi konusanlar, 7 ay ceza sonrasi 32 yasinda futbol hayatim bitmisti..itiraz bile etmedim..

pascalı satanlar beşiktaşlı yöneticilerdi. o işler karışık. azizin o zaman ki vukuatları değişik. yaşı gençler hatırlamaz. başka bir gün anlatırım.

Beşiktaş medya baskısından yolladı evet ama federasyon da 7 ay ceza verdi.

• Pascal 3 ay ceza alacakmış, 7 ay olursa sözleşme fesh hakkı varmış, Beşiktaşlı bir yönetici devreye girince 7 ay yemiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schlaf Schön

Pascal 3 ay ceza alacakmış, 7 ay olursa sözleşme fesh hakkı varmış, Beşiktaşlı bir yönetici devreye girince 7 ay yemiş.

eee yani ? burdan çıkması gereken sonuç , ceza verilmesin mi portekiz apaçisine ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Raul'u savunmuyorum da adam golü attı soktu elini o biçim salladı Raul hem sahada değildi hem de elini içeri sokmadı nasıl aynı ben anlamadım. Adamın bi çıkarıp direğe vurmadığı kalmıştı

Yazdığın mantıklı geliyor mu cidden? Pascal gibi ceza alması için elini şortuna mı sokması lazımdı yani?
    Maç içinde yapıp yapmamasının zaten bir önemi yok.
    Meireles zaten çözmüştür nasıl bi yerde olduğunu. Yarın bi gün de şortunu indirir yapar,vaziyet onu gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozilec

quote:

Raul'u savunmuyorum da adam golü attı soktu elini o biçim salladı Raul hem sahada değildi hem de elini içeri sokmadı nasıl aynı ben anlamadım. Adamın bi çıkarıp direğe vurmadığı kalmıştı

Yazdığın mantıklı geliyor mu cidden? Pascal gibi ceza alması için elini şortuna mı sokması lazımdı yani?
    Meireles zaten çözmüştür nasıl bi yerde olduğunu. Yarın bi gün de şortunu indirir yapar,vaziyet onu gösteriyor.

Yakındır yakındır, böyle muz cumhuriyetinde, böyle cezalara, şortunu da indirir, tribündeki kızlarımızı da kovalar

• quote:

quote:

Topsuz alanda birine yaparsın bence cezası 6-7 maçtır Nouma golü atıyor söküyor elini sallıyor tabi ki fark var arada

• runje 2 maç aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Schultz

runje 2 maç aldı

http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=273182

Ceza almadı.

• quote:

quote:

Drogba varken yapmaya cesaret edemez. Yok Drogba çıkarırsa lig biter çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Reactive

quote:

Orijinalden alıntı: King Schultz

runje 2 maç aldı

http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=273182

Ceza almadı.

sonuç olarak kesilmiş veya kesilmemiş bir cezada var ortada, 7 ay ceza verilen nouma'yı hangi gerekçelerle uzaklaştırıldığına bakmak lazım, bence yanlıştı o zamanda demiştim(bize karşı yapmasına rağmen).
    sahanın içinde oyuncu dövsen 3 ay ceza zor yersin. el hareketi sebebiyle, edep yeri gösterme hareketiyle dünyada büyük ceza alan başka kimse yoktur zaten.

• Umarım bu demirören ve ekibi ileride bir davada yargılanır da haksız yere en ağır cezaya çarptırılırlar.Ondan sonra adaleti kötüye kullanmak nasıl oluyormuş görürler.
  • O elini içeri atmıştı, 30.000 kişi, 30 kamera, 70 milyon kişi ona odaklanmışken. Hareket farklı. Aradan 10 yıl geçti, kurullar kişiler farklı. Runje örneği ortada. Karmaşa yaratmaya gerek yok
  • meireles o hareketiyle ilgili olarak "Her erkeğin zaman zaman yolda yürürken bile yapacağı bir hareketti." dedi.
    demek ki bu savunma ciddiye alınmış ve az ceza verilmiş.
    tahkimde de bu ceza sıfırlanıp, özür dilenirse şaşırmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

quote:

Drogba varken yapmaya cesaret edemez. Yok Drogba çıkarırsa lig biter çünkü

İstemsiz güldüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlatılacak ya da yaşı tutacak diye birşey yok Pascal kendi söyledi zaten herşeyi.. "TFF bana 3 ay vereceğini kulübüme söylemiş onlarda sözleşmemde ki tazminatsız gönderme maddesini uygulayabilmek için 7 ay üzerinden pazarlık yaptılar" dedi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.