Şimdi Ara

Pasaport vize transferi çok acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bi kaç saattir arıyorum ama soruma am cevap bulamadım bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim. Yurt dışına gönderildiğimiz bir olayda "gri hizmet pasaportu" çıkartıldı benim adıma ve bu pasaporta USA 10 yıllık vize verdi. Türkiyeye döndükten sonra bu pasaportları iptal etmemiz istendi. Fakat içindeki USA vizem duruyor.

Şimdi benim merak ettiğim ben yeni bir lacivert pasaport çıkartırsam gri pasaportumdak vizemi konsoloslukta buna geçirebilir miyim yani vizemin geçerli olmasının bir yolu va mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 8 Nisan 2013; 20:09:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Steam :http://steamcommunity.com/id/hakanwow/
  • iyi akşamlar
    oldukça ilginç bir sorunuz var. vizenizin tipi belirleyici olabilir diye düşünüyorum. Benim mavi pasaportta olan vizem yeşil pasaport yanında birde geçersiz maviye taşısamda işe yaradığına göre sizinki neden olmasın? Bunu elçilik için danışmaya sormak daha belirleyeci olacaktır sanırım. Kişisel düşüncem " persona non grata" ilan edilmediyseniz vizenizin geçerli olacağı yönünde. Sonucu bilgilendirirseniz sevinirim.
    İstanbul,Lefkoşa,Paris,Barcelona, Oslo,Stockholm,Amsterdam,Roma,Floransa, Brüksel,Brugge,Moskova,Budapeşte,Viyana,Prag,Lizbon, Riga, New York, Orlando, Kopenhag, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles, Boston, Chicago, Washington DC, Munih, Zurih, luzern, Cenevre, Lyon, Singapore, Bali. Bangkok,Siemrap, Philadelphia,Atlantic city
  • quote:

Orijinalden alıntı: etayfun

iyi akşamlar
    oldukça ilginç bir sorunuz var. vizenizin tipi belirleyici olabilir diye düşünüyorum. Benim mavi pasaportta olan vizem yeşil pasaport yanında birde geçersiz maviye taşısamda işe yaradığına göre sizinki neden olmasın? Bunu elçilik için danışmaya sormak daha belirleyeci olacaktır sanırım. Kişisel düşüncem " persona non grata" ilan edilmediyseniz vizenizin geçerli olacağı yönünde. Sonucu bilgilendirirseniz sevinirim.

Ya işte pasaport hizmet pasaportu olduğundan şüphem var çünkü konsoloslukta bize vize verilirken neredeyse soru bile sorulmadı pasaporta güvenerek verdiklerini düşündüm ingilizce biliyor musunuz dendi sonra yabancı bir hanım üstünkörü neden gittiğimizi sordu zaten yanımızda dışişleri bakanlığı ve usaf'ın izin belgeleri tarzı belgeler vardı. Vize tipime bakıp aktarırım şimdi umarım geçerliliğini korur çünkü 10 yıllık verilmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Merhaba arkadaşlar,

Bi kaç saattir arıyorum ama soruma am cevap bulamadım bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim. Yurt dışına gönderildiğimiz bir olayda "gri hizmet pasaportu" çıkartıldı benim adıma ve bu pasaporta USA 10 yıllık vize verdi. Türkiyeye döndükten sonra bu pasaportları iptal etmemiz istendi. Fakat içindeki USA vizem duruyor.

Şimdi benim merak ettiğim ben yeni bir lacivert pasaport çıkartırsam gri pasaportumdak vizemi konsoloslukta buna geçirebilir miyim yani vizemin geçerli olmasının bir yolu va mı.

Pasaportsunuz geçersiz olsa bile bana kalırsa vizeniz hala geçerlidir.Ama en kesin bilgiyi konsolosluğa danışaraktan alabilirsiniz.
    2017 TURKISH AIRLINES EUROLEAGUE ŞAMPİYONU
    FENERBAHÇE

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperEGO_

aynı şey benim de başıma geldi. hiçbir problem çıkmadan 2. pasaportla giriş yaptım

Benim sıkıntı şuydu kardeş vize "hizmet pasaportunda" ama benim yeni aldığım pasaport "normal" yani bordo posaport fakat sıkıntı değilmiş direkt olarak konsolosluğa yüzyüze sordum sıkıntı olmayacağını söyledi zaten olmadı da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.