Şimdi Ara

Partner tepee allure 115 hp 37.500 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 308 icin bir kac kez konu acmama ragmen gidip partner tepee allure icin kapora biraktm :) Nedeni ise 308 bazi durumlarda 5 kisilik aile oldgmz icin sıkısabiliriz mantiğım . 308 active icin 46.400 fiyat almistm o parayi ayarlayamadm ocakta ayarlardm ama is isten gecerdi access in fiyatina baktm 37.000 de anlastk ama bu sefer donanim eksikti. Nitekim bugun gidip 115 li allure partner tepe beyaz renk icin 37.500 de anlastk bu araci filo indirimi disinda + bir indirim varmis Kam mi ne o indirime girdm sirket adina aliniyr arac 15 ve uzeri arac olanlara saglam bir indirim yapiyorlarmis bende kaporami biraktm ocak ayi trafiğe cikis sarti ile . Sizce iyi mi yaptm kotumu yorumlarinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgolo -- 19 Aralık 2012; 20:07:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

308 icin bir kac kez konu acmama ragmen gidip partner tepee allure icin kapora biraktm :) Nedeni ise 308 bazi durumlarda 5 kisilik aile oldgmz icin sıkısabiliriz mantiğım . 308 active icin 46.400 fiyat almistm o parayi ayarlayamadm ocakta ayarlardm ama is isten gecerdi access in fiyatina baktm 37.000 de anlastk ama bu sefer donanim eksikti. Nitekim bugun gidip 115 li allure partner tepe beyaz renk icin 37.500 de anlastk kaporami biraktm ocak ayi trafiğe cikis sarti ile . Sizce iyi mi yaptm kotumu yorumlarinizi bekliyorum.

müthiş rakam gerçekten.42 den bir gıdım inmiyorlardı.pug aralıkta çok yüksek bir satış rakamı yakalıyacak.inşallah yeni yıldada bu satış fiyatı politikalarınıda devam ettirirler.o zaman eski parlak günlerine dönerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

308 icin bir kac kez konu acmama ragmen gidip partner tepee allure icin kapora biraktm :) Nedeni ise 308 bazi durumlarda 5 kisilik aile oldgmz icin sıkısabiliriz mantiğım . 308 active icin 46.400 fiyat almistm o parayi ayarlayamadm ocakta ayarlardm ama is isten gecerdi access in fiyatina baktm 37.000 de anlastk ama bu sefer donanim eksikti. Nitekim bugun gidip 115 li allure partner tepe beyaz renk icin 37.500 de anlastk kaporami biraktm ocak ayi trafiğe cikis sarti ile . Sizce iyi mi yaptm kotumu yorumlarinizi bekliyorum.

müthiş rakam gerçekten.42 den bir gıdım inmiyorlardı.pug aralıkta çok yüksek bir satış rakamı yakalıyacak.inşallah yeni yıldada bu satış fiyatı politikalarınıda devam ettirirler.o zaman eski parlak günlerine dönerler

Yazmayi unutmusm filo indirimiyle aliyorum fiyat guzel cidden tek sıkıntı radarlarda ticarinin etkisi buyuk oluyor :)

• quote:

quote:

quote:

Yazmayi unutmusm filo indirimiyle aliyorum fiyat guzel cidden tek sıkıntı radarlarda ticarinin etkisi buyuk oluyor :)

asıl sıkıntı k2 belgesi alma zorunluluğu bence.zira anladığım kadarıyla şirket adına alınacak.ruhsatta ticari geçeceği için k2 belgesi şart

• quote:

quote:

quote:

quote:

asıl sıkıntı k2 belgesi alma zorunluluğu bence.zira anladığım kadarıyla şirket adına alınacak.ruhsatta ticari geçeceği için k2 belgesi şart

Aslinda tam olarak degil sirket ortaginin adina sadece sirket inidirimi aliyoruz boylelikle yine o belgeyi alma zorunlulugu varmi bu belgeyi hic bilmiyrm nedir ne ise yarar ne kadara alinir

• ruhsatta hususi yazsa da şirket adına kayıtlıysa aracı yetki belgesine kaydettirmek gerekir. Hayırlı olsun.
  • Bu aracı test etmiştim, c sınıfı binek araç kıvamına yaklaşmış artık.Donanım ise hill holder,esp vs olan opsiyonlarıyla beraber şahaneydi.Hayırlı uğurlu olsun, 3 ay önce 42 bin liradan 1 kuruş aşağı vermiyorlardı.Siz çok avantajlısınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADAMANTIUM

ruhsatta hususi yazsa da şirket adına kayıtlıysa aracı yetki belgesine kaydettirmek gerekir. Hayırlı olsun.

Sirket tabanli sahis adina kayitli olacak ama alindiktan sonra devrini ustume alacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Bu aracı test etmiştim, c sınıfı binek araç kıvamına yaklaşmış artık.Donanım ise hill holder,esp vs olan opsiyonlarıyla beraber şahaneydi.Hayırlı uğurlu olsun, 3 ay önce 42 bin liradan 1 kuruş aşağı vermiyorlardı.Siz çok avantajlısınız.

Tsk ederim fiyat donanim orani guzeldi tipide hosuma gitti aldim:) hocam bisey soracam simdi ticari bir araci sirket adina almayla sahis adina alma arasinda sonradan alinan belgelerde veya odenen paralarda bir degisiklik varmi acaba ?

• Kısaca yazayım. Gerçek kişi yani şahıs adına hususi olarak kayıtlı kamyonet cinsi araçlarda ticari maksatlı yük taşınmadığı müddetçe yetki belgesi zorunlu değil. Ayrıca şehirler arası yollarda seyreder iseniz kış aylarında kış lastiği zorunluluğu var. Her yıl muayene zorunluluğuna ve ayrıca düşük hız limitlerine de dikkat etmek gerek.
  • HAYIRLI OLSUN

• quote:

Kısaca yazayım. Gerçek kişi yani şahıs adına hususi olarak kayıtlı kamyonet cinsi araçlarda ticari maksatlı yük taşınmadığı müddetçe yetki belgesi zorunlu değil. Ayrıca şehirler arası yollarda seyreder iseniz kış aylarında kış lastiği zorunluluğu var. Her yıl muayene zorunluluğuna ve ayrıca düşük hız limitlerine de dikkat etmek gerek.

İlginiz icin tsk ederim onceden caddy kullandigim icin az cok ticarilerin dezavantajlarini biliyrm benim merak ettigim acaba sirket adina almajla ekstra bir maliyetin altina girdimmi sahsin adina alinan ticarilere gore ?

• özel kullanım için ticari araç alınması bir tek tr'de var sanırım. etraf doblodan flamingodan dağdan tepeden geçilmiyor...
  • quote:

quote:

Kısaca yazayım. Gerçek kişi yani şahıs adına hususi olarak kayıtlı kamyonet cinsi araçlarda ticari maksatlı yük taşınmadığı müddetçe yetki belgesi zorunlu değil. Ayrıca şehirler arası yollarda seyreder iseniz kış aylarında kış lastiği zorunluluğu var. Her yıl muayene zorunluluğuna ve ayrıca düşük hız limitlerine de dikkat etmek gerek.

İlginiz icin tsk ederim onceden caddy kullandigim icin az cok ticarilerin dezavantajlarini biliyrm benim merak ettigim acaba sirket adina almajla ekstra bir maliyetin altina girdimmi sahsin adina alinan ticarilere gore ?

Alıntıları Göster
    @ akgolo

Extra Maliyet konusunda bir bilgim yok hocam.

• neden özel kullanım için ticari araç alınır? gerçekten çok merak ediyorum.. şimdi hemen agresif yorumlar yapan olur biliyorum ama bana magandalık gibi geliyor aile kullanımı için ticari almak
  • hocam şirket varsa kurtuluşun yok.belgeyi alacaksın.şirket varsa baştan zaten ticari olarak yazılacak.sen sonradan kendi üstüne alsan bile bilmiyorum değişirmi.zor bir olay.cezası 2000 tl civarı.belge tutarıda o civarlarda olması lazım.dikkat et ticari yazdığı anda isterse içi bomboş olsun.belge yoksa cezayı yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: smoothtouchdown

neden özel kullanım için ticari araç alınır? gerçekten çok merak ediyorum.. şimdi hemen agresif yorumlar yapan olur biliyorum ama bana magandalık gibi geliyor aile kullanımı için ticari almak

hocam madem sordunuz hemen söyleyeyim NEDENLERİ:
    1-iç hacmi geniş bagajı büyük
    2-0 km bu büyüklükte bu özellikte aracın fiyatı ucuz
    3-benim boy 1.92 superb ve passat ın dışında neredeyse hiç bir aracta binip koltuğu ayarladığımda arka tarafta ayak koyacak yer kalmıyor.(tikim var da direksiyon dizime değince aracı süremiyorum)
    (Eşim hasta olmasa alacam bi tane bende ama maalesef passata yoğunlaşmak zorundayım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smoothtouchdown

neden özel kullanım için ticari araç alınır? gerçekten çok merak ediyorum.. şimdi hemen agresif yorumlar yapan olur biliyorum ama bana magandalık gibi geliyor aile kullanımı için ticari almak

37.500 tlye alinabilecek ve 5kisini rahat edebilecegi bagajini tasiyabilecegi dizel sifir km c sinifi donanim guvenlik seviyesinde olan bir arac goster veya yaratta onu alsinlar arkadas.agrasif yorum istiyorsun ama bizde yok.

• quote:

quote:

sirket adina alman gider olarak sadece k belgesi namina olur oda 1500 tl civarinda eger ustune aldigin sirketin diger araclari var ise ozaman sadece tasit karti alirsin oda 60tl civarinda.birde sahsin adina alsaydin fiyatta nasil bir degisiklik olurdu onuda fayda maliyet yaparsin ama bu sekilde her turlu kurtarirsin.en guzel tercihini yapmissin 308den daha guzel bir secim fiyat performans araci

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.