Şimdi Ara

Partizan-Fenerbahçe ve Fenerbahçe-Partizan D-SMART ta :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aldığım son duyumlar doğruysa(-ki büyük ihtimalle doğru) iki maçta D-smarttaymış.

Ben görmedim ama bazı arkadaşlar reklamlarının döndüğünü söylediler. Hadi Fenerbahçe kal da şu Şampiyonlar Ligine adam gibi maç izleyelim.

• quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

Arkadaşlar aldığım son duyumlar doğruysa(-ki büyük ihtimalle doğru) iki maçta D-smarttaymış.

Ben görmedim ama bazı arkadaşlar reklamlarının döndüğünü söylediler. Hadi Fenerbahçe kal da şu Şampiyonlar Ligine adam gibi maç izleyelim.

Deplasmandaki maçı hem d-smart hem de başka bir kanal yayınlayabilir diye biliyorum ben.
  • Bir tane sırp kanalı maçı veriyormuş galiba ama ?
  • Hay ben bu d-smart ınnnnnn dükkanına gideyim
  • offff
    13.08.2008 22:00 Partizan - Fenerbahçe Sırbistan
    http://www.dsmart.com.tr/futbol.aspx

• quote:

Orjinalden alıntı: SaGaPo

quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

Arkadaşlar aldığım son duyumlar doğruysa(-ki büyük ihtimalle doğru) iki maçta D-smarttaymış.

Deplasmandaki maçı hem d-smart hem de başka bir kanal yayınlayabilir diye biliyorum ben.

gecen sene BJK'nin deplasman maclarida D-Zmartaydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok öyle beleş
    iki gıdım para verip bi yerde izleyin işte
  • evet dsmart ın futbol kanalında maç.. Gs'nin maçı da dspor da bjk nin maçı da dsmarta... Sabah günaydın spor u izlerken bende şahit oldum arkadaşlar
  • nerden çıktı bu D-Zıbar(t)
  • cok sinirim bozoldu off

Aydin Dogan
  • Maçı Hotbird uydusundaki RTS SAT kanalı da verecek.Uydusu olanlar izleyebilirler...

11.585 V 27.500 3/4
  • Kadıkoydeki maçı hangi kanal vericek ?
  • D-Smart
  • Yayıncı kuruluşa bu öfke neden bende onu anlamıyorum.

Kulüpler satmasın maçlarını D-Smart'a .
    Bu konu hakkında Ne Aziz Yıldırım'a ne Adnan Polat'a ne de Yıldırım Demirören'e kimsenin bir şey söylediğini duymadım ?

D-Smart ile uzaktan yakından ilgim yoktur. Hatta evimde uydu alıcıları bile yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Yayıncı kuruluşa bu öfke neden bende onu anlamıyorum.

Kulüpler satmasın maçlarını D-Smart'a .
    Bu konu hakkında Ne Aziz Yıldırım'a ne Adnan Polat'a ne de Yıldırım Demirören'e kimsenin bir şey söylediğini duymadım ?

D-Smart ile uzaktan yakından ilgim yoktur. Hatta evimde uydu alıcıları bile yoktur.

Klupler kim daha çok para verirse ona satar.Bu adam Neden Maçları şifreliyor.Normal Bir kanalda versin.Show verseydi daha çok parayı, klupler bu sefer Showa satardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue1907

Maçı Hotbird uydusundaki RTS SAT kanalı da verecek.Uydusu olanlar izleyebilirler...

11.585 V 27.500 3/4

Şifresiz değil mi kanal?
  • İlker yasin mutlu bir dünya daymış vay anasını çünkü d-zıbart izliyomuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: imaginary

Şifresiz değil mi kanal?

şimdilik şifresiz.maç anında girerse şifreye bilemem.
  • Baktım kanala ama ekranda yayın yok veya şifreli yazıyor. Acaba en güncel yazılım yüklersem izleyebilir miyim?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.