Bildirim
Fenerbahçe - Kocaelispor A2 FBTV' de
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
izleyeceğim ben de -
Dakika 3 GOL Recep Niyaz müthiş bir pas attılar ve gol. -
kaç kaç ? Recep nasıl ? -
4-0 beykan attı yeni açabildim -
bonuslarda iş var -
Oğuz Mataracı,Hakan Çinemre, Emrah Akar, Gökhan Sazdağı nasıldı ? -
oğuz mataracı için henüz erken
ancak beykan ve recep niyaz için geç bile kalınıyor -
-
Antalya 1. Lige çıktı, oğuz mataracı çok güzel bi gol attı
Samsunda Recep de çok iyiydi, ayrıca antalyada son penaltıyı atan ömer kandemir de fenerbahçe altyapısından...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskisi gibi izlemiyorum altyapıyı hocam:) Şapkadan tavşan çıkarsalar bizim altyapıdaki oyuncuları A takıma monte etmek zor. -
Recep tam bir çöp. 96. dakikada çok güzel çalımlar attı ama kaç tane Samsunspor maçı izledim olumlu tek hareketi o. Samsunspor'da penaltıları atan ormancılara da selam olsun buradan. -
Mataracı LASK Linz ile anlaşmıştı, bizim oyuncumuz değil yani. Antalyasporda kiralık forma giyiyordu. Çok güzel bir gol attı.
Recep bu sene Samsun'da pek iyi oynamadı. Uzatmalarda dribling yeteneğini kullanarak içeri güzel girdi ama sonunu getiremedi
Beykan'ı bu sene çok takip edemedim ama güzel oynuyor diyorlar. Adana Demir'deydi bu sene.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X