Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Fenerbahçe - Kocaelispor A2 FBTV' de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar saat 13 de maç var. FB tv canlı veriyo sanırım İş yerinde engelli olduğu için izleyemiyorum.Recep de kadroda, İzleyen arkadaşlar ayrıca Oğuz Mataracıyı takip edebilir mi Salihin yokluğunda orta saha da oynama ihtimali var mı ?

• izleyeceğim ben de
  • Dakika 3 GOL Recep Niyaz müthiş bir pas attılar ve gol.
  • kaç kaç ? Recep nasıl ?
  • 4-0 beykan attı yeni açabildim
  • bonuslarda iş var
  • Oğuz Mataracı,Hakan Çinemre, Emrah Akar, Gökhan Sazdağı nasıldı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oğuz mataracı için henüz erken
    ancak beykan ve recep niyaz için geç bile kalınıyor
  • Beykan ve Recepin uyumu inanilmazdi İlk yarıyı izleyebildim. Salihi fellaini ye benzetenler var ama Oğuz Mataracı da öyle çok iyi oynadı Azizin defans arkasına sarkmaları felan cok iyiydi. Genel olarak ilk yarıda iş bitti. Direkten dönen topun ardından Aziz golü attı. 1. golde Recep defansın arkasına sarktı defans oyuncusuna 1 çalım attıktan sonra topu ağlara yolladı.

2 Ligi 1. Klasman Grubu 11. hafta maçında Fenerbahçemiz Kocaelispor ile Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde karşı karşıya geldi. Takımımız maçtan 4-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçemizin gollerini 3. dakikada Recep Niyaz, 12. dakikada Aziz Ceylan, 16. dakikada Oğuz Mataracı ve 53. dakikada Beykan Şimşek attı. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 60 çıkarırken; Kocaelispor 14 puanda kaldı.
     Fenerbahçe - Kocaelispor A2 FBTV' de Fenerbahçe - Kocaelispor A2 FBTV' de

• Antalya 1. Lige çıktı, oğuz mataracı çok güzel bi gol attı
    Samsunda Recep de çok iyiydi, ayrıca antalyada son penaltıyı atan ömer kandemir de fenerbahçe altyapısından...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • he_man kullanıcısına yanıt
    Eskisi gibi izlemiyorum altyapıyı hocam:) Şapkadan tavşan çıkarsalar bizim altyapıdaki oyuncuları A takıma monte etmek zor.
  • Recep tam bir çöp. 96. dakikada çok güzel çalımlar attı ama kaç tane Samsunspor maçı izledim olumlu tek hareketi o. Samsunspor'da penaltıları atan ormancılara da selam olsun buradan.
  • Mataracı LASK Linz ile anlaşmıştı, bizim oyuncumuz değil yani. Antalyasporda kiralık forma giyiyordu. Çok güzel bir gol attı.

Recep bu sene Samsun'da pek iyi oynamadı. Uzatmalarda dribling yeteneğini kullanarak içeri güzel girdi ama sonunu getiremedi

Beykan'ı bu sene çok takip edemedim ama güzel oynuyor diyorlar. Adana Demir'deydi bu sene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.