D-Smart sözünü tutmuyor arkadaşlar D-Smart almayalım aldırtmayalım...Çünkü bundan önceki senelerde reklamlarda bir kereye mahsus ödeyin ömür boyu bekelş kullanın diye reklam yapıyodu şimdi ücretli yaptılar D-Smartı yani paran olursa paketleri izleyebiliyorsunuz....
ya ban yicem şimdi hakaretten bu d-smart alınmaz ya
evet arkadaşlar maç yayını rts sat ta 11.585 27.500 insallah iki maçta aynı kanaldadır ayrıca şifresizdir duyurulur
aydın doğan
quote:
Orjinalden alıntı: azturan
aydın doğan
ac gozlu herif alda o parali biyerine sok
quote:
Orjinalden alıntı: [DMC]
quote:
Orjinalden alıntı: azturan
aydın doğan
ac gozlu herif alda o parali biyerine sok
Sokakta onca aç insan var adam d-zıbar danda para kazanmaya çalışıyor İnşallah kimse almaz da d-zıbar batar.
ay anasını satayım be ama belki ntvspor da verir yinemi sokaklara dökülcez para vercez yeter artık
quote:
Orjinalden alıntı: imaginary
Baktım kanala ama ekranda yayın yok veya şifreli yazıyor. Acaba en güncel yazılım yüklersem izleyebilir miyim?
uydunun markası goldmaster'sa sinyal net olmadığında öyle yazabilir.lnb girişini bir kontrol et.
Kanal'ı buldum kardeş. Teşekkürler herkese
Bir şeyede burnunu sokma be aydın doğan...
Hotbird2 12188 v 27500 FERKANSTA veriliyo diye duydum.
mail yagmuruna tutalim [:-]
D-smart veya digiturk'den kimse daha fazla para veremez bu maçlara, neden derseniz bu adamların amacı zaten decoder uydu alıcısı, anteni felan millete aldırıp 1 ömür boyu sömürmek, ondan çok büyük paralar verirler, nasılsa getirisi daha fazla. show, ntv alsa bile ulusal kanal olduklarından kazanacakları para 30 dk lık reklam parasıdır. Buda maliyeti karşılamaz.
beyler bi göz atın frekans fln yazıyo RTS SAT denen kanalın ordan izleriz mecbur kahveye vs gitmek istemiyorum sahsen.
inş kafkas yaw.kahve bayıyo yaw kişi başı yarım metre kare sevinme alanı var golden sonra
Sırplar nereden izleyecekse bizde oradan izleyemiyomuyuz
her kosulda internetten izleniyor ama neye yarar. goruntu kalitesi 5fps/s
quote:
Orjinalden alıntı: inonu88
inş kafkas yaw.kahve bayıyo yaw kişi başı yarım metre kare sevinme alanı var golden sonra
aynen ben buldum kanalı ya ama kesindir inş.
Hocam kuluplerde daha çok parayı veren şifreli bir kanala değil biraz daha az para veren şifresiz bir kanala satsınlar maçlarını.
Benim söylemek istediğim konu bu. Kulupler artık 1 liranın hesabını yapar oldular ki bunun içinde onları suçlamalımıyız suçlmamalımıyız bilemiyorum.
Bu kanallar da maç şifresiz verilecekmiş.
hotbird 13 e 11585 v 27500 3/4 rtssat ta
eutelsat w1 11152 h 2170 3/4
quote:
Orjinalden alıntı: Turkzat
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Yayıncı kuruluşa bu öfke neden bende onu anlamıyorum.
Kulüpler satmasın maçlarını D-Smart'a . Bu konu hakkında Ne Aziz Yıldırım'a ne Adnan Polat'a ne de Yıldırım Demirören'e kimsenin bir şey söylediğini duymadım ?
D-Smart ile uzaktan yakından ilgim yoktur. Hatta evimde uydu alıcıları bile yoktur.
Klupler kim daha çok para verirse ona satar.Bu adam Neden Maçları şifreliyor.Normal Bir kanalda versin.Show verseydi daha çok parayı, klupler bu sefer Showa satardı.
bak kesin dimi kardeşim sonra maç saati gelir kahveye koşmak zorunda kalmıyalım bende var o RTS SAT kesin dimi?????????????????
Orjinalden alıntı: cdemir
Hocam kuluplerde daha çok parayı veren şifreli bir kanala değil biraz daha az para veren şifresiz bir kanala satsınlar maçlarını.
Benim söylemek istediğim konu bu. Kulupler artık 1 liranın hesabını yapar oldular ki bunun içinde onları suçlamalımıyız suçlmamalımıyız bilemiyorum.