Şimdi Ara

Partizan-Fenerbahçe ve Fenerbahçe-Partizan D-SMART ta :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D-Smart sözünü tutmuyor arkadaşlar D-Smart almayalım aldırtmayalım...Çünkü bundan önceki senelerde reklamlarda bir kereye mahsus ödeyin ömür boyu bekelş kullanın diye reklam yapıyodu şimdi ücretli yaptılar D-Smartı yani paran olursa paketleri izleyebiliyorsunuz....
  • ya ban yicem şimdi hakaretten bu d-smart alınmaz ya
  • evet arkadaşlar maç yayını rts sat ta 11.585 27.500 insallah iki maçta aynı kanaldadır ayrıca şifresizdir duyurulur
  • aydın doğan
  • quote:

Orjinalden alıntı: azturan

aydın doğan

ac gozlu herif alda o parali biyerine sok

• quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orjinalden alıntı: azturan

aydın doğan

ac gozlu herif alda o parali biyerine sok

Sokakta onca aç insan var adam d-zıbar danda para kazanmaya çalışıyor
    İnşallah kimse almaz da d-zıbar batar.

• ay anasını satayım be ama belki ntvspor da verir yinemi sokaklara dökülcez para vercez yeter artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: imaginary

Baktım kanala ama ekranda yayın yok veya şifreli yazıyor. Acaba en güncel yazılım yüklersem izleyebilir miyim?

uydunun markası goldmaster'sa sinyal net olmadığında öyle yazabilir.lnb girişini bir kontrol et.
  • Kanal'ı buldum kardeş. Teşekkürler herkese
  • Bir şeyede burnunu sokma be aydın doğan...
  • Hotbird2 12188 v 27500 FERKANSTA veriliyo diye duydum.
  • mail yagmuruna tutalim [:-]
  • D-smart veya digiturk'den kimse daha fazla para veremez bu maçlara, neden derseniz bu adamların amacı zaten decoder uydu alıcısı, anteni felan millete aldırıp 1 ömür boyu sömürmek, ondan çok büyük paralar verirler, nasılsa getirisi daha fazla. show, ntv alsa bile ulusal kanal olduklarından kazanacakları para 30 dk lık reklam parasıdır. Buda maliyeti karşılamaz.
  • http://www.iddaasayfasi.com/rts-sat-frekans.html

beyler bi göz atın frekans fln yazıyo RTS SAT denen kanalın ordan izleriz mecbur kahveye vs gitmek istemiyorum sahsen.
  • inş kafkas yaw.kahve bayıyo yaw kişi başı yarım metre kare sevinme alanı var golden sonra
  • Sırplar nereden izleyecekse bizde oradan izleyemiyomuyuz
  • her kosulda internetten izleniyor ama neye yarar. goruntu kalitesi 5fps/s
  • quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

inş kafkas yaw.kahve bayıyo yaw kişi başı yarım metre kare sevinme alanı var golden sonra

aynen ben buldum kanalı ya ama kesindir inş.
  • Hocam kuluplerde daha çok parayı veren şifreli bir kanala değil biraz daha az para veren şifresiz bir kanala satsınlar maçlarını.

Benim söylemek istediğim konu bu. Kulupler artık 1 liranın hesabını yapar oldular ki bunun içinde onları suçlamalımıyız suçlmamalımıyız bilemiyorum.

Bu kanallar da maç şifresiz verilecekmiş.

hotbird 13 e 11585 v 27500 3/4 rtssat ta

eutelsat w1 11152 h 2170 3/4

quote:

Orjinalden alıntı: Turkzat

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Yayıncı kuruluşa bu öfke neden bende onu anlamıyorum.

Kulüpler satmasın maçlarını D-Smart'a .
    Bu konu hakkında Ne Aziz Yıldırım'a ne Adnan Polat'a ne de Yıldırım Demirören'e kimsenin bir şey söylediğini duymadım ?

D-Smart ile uzaktan yakından ilgim yoktur. Hatta evimde uydu alıcıları bile yoktur.

Klupler kim daha çok para verirse ona satar.Bu adam Neden Maçları şifreliyor.Normal Bir kanalda versin.Show verseydi daha çok parayı, klupler bu sefer Showa satardı.

• bak kesin dimi kardeşim sonra maç saati gelir kahveye koşmak zorunda kalmıyalım bende var o RTS SAT kesin dimi?????????????????

Orjinalden alıntı: cdemir

Hocam kuluplerde daha çok parayı veren şifreli bir kanala değil biraz daha az para veren şifresiz bir kanala satsınlar maçlarını.

Benim söylemek istediğim konu bu. Kulupler artık 1 liranın hesabını yapar oldular ki bunun içinde onları suçlamalımıyız suçlmamalımıyız bilemiyorum.

Bu kanallar da maç şifresiz verilecekmiş.

hotbird 13 e 11585 v 27500 3/4 rtssat ta

eutelsat w1 11152 h 2170 3/4
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.