Part time çalışan birinin alması gereken maaş

-
-
kardeş matematik azcık 4.250, 45 saatse. 30 saatte ne alırsın ?
-
Yaptığı işe göre değişir part time kuryelik yapıp 6 6.5 alanlarda var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koko mu taşıyor kardeş o nasıl kurye
Bak iş ilanlarına kendi motoru olan kuryeler dünyaları kazanıyor.
Arkadaşım kasiyer. 2.7k aldığını söylüyordu. Haftalık yaklaşik 27saat mesaisi vardi. bu da hemen hemen asgari ucretten birksc yüz lira üstünde bir maaş ediyor
Standart bi çalışan o is yerinde kaç saat çalışıyorsa o saate bölünüp saatlik ücret çıkartılır sonra senin geldiğin saat ile çarpılır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2833 TL
-
Hocam şimdi sizin dediğiniz gibi hesaplanırsa 2800 küsürlerde çıkıyor. Ancak full time çalışan biri 30 gün çalışmış gibi sigortası ödendiği için 4250:30’dan günlük ücret 141 lira çıkıyor. Part time çalışan biri de haftalık 4 gün çalışıyor yani aylık 16 gün çalışmış oluyor, buradan da aylık maaşı 2200 lira küsürlerde çıkıyor. Hangisini esas almamız gerekiyor onu soruyorum. Bana haftalık 30 saat çalışma için 2600 tl teklif edildi, ben de sizin dediğiniz gibi hesaplayarak aylık almam gereken minimum 2800 lira diyerek reddettim, ancak hangisi esas alınması gerekiyor orada kafam karıştı.
Nasıl anlaşılırsa o kadar alır hocam, full time alanlar aynı maaşı almıyor çünkü. Ben 5.5 saat mesaili bir işte çalışıyorum ve sigortam tam yatıyor, günlük 350 yevmiye alıyorum. Saat olarak part time sayılabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X