< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
parkta bira içtiğimiz için polis müdahil oldu

-
-
tipiniz kötümü hocam
-
Parkta alkol tüketimi, belediyelerin ilgili zabıta yönetmelikleri veya il genel meclisi kararlarıyla yasaklanabilmekte olup bazı şehirlerde Umumi Hıfzıssıhha Kanunu veya Kabahatler Kanunu kapsamında idari para cezası uygulanabilmektedir polislerin kimlik istemesi ve sorgulama cihazına okutarak Genel Bilgi Toplama (GBT) taraması yapması ise kamu düzeninin korunması amacıyla hukuka uygundur
-
yok hocam ya düzgün bir adamım sakalımı kesmedim bir tek o var ama keko gibi bir halim de yoktur
kadınlara göre tipim kötü olabilir hocam orasından emin değilim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eyvallah hocam detaylı cevap için teşekkürler
Stockholm’ de havalimanına otobos ile giderken, tedbiren süt kutusuna döktüğüm birayı yudumlamıştım…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
açık mekânda alkol kullanmak valilikçe yasaklanmış bir şey. kutu bira bile içemezsin diye biliyorum. fakat kimlik sormaları ilginç cidden.
İl genel müdürlüğü, alkol tüketimini yalnızca belirli alanlarda mı yasaklar yoksa tüm açık alanlarda mı?
-
parklarda bahçelerde vs çoluk coçuğun olduğu yerlede alkol kullanmayın kanunen yasak ben gördüğüm zaman şikayet ediyorum
bende alkol alıyorum fakat buralarda yasak olması tarafındayım
-
hocam çocukların karşısında sigara bile içmemeye çalışırım da saat akşam 10'da çocuğun parkta ne işi var
İl genel meclisi veya belediyeler, alkol tüketimini yalnızca belirli alanlarda (örneğin parklar, sahiller, kamuya açık meydanlar gibi) yasaklayabilir; doğrudan tüm açık alanlarda genel bir alkol yasağı getiremezler
-
Bende benzer bir durumu bekçiler ile yaşadım. Yasak dediler tamam bilmiyordum dedim. Cips paketimi ve biramın fotoğrafını çektiler. 😅
bekçilerin bir halta yaradıkları yok hocam ciddiye alınacak tipler değiller polis gibi takılıp ego kasıyorlar
Genel olarak polislerimizde ve bekçilerde bir üslup problemi olduğunu düşünüyorum. Konuyu özetle geçtim uzatmamak için.
Cumartesi akşam saatlerinde Caddebostan'daki Migros'un önünden başlayıp Bağdat caddesine çıkan barlar sokağındaydık. çok işlek bi sokak yani biliyosunuz. orda köşede kaldırımda bekleyen liseli ya da üniversiteli yaşlarda bi grup vardı. ciks çocuklar yani öyle keko değiller. polis arabası geldi, kibarca beklemeyin yürürken sohbet edin falan dedi. çocuklar tamam dediler, sonra birisi "abi bişey yapmıyoz ki biz öyle duruyoz" dedi. polis sesini yükseltip: "durma diyosam durmayacaksın yahu burası vukuatlı bi yer sürekli şikayet geliyo bize" dedi.
olay aslında şu: bu polisler ordaki mafyavari mekanlarla kankalar. orda yiyip içiyolar. rüşvet alıyolar. bunun karşılığında da o sokakta alkollü mekanların olduğu yerlerde ortamın nezih olmasını sağlıyolar. köşe başında duran liselileri falan kovalıyolar ki böylece o sokağın insan profili bozulmasın, gelen müşteriler ortamı hep nezih görsünler, böylece müşteri profili düşüş göstermesin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X