Şimdi Ara

park halindeki araca çarpıp kaçtım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
17.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avagadro -- 28 Ağustos 2010; 23:15:35 >

• yav kardeşim hem iftara gidiyorsun hemde çıkışta kul hakkına giriyorsun. olmamış açıkçası. sana gelecek trafik cezasını ne yapacaksın varsa ödenir gider. kul hakkını nasıl ödeyeceksin. için içini yemesin bence git arabanın sahibini bul durumu anlat. böylece sende rahatlamış ve kul hakkına girmemiş olursun.
  • Yanlış davranış neden kaçıyorsun?Çağır aracın sahibini beyfendi ''böyle böyle oldu.Aracın hasarını en kısa zamanda karşılayacağım deyip özür dile hem kendi vicdanın rahat olurdu hemde arkadan bir ton küfür yemeden bence bu işi halledebilrdin.Ben olsam yazdığım gibi yapardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72878BAA5

Yanlış davranış neden kaçıyorsun?Çağır aracın sahibini beyfendi ''böyle böyle oldu.Aracın hasarını en kısa zamanda karşılayacağım deyip özür dile hem kendi vicdanın rahat olurdu hemde arkadan bir ton küfür yemeden bence bu işi halledebilrdin.Ben olsam yazdığım gibi yapardım.
    Emin ol ki çarptığın aracın hasarı ne ise senden çıkacak, iyisimi bul o aracı öde gitsin. Buraya konu açtığına göre vicdanın rahat değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadLifter

Emin ol ki çarptığın aracın hasarı ne ise senden çıkacak, iyisimi bul o aracı öde gitsin. Buraya konu açtığına göre vicdanın rahat değil...

Alıntıları Göster
    Tüm sevdiklerine selam yollamıştır sahibi.Değer mi ?
  • Ben de her ay mutlaka birine saydırıyorum. Eşimin çalıştığı üniversitede mutlaka birileri araca dokundurup ortadan kayboluyor ve ondan sonra uğraşması bana kalıyor. Artık ben de saydırmayı ve kaportayı düzelttirmeyi bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Alıntıları Göster
    birkaç ay önce park halindeki aracıma sürtmüşler. her arabaya binişimde sol arka kapıyı görüyorum ve bütün sülalesine selam ediyorum. adını bırak numaranı bırak kartını bırak. sonuçta hasarı cebinden odemeyeceksin trafik sigortan ödeyecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Park halindeki araca vurma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Alıntıları Göster
    Arkadas zaten panikle kacmis isteyerek degil. Eger bulma sansin varsa bul konusarak hallet durumu. (Iftar yaptiginiz yere falan sor musterileriyse taniyorlardir belki.) Bulamazsan zaten yapacak bir sey yok fakat insanlar geldi demissin plakani almis olabilirler. Bu durumda bile direk ceza gelebilecegini sanmiyorum. Bizim basimiza aynisi gelmisti polis ben tutanak tutmaktan baska bir sey yapamam demisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Arkadas zaten panikle kacmis isteyerek degil. Eger bulma sansin varsa bul konusarak hallet durumu. (Iftar yaptiginiz yere falan sor musterileriyse taniyorlardir belki.) Bulamazsan zaten yapacak bir sey yok fakat insanlar geldi demissin plakani almis olabilirler. Bu durumda bile direk ceza gelebilecegini sanmiyorum. Bizim basimiza aynisi gelmisti polis ben tutanak tutmaktan baska bir sey yapamam demisti.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun, pişman olduğun yazılarından belli. Herşey bizim için, can kaybı olmamış en büyük teselli bu. Ama o an için gerekeni bir şekilde yapamamışsın ama bundan sonra yapmaya çalışmalısın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avagadro -- 28 Haziran 2021; 11:45:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avagadro

.

Alıntıları Göster
    Kulaklarınızı fena çınlatmıştır araç sahibi mağdur beyefendi.. üstelik ramazan ayında kul hakkı yemek de cabası, çok yanlış, çok kalitesiz ve insaniyetsiz bir davranış, üzülerek belirtiyorum umarım siz de birgün ayni duruma düşüp mağduriyet yaşayıp ne denli sinir bozucu birşey olduğunu öğrenirsiniz.
  • quote:

.

Alıntıları Göster
    ıyı afferın ozaman iyi yapmıssın

git birdaha ça
    rp
  • quote:

.

Alıntıları Göster
    ilk mesajını okuyunca üzüldüm ancak son mesajını okuyunca sinirlendim

sen açtın başlığı kaza yaptım diye amacın insanların yorumlarını öğrenmek

kimsede seviyesiz mesaj atmamış aksine seni doğru olana yönlendirmiş

Ama verdiğin cevap :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

ıyı afferın ozaman iyi yapmıssın

git birdaha ça
    rp

Alıntıları Göster
    Ah güzel kardeşim panikle kaçtım diyorsun ama keşke olmasaymış...
    Bir şekilde bulma ihtimalin yokmu aracı, plakaya falan bakmadın mı?
    En güzeli bulmak için çaba sarfet ve durumu anlat, helalleş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

ilk mesajını okuyunca üzüldüm ancak son mesajını okuyunca sinirlendim

sen açtın başlığı kaza yaptım diye amacın insanların yorumlarını öğrenmek

kimsede seviyesiz mesaj atmamış aksine seni doğru olana yönlendirmiş

Ama verdiğin cevap :(

Alıntıları Göster
    quote:

bu arada
    kardısınızda cocuğunuz yok efendi cvplar atın.yoksa konudan uzaklasın.lafım seviyesiz üsturupsuz yoruma atanlara..

benimde başıma geldi. geri geri gelirken 2008 A6 ya çarptım, görmedim, indim baktım hiç birşey yoktu. araç sahibide ortada yoktu.
    esnaflar vardı durumu söyledim, tlf numaramı bıraktım gittim.

cebinizden para çıkmayacakken böyle birşey yapmanız çocukluktan başka birşey değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

bu arada
    kardısınızda cocuğunuz yok efendi cvplar atın.yoksa konudan uzaklasın.lafım seviyesiz üsturupsuz yoruma atanlara..

benimde başıma geldi. geri geri gelirken 2008 A6 ya çarptım, görmedim, indim baktım hiç birşey yoktu. araç sahibide ortada yoktu.
    esnaflar vardı durumu söyledim, tlf numaramı bıraktım gittim.

cebinizden para çıkmayacakken böyle birşey yapmanız çocukluktan başka birşey değildir.

Alıntıları Göster
    Birgün ankaradan mersine gittik abimle arabayı park ettik ciğerci apo'da oturuyoruz.Tam şişler gelmiştiki bir bey geldi.''pardon rahatsız ettim şurada ki bmw sizin mi?''Evet dedim ''çok özür dilerim park ederken aynanıza çarptım dedi.''Gittik baktık ayna kullanılmaz hale gelmiş.Bizim araba bmw5.30 adamın araba murat131 sigortası da yokmuş.abim siz gidin biz hallederiz dedi adama.Adam özür dileye dileye gitti.Neden anlattım bende bilmiyorum ama aklıma geldi birden

Siz hatanızın farkına varmışsınız allah kaza bela vermesin.Bu da size tecrübe olur artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutech

Birgün ankaradan mersine gittik abimle arabayı park ettik ciğerci apo'da oturuyoruz.Tam şişler gelmiştiki bir bey geldi.''pardon rahatsız ettim şurada ki bmw sizin mi?''Evet dedim ''çok özür dilerim park ederken aynanıza çarptım dedi.''Gittik baktık ayna kullanılmaz hale gelmiş.Bizim araba bmw5.30 adamın araba murat131 sigortası da yokmuş.abim siz gidin biz hallederiz dedi adama.Adam özür dileye dileye gitti.Neden anlattım bende bilmiyorum ama aklıma geldi birden

Siz hatanızın farkına varmışsınız allah kaza bela vermesin.Bu da size tecrübe olur artık.

Alıntıları Göster
    geçenlerde benim aracın sol arka çamurluğuna takıp gitmişler şuan 30-35cmlik bi çizikle geziyorum ve o çiziği her gördüğümde çarpan kişinin bütün sevdiklerine selamlarımı iletiyorum anlamıyorum nasıl bi vicdanla çarpıp kaçarlar

ben de 3-4yıl önce bi araca çarptım stop lambasını kırdım telefon numaramı yazıp bıraktım
    arkadaş aradı telefon bıraktığım için teşekkür etti fazla bi hasar olmadığını stop lambasını kendi değiştirmiş ücreti önemli değil dedi ısrar etmeme rağmen parasını gelip almadı

• quote:

Orijinalden alıntı: umutech

Sizin olayi okuyunca benim de aklima benzer bir olay geldi. Ben de Ortakoyde bir TT quattroya surtmustum. Ki TT daha yeni piyasaya cikmisti. Ufacik bir cizik olmustu TT`nin camurlugunda. Daha acemi sayilirim, ehliyet yeni, ogrenciyiz falan baya stres olmustum. Sahibi geldi en az 50 yasinda bir bayan. Bakti bakti "hayret bisi" dedi sonra da "hadi gidin" dedi. Tesekkur edip gittik. Baya sevinmistim o zaman her ne kadar biraz sinirli konussa da (normal tabi benim de TT cizseler sinirlenirim:))

• Iyi yapmissin bendende aferin sana. Milletlemi ugrascan muhauhauauha...100 kagit ilistirseydin sileceklere bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

Iyi yapmissin bendende aferin sana. Milletlemi ugrascan muhauhauauha...100 kagit ilistirseydin sileceklere bence
    Sana yapılsaydı nasıl davranırdın merak ediyorum?Pişman olmakla iş bitmez maalesef...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.